Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η Ελληνίδα Αντιγόνη Λουδιάδη που "παρέδωσε" την Ελλάδα στους Εβραίους manager της Goldman Sachs!



Μια Ελληνίδα από το Λονδίνο, η Αντιγόνη Λουδιάδη, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που έκλεισε τις περιβόητες συμφωνίες swap το 2001 με την ελληνική κυβέρνηση.Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδαςWall Street Journal, η 46χρονη Αντιγόνη Λουδιάδη, γνωστή με.... το παρατσούκλι «Αντι», ήταν ο άνθρωπος που έκλεισε την αμφιλεγόμενη συμφωνία το 2001, από την οποία η Goldman Sachs έβγαλε σε προμήθειες έως και 300 εκατ. δολάρια....

Περισσότερα εδώ από enet: η Ελληνίδα των 12 εκατ. δολ. ετησίως που έκλεισε το κόλπο με Goldman Sachs
Με επίσημη ανακοίνωση από το Λονδίνο, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, η Goldman Sachs επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι μετείχε μεταξύ Δεκεμβρίου 2000 και Ιουνίου 2001 σε συμφωνίες νομισματικών swaps. «Οι συναλλαγές αυτές μείωσαν το σε ξένο νόμισμα εξωτερικό χρέος κατά 2,36 δισ. ευρώ, με αντάλλαγμα τη μείωση του ελληνικού χρέους ως προς ποσοστό του ΑΕΠ σε μόλις κατά 1,6% από 105,3% σε 103,7%», αναφέρει η ανακοίνωση της Goldman, προσθέτοντας πως «η ελληνική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει (και εμείς συμφωνούμε) ότι οι συναλλαγές αυτές ήταν σύννομες με τις αρχές της Eurostat, που αφορούσαν τη χρήση τους και την εφαρμογή τους εκείνη την περίοδο».
Αυτό που κάνει εντύπωση είναι το διεθνές περιοδικό Riskείχε ήδη αναφέρει την περίεργη συναλλαγή του Ελληνικού Δημοσίου και το όνομα της Αντιγόνης Λουλιάδη ,από τον Ιούλιο του 2003!!! Η ιδιαιτερότητα του swap, το οποίο σχεδίασε και εκτέλεσε για το ελληνικό κράτος το 2002 η κ. Αντιγόνη Λουδιάδη, επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων ομολόγων και συναλλάγματος της GoldmaSachs, είναι η μορφή του ως swap εκτός αγοράς, ή off market swap. 
Αντίθετα με το απλό swap, στο off market swap δεν χρησιμοποιούνται οι ισχύουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες στην έναρξη της συναλλαγής. Αντίθετα, φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκαν σημαντικά χαμηλότερες ισοτιμίες, με αποτέλεσμα οι ταμειακές ροές σε ευρώ να είναι χαμηλότερες από τις ροές σε γιεν. Το γεγονός αυτό δημιούργησε μία υποχρέωση σε ευρώ από τη GoldmaSachs προς το Eλληνικό Δημόσιο τη στιγμή της συμφωνίας. Αντίθετα, το Ελληνικό Δημόσιο επιβαρύνθηκε με σημαντικά υψηλότερο μελλοντικό κόστος, από αυτό το οποίο δικαιολογούσε η τότε πιστοληπτική του αξιολόγηση από τους διεθνείς οργανισμούς. Τα κεφάλαια τα οποία εισέπραξε το Ελληνικό Δημόσιο χρησιμοποιήθηκαν για τη μείωση του δημοσιευμένου χρέους, ενώ πιθανότατα οι μελλοντικές ροές να υπολογίσθηκαν με κλιμακωτό τρόπο, ώστε να εμφανιστεί μία πρόσκαιρη, αλλά πλασματική βελτίωση του δημοσιονομικού ισοζυγίου, η οποία όμως ανατρέπεται μετά από μερικά χρόνια.. σύμφωνα με την Καθημερινή(5-12-2004)
Σε κάποιο σημείο του χθεσινού δημοσιέυματος της WSJ, αναφέρει ότι η Α.Λουδιάδη ασχολείται με τη Yoga, για καλύτερη αναπνοή: In an interview with The Wall Street Journal that year about her yoga practice, she described herself as "your typical Type A workaholic smoker" with a "stressful schedule." Yoga breathing, she added, helped her relax.
Δεν ξέρουμε αν ήταν αυτό το στοιχείο στη ζωή της Α.Λουδιάδη ,που έκανε τα ξένα ΜΜΕ να ανασύρουν το θέμα και να δώσουν έναυσμα για μια νέα κερδοσκοπική επίθεση στην Ελλάδα, εκτός αν βρήκαν κοινά σημεία με το πρόγραμμα ασκήσεων του ΓΑΠ στο γυμναστήριο (σημείο που χρήζει διερεύνησης και από την εξεταστική επιτροπή που συστήθηκε για την οικονομία)....
Εμάς πάλι αυτή η συντονισμένη επίθεση των κερδοσκόπων , με τη βοήθεια διαφόρων δημοσιευμάτων στο Διεθνή Τύπο (του στυλ ότι θυμάμαι για την Ελληνική Οικονομία χαίρομαι) δεν μας αφήνει να πάρουμε ανάσα...όσες ασκήσεις Υοga και αν κάνουμε...
http://greeknation.blogspot.com/2011/04/manager-goldman-sachs.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να αρχίσει τα τσιμπούκια. Και αναπνοή θα φτιάξει και τη γιόγκα θα κόψει.
Μόνο να της πείτε να μην βάζει όλη την οικογένεια μέσα γιατί θα μπουκώσει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι Ελληνίδα, γιατί αν ήταν δεν θα πρόδιδε την πατρίδα της!! Αλλά, φαίνεται ότι ενδιαφέρεται μόνο για το ποσό που έχει στον λογαριασμό της στην τράπεζα!!
Όσο για τη γιόγκα, φυσικά αγχώνεται το κορίτσι!
Πασκίζει να κερδίσει το ψωμί της!!
Η καημένη, είναι δύσκολοι καιροί !!!!!!

