Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Εξαφάνιση ηλικιωμένου – Να μήν επιστραφεί.



14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή να σας πληρώσουμε κιόλας.
Από το υστέρημα μας.
Αρκεί να μην τον επιστρέψετε.
Και για το καλό σας,στείλτε τον σε άλλον πλανήτη.Στον αστερισμό του Δράκοντος.Θα του αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΓΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

axxaaxaxxa δεν τα μάθατε για κανώ και ποδήλατο έχει πάει χαχαχαχαχαχαχααχχα

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα αλανια..
Ετσι με τον μαλακα τον τελειωμενο τον ξεφτιλα..
Ιχνος συνειδησης ο τυπος..

Ανώνυμος είπε...

Μακάριος ανήρ, ός ουκ επορεύθη εν βουλή ασεβών και εν οδώ αμαρτωλών ουκ έστη και επί καθέδρα λοιμών ουκ εκάθισεν. Αλλ΄ ή εν τω νόμω Κυρίου το θέλημα αυτού και εν τω νόμω αυτού μελετήσει ημέρας και νυκτός. Και έσται ως το ξύλον το πεφυτευμένον παρά τας διεξόδους των υδάτων, ό τον καρπόν αυτού δώσει εν καιρώ αυτού και το φύλλον αυτού ουκ απορρυήσεται και πάντα, όσα αν ποιεί, κατευοδωθήσεται. Ούχ ούτως οι ασεβείς, ούχ ούτως• αλλ΄ ή ωσεί χνούς, όν εκρίπτει ο άνεμος από προσώπου της γης. Δια τούτο ουκ αναστήσονται ασεβείς εν κρίσει, ουδέ αμαρτωλοί εν βουλή δικαίων. Ότι γινώσκει Κύριος οδόν δικαίων και οδός ασεβών απολείται

Ανώνυμος είπε...

Σκατοφατσα γαμώ την μανα σου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ !!!http://www.genpets.com ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΨΑΣΠΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Θα εχει παει σε νησακι ινκόγνιτο για να απολαυσει τις τελευταιες ημερες πριν την αναχωρηση του, παρέα με δυο τρεις αδερφες τυπου δημαρχου Αθηναιων.
Η μαμα του εν τω μεταξυ εχει αρχισει να τα μαζευει, να κανει τον ισολογισμο της ΜΚΟ της και να κανονιζει σε ποιον θα αφησει τα κλειδια για να της κοιτανε το σπιτι. Ραντεβου του χρονου σε πλαζ γυμνιστων στο σουπερ παρανταϊζ οπου και παλι ινκογνιτο ο ΓΑΠ θα κανει κανω και οτι αλλο του λεει το κάτω του κεφαλι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝ ΤΟΝ ΔΟΥΝ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΛΑΚΑ"

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 200 ΔΙΣΕΚ.,ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 100 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΦΩΤΩΣ,ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ,ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΠ..........

fnous fnous είπε...

( Αν δέκα εκατομμύρια Ελλήνων διαβάσουν αυτό το κείμενο, η Ελλάδα θ' "αλλάξει", ακόμα κι αν δεν σηκωθεί ούτε ένας από αυτούς από την καρέκλα του. )

Βενιζελικη Ανώνυμη Εταιρεία Α + Β
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

θανατος στους προδοτες του ελληνικου εθνους