Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Wikileaks: Ελληνικές κυβερνήσεις οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικανών - Μοναδικό «αγκάθι» των Αμερικανών σύμφωνα με τα απόρρητα έγγραφα, ο αρνητισμός των Ελλήνων πολιτών



Ως «καλύτεροι συνεργάτες» των Αμερικάνων αντιμετωπίζονται οι Έλληνες σε απόρρητα έγγραφα που διέρρευσαν μέσω Wikileaks αναφορικά με την εμπλοκή της Σούδας σε αμερικανικές επιχειρήσεις από το 2001 και μετά. Αμερικανοί αξιωματούχοι θεωρούν τη Σούδα σημαντικό κόμβο, ενώ τους Έλληνες πρόθυμους να παρέχουν κάθε βοήθεια και να δέχονται σχεδόν τα πάντα! Μοναδικό «αγκάθι» των.... Αμερικανών σύμφωνα με τα απόρρητα έγγραφα, δεν είναι οι κυβερνήσεις, αλλά ο αρνητισμός των πολιτών και οι διάφορες μορφές διαδηλώσεων, που θεωρούνται ωστόσο πολύ μικρής έκτασης και καθόλου οργανωμένες.
Αυτό αποκαλύπτεται από τα Wikileaks, σύμφωνα με τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Σύμφωνα με το τηλεγράφημα, η χώρα μας φαίνεται να έχει ρόλο «διακοσμητικό» στις επιδιώξεις των Ηνωμένων Πολιτειών, σε σχέση με τη χρήση της Σούδας, η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία των Αμερικανών για την επίτευξη στρατηγικών στόχων τους.
http://greeknation.blogspot.com/2011/04/wikileaks_12.html

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν φωναζανε εξω το ΝΑΤΟ και μεταφερανε οι αμερικανοι τα κεφαλαια στην τουρκια και τους δανειζανε με το μισο επιτοκιο, αυτοι θεωρουνταν επαναστατες και φιλανθρωποι.

Με τους ισχυρους δεν τα βαζεις εαν δεν εισαι σε θεση να τους αντιμετωπισεις.

Ευτυχως που οι διαδηλωσεις ειναι ακομα μικρης εκτασης. Ναι καλα καταλαβατε, καλυτερα τουμπεκι παρα να γινουμε σκοπια.

Τουλαχιστον μεχρι να βρεθει χαρισματικος ηγετης που θα ξερει τι να κανει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

3¨55 ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ!! ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

4:45 EXIS DOIKIO! ALA POTE TA SIKOTITE?EINAI IDI ARGA.

Ανώνυμος είπε...

Κρατάω το "οι διάφορες μορφές διαδηλώσεων, που θεωρούνται ωστόσο πολύ μικρής έκτασης και καθόλου οργανωμένες"

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

αν και ανοργανωτοι ''αγκαθι''
δηλαδη οργανωμενοι τι θα ειμαστε? μηπως αγγουρι?
ολες οι υπερδυναμεις εναντιον μας
ΕΛΑΤΕ ΡΕ, ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΤΕ.... ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!! ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΟΓΙΟΡΤΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΕΕΕΕΕ...

Ανώνυμος είπε...

To θέμα είναι ότι δεν ζητάμε τίποτα και δεν μας δίνουν τίποτα και τα βάζουμε από την τσέπη μας! Δεν είμαστε κατά της συνεργασίας αλλά κατά του ότι δεν παίρνουμε τίποτα αλλά αντιθέτως χάνουμε! Κύπρος - Θράκη - Αιγαίο - Β. Ηπειρος - Σκόπια κλπ κλπ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτοί οι Ομογενείς στην Αμερική τι κάνουν εκεί;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΜΜΕ ΤΙΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον "8:44 μ.μ." Πρέπει να τα έχουμε καλά με την "Αυτοκρατορία" αλλά να κερδίζουμε και εμείς κάτι. Αλλιώς, πιστεύω, έχουμε την δύναμη να φέρουμε σοβαρά πλήγματα στην υπερδύναμη.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ"...
ΟΣΟ ΠΙΟ "ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ.
ΓΙ΄ΑΥΤΟ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.
ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ . ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΙ΄ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ - Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΟΛΙΣ ΕΝΟΤΗΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ας ενωθούμε επιτέλους!

Ανώνυμος είπε...

Να δουμε ποτε θα ενωθουμε ομως πριν ειναι αργα

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΕΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ Μ Ο Ν Ο ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ( ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ) ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ Π.Α.Μ.Ε. ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.