Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ εδώ και τώρα…



Μεγαλύτερη δυστυχία για μια χώρα που δοκιμάζεται και γονατίζει, με ανοιχτά επιπλέον και κρίσιμα τα Εθνικά της θέματα, όπως η δική μας σήμερα, είναι να έχει για κυβερνήτη έναν άνθρωπο που χωρίς κανένα δισταγμό λέει συνεχώς ψέματα στο λαό.
Και αν πάντα η αλήθεια έχει την ξεχωριστή της ηθική αξία, αυτές τις....
δύσκολες ώρες της δικής μας πατρίδας η αλήθεια στον λαό αποκτά πλέον ακριβή και πανάκριβη αξία.

Σε αυτή λοιπόν την δραματική συγκυρία που ζούμε αυτή η σχεδόν συστηματική ψευδολογία του ανίκανου πρωθυπουργού των δύο τελευταίων χρόνων —που επιτυχώς ήδη μόλυνε και τον οικονομικό του αντιπρόεδρο, είναι μήπως σύμπτωμα μόνον ενός ιδιότυπου παθολογικού συνδρόμου ψευδομανίας η μήπως είναι μια συνειδητή και αναίσχυντη ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του Ελληνικοί λαού που χωρίς οίκτο τον εξαθλιώνει και τον τρομοκρατεί;
Συνειδητή έως και διαστροφική εξαπάτηση και ως εκείνο μάλιστα το βαθμό, που όταν και επισήμως μας χρεοκοπήσει η ανικανότητά του–και όχι μόνον, αυτός ο ανεκδιήγητος και μοιραίος άνθρωπος θα συνεχίσει ίσως να μας λέει, πως αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις να σώσει την χώρα!!!
Ας τον αφήσουμε όμως στην άκρη τον κύριο Παπανδρέου και την παρέα του πλέον.
Σε λίγο καιρό θα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο και πολλοί έντιμοι στο χώρο του που σέβονται ακόμα την αξιοπρέπειά τους θα τον εγκαταλείψουν όπου νάναι.
Εμείς όμως οι άλλοι που θα μείνουμε πίσω, κολλημένοι και καρφωμένοι πάντα σ’ αυτήν την λατρεμένη και δύσμοιρη πατρίδα, εμείς τι θα κάνουμε αύριο;
Θα αφήσουμε μήπως να παρασυρθούμε από κάποιους που με ανεκπλήρωτα απωθημένα ονειρεύονται τις «λυτρωτικές αυτοκαταστροφές» των λαϊκών ξεσηκωμών και το σκοτεινό χάος της νέας δημιουργίας;
Εμείς, με οδηγό μας τον θυμό, την απόγνωση, ακόμα και το μίσος—ναι, μέχρι το μίσος μας φτάσανε οι άθλιοι, θα πούμε ας γίνουν όλα «στάχτη και μπούρμπερη», όπως ονειρεύεται η ακροαριστερά, όπως σχεδόν μεταφυσικά παλεύει το ασύγνωστο ΚΚΕ και όπως επιπόλαια υποθάλπουν κάποιες περίεργες γραφίδες;
Με άλλα λόγια θα μας κατακυριεύσει ένας ανόητος αυτοκτονικός ιδεασμός και «γαία πυρί μειχθήτω» θα πούμε για την πατρίδα μας και τον λαό μας;
Η μήπως ώριμα και υπεύθυνα πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί και να βρούμε την δημοκρατική και εθνική άκρη;
Την άκρη της πατρίδας, την άκρη του λαού και της δημοκρατίας, την άκρη της ιστορίας μας κι ας την κάναμε να ντρέπεται από τα σφάλματα και τα εγκλήματά μας.
ΕΚΛΟΓΕΣ λοιπόν εδώ και τώρα είναι η απόλυτη θέση και η απάντηση στα ερωτήματα.
Εκλογές για να αναλάβει ο ίδιος ο λαός τις ευθύνες του, για να πάρει τις αποφάσεις που απαιτούν οι καιροί, για να αποδείξει στον εαυτό του ότι έχει αλλάξει, για να μην του ξαναφταίξει ποτέ κανείς άλλος.
Εκλογές εδώ και τώρα, για να ξεχωρίσει ο νέος ΗΓΕΤΗΣ που θα κοιτάξει την κοινωνία στα μάτια και θα υπογράψει μαζί της εθνικό συμβόλαιο αλήθειας.
Ο νέος ΗΓΈΤΗΣ που γνωρίζει, που θέλει και που μπορεί να δείξει την άλλη περήφανη περπατησιά που μυριάδες και μυριάδες από παντού προσδοκούν.
Γιατί αυτή την ταπείνωση της πατρίδας μας δεν την αντέχουμε άλλο, αφού κι’ από την φτώχεια είναι χειρότερη και πιο προσβλητική.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝεοΔημοκρατικό είναι αυτό το μπλογκ?