ΜΙΑ ΜΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ενας πατερας απο το ιρακ ειχε ονειρα για τα παιδια του καιτα πηρε απο κει που ειχε πολεμα και τα εφερε στην ελλαδα..........ο μικρος γιος του εψαχνε στα σκουπιδια και βρηκε την βομβα που εγραφε το ονομα του .....στην αθηνα που δεν εχει πολεμο....και αυτην την ελληνιδα(ελληνας ειναι οποιος εχει ελληνικη παιδεια οχι αυτη) η γη να την καταπιει θα την βρει αυτο που πρεπει

Ανώνυμος είπε...

Που το πας δηλαδή ότι είναι Έλληνας και ο Ιρακινός; Ελληνική παιδεία μπορεί να διδαχθεί όχι βέβαια σε ένα μήνα, αλλά χρειάζεται όλη του τη ζωή γι` αυτό, αλλιώς θα θυμάται και θα γυρίζει στην Ιρακινή του νοωτροπία που του ρίζωσε πιο βαθιά στο μυαλό στα πρώτα χρόνια της ζωής του. Κατά τα άλλα όλοι οι λαοί μπορούν να κάνουν καλές και κακές πράξεις.

Ανώνυμος είπε...

6¨26 ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΒΡΟΜΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΖΩΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΑΛΑΚΑ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ Η ΕΤΗΜΥΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

το πράγμα είναι πως η εν λόγο κυρια υπερηφανευόταν στους άνδρες της goldman sachs πως είναι "ηκανη" να το καταφέρει το βρομερό κόλπο της

Ανώνυμος είπε...

Το "Αφεντικό" τότε ήταν ο Σιμήτης, σωστά? Αυτός δεν είναι υπεύθυνος? Η κοπέλα χρήμα πούλησε. Τη δουλειά της έκανε. Γιατί το άρθρο δεν αναφέρει ποιός έβαλε τη τζίφρα και με εντολή ποιανού.? Για ψάξτε το λίγο καλύτερα, η κυρία δούλευε για το Ελληνικό Δημόσιο ή για τη Goldman Sachs? Εάν είναι το δεύτερο μου φαίνεται νόμιμη.