Jim P είπε...

@ 10,35 έλα ντε...

Ανώνυμος είπε...

Και που να τον ριξουμε τον κληρο μας ρε αδερφε στον σαμαρα...? Μια καλη λυση ειναι να εκλεγουν απο τον λαο 100 ατομα της τεχνης του πολιτισμου της εκπαιδευσης δεν ξερω απο που διαολο κοινος αποδεκτοι οι οποιοι θα εχουν προταθει τουλαχιστον απο 100 αλλα κοινωνικα γνωστα ατομα και να ανεβουν πανω μονο με το δικαιωμα της αλλαγης του Συνταγματος..

Ανώνυμος είπε...

καλα δεν ειμαστε?

Ανώνυμος είπε...

γούστο θάχει να υποννοεί το Σαμαρά ο γράφων, ω Θεέ μου λυπήσου μας!

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει νεος ηγετης , η χωρα χρειαζεται μια καθαρση απο πανω εως κατω δηλαδη εναν πολεμο για κει μας πανε η ενα πραξικοπημα αλλα δυστηχως πιο πολυ πατριωτες εχουν καταντησει οι αποδημοι παρα εμεις.

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω οτι η λυση δεν ειναι η εκλογες γιατι αυτη την στιγμη η ΕΛΛΑΔΑ ειναι ενα τηλεκατευθυνομενο αυτοκινητο που το χειριστηριο το εχουν εξωγενεις δυναμεις.Απλα ο κ.Σαμαρας πεθυμησε την θεση του οδηγου.

Jim P είπε...

@ 11,10 πεθύμησε την θέση του οδηγού του αυτοκινήτου, όχι του χειριστηρίου... για να μη παρεξηγιόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Θα πάει ο Σαμαράς να κάνει "τάχα" επαναδιαπραγμάτευση τους όρους του μνημονίου, μεσοπροθέσμου και τα συναφή, θα "εισπράξει" κανα-δυο καρπαζιές απο τους Ευρωπαίους και θα γυρίσει στην Ελλάδα να επιβάλλει χειρότερα μέτρα. Άσε ρε Αντωνάκη, το έχουμε ξαναδεί το έργο.
Δεν θέλουμε επαναδιαπραγμάτευση, να φύγουνε οι Τροικανοί και οι ξένοι επίτροποι απο την χώρα μου, μαζί με τα μνημόνια τους και τις μαλακίες τους. Όξω απο το σπίτι μου κοπρίτες!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΥΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

SOS----------SOS----------ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ -----------SOS-------------SOS---------
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 2 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Για να κανουμε εκλογες χρειαζομαστε 1,3 δις περιπου,ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ??????????????

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές ναι, αλλά όχι με αυτούς τους υποψήφιους.
Ούτε με αυτούς ούτε με τα παιδιά τους, ούτε με τα ξαδέρφια τους.
Να βγουν άφθαρτοι άνθρωποι μέσα από τις τάξεις του λαού, άνθρωποι που έμαθαν τι σημαίνει πείνα, ανεργία, φτώχεια, μίσος, αγωνία, κατάθλιψη.
Να δικαστούν άμεσα ΟΛΟΙ οι "εθνοπατέρες" που πήδηξαν τον τόπο εδώ και τριάντα χρόνια.
Να φυλακισθούν και να δοθεί η περιουσία τους για πληρωμή των χρεών.
Μετά θα δούμε.
Καλά το έλεγε. Τα λεφτά υπάρχουν. Αλλά είναι σε σεντούκια που δεν τα φτάνει το χέρι της δικαιοσύνης.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑ, ΝΤΕΝΕΚΕ, ΒΛΑΚΑ ΗΛΙΘΙΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOG ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΘΡΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΟΥΤΖΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ FACEBOOK KAI BLOGS

Jim P είπε...

H Λύση σίγουρα δεν είναι το υπάρχων πολιτικό σύστημα, σίγουρα δεν είναι τα όπλα και σίγουρα δεν είναι να γράφουμε το μακρύ και το κοντό μας στα σχόλια κάθε blog.

Ανώνυμος είπε...

11.42 υπαρχουν γιατροι και φαρμακα μην το αγνοουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι αυτός ο βασιλειάς Ιωάννης?

Ανώνυμος είπε...

Πασοκ και νδ ψηφιζουν μονο τα κομματοσκυλα και οι ανεγκεφαλοι. Ψηφιστε οτι αλλο θελετε εκτως απο αυτους.

Ανώνυμος είπε...

1218 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΕΛΟΙΩΝ ΤΥΠΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ (ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΕΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΤΥΠΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΤΛ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ το βρήκα. Πες έτσι οτι είναι Liakopoulos production.