Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Gay ετών 5.000!




5.000 χρόνια αφότου πέθανε, ο σκελετός του πρώτου γνωστού ομοφυλόφιλου ανθρώπου των σπηλαίων ήρθε στην επιφάνεια, μετά από ανασκαφές στην Τσεχία και συγκεκριμένα κοντά στην Πράγα.

Σύμφωνα με τους....

αρχαιολόγους, ο τρόπος που ήταν θαμμένος δείχνει ότι είχε διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

Εκείνη την περίοδο, μεταξύ 2900 και 2500 π.Χ., οι άνδρες κατά την παράδοση θάβονταν στην δεξιά τους πλευρά με το κεφάλι να βλέπει δυτικά, ενώ οι γυναίκες ακριβώς το αντίθετο. Άλλο ένα στοιχείο που ενισχύει την άποψη των αρχαιολόγων, είναι το γεγονός ότι στους τάφους των ανδρών οι άνθρωποι της εποχής τοποθετούσαν όπλα, σφυριά και μαχαίρια, ενώ τις γυναίκες συνόδευαν στην τελευταία τους κατοικία κοσμήματα και αμφορείς.

Ο ομοφυλόφιλος άνθρωπος των σπηλαίων βρέθηκε τοποθετημένος με την αριστερή του πλευρά κοιτώντας προς την δύση, και είχε γύρω του οικιακούς αμφορείς, κάτι που συνιστά ότι ήταν είτε ομοφυλόφιλος ή τρανσέξουαλ.

Οι επιστήμονες είναι πεπεισμένοι ότι δεν πρόκειται για λάθος ή σύμπτωση, καθώς οι άνθρωποι της συγκεκριμένης περιόδου έδιναν εξαιρετικά μεγάλη βαρύτητα στην ταφή των νεκρών.

otherside.gr

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι σχεση έχουν όλα αυτά με την σελίδα???

Και τι τρανσεξουαλ, ρε παιδια, έκανε και εγχείρηση το 2500 πΧ???

Εδώ καιγόμαστε...

ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω, τι σχεση εχει η παραπανω ειδηση με αυτην την ιστοσελιδα;
Εαν υπηρχε καποιο σχολιο του τυπου:προσπαθουν να μας περασουν οτι η ομοφυλοφιλια ειναι κατι το φυσιολογικο θα το καταλαβαινα αλλα ετσι;

Ανώνυμος είπε...

ti malakies einai afta poy grafete.

Ανώνυμος είπε...

meipos htan o vagianatos tis tote epoxhs.

Ανώνυμος είπε...

Προς το διαχειριστή του ιστολογίου:
έλεγξε καλέ μου άνθρωπε τι αναρτάς στο χώρο σου. Δεν είναι δυνατόν να βάζεις τέτοιες ανοησίες χωρίς τουλάχιστον να τις φιλτράρεις ή να τις σχολιάζεις. Πρέπει να τραβήξεις μία γραμμή στη θεματολογία του ιστολογίου σου και να πεις ότι εγώ βάζω αυτά τα θέματα, δεν είναι κακό το να είσαι στρατευμένος σε κάτι, γιατί εξάλλου είναι και συγκεκριμένα τα άτομα που σε διαβάζουν. πχ λες ότι είσαι κατά του διαχωρισμού των Ελλήνων και καλά κάνεις, αλλά μετά βάζεις σχόλια για ομάδες και φαγώνονται όλοι μεταξύ τους, ύστερα βάζεις κάποια άρθρα που είναι επιεικώς γελοία και υπονομεύεις μόνος σου την καλή δουλειά που κάνεις. Να ξέρεις ότι σέβομαι την καλή σου δουλειά γιατί είναι δύσκολο αυτό σου το έργο και επιπλέον είσαι και ενεργό μέλος της αντίστασης κατα της ΝΤΠ αλλά πρόσεχε λίγο παραπάνω...

Ανώνυμος είπε...

Λυσαμε ολα τα προβληματα μας και μας μαρανε να μαθουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ποιος ηταν ο Πρωτος πισωγλεντης του κοσμου.....Αναμενω με αγωνια ενημερωση για την πρωτη λεσβεια.....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ με την ανάρτηση δεχόμενος το συμβολισμό Αριστερά (πλευρά) ==>gay κατάσταση.Όσο για τον σκελετό είναι άλλο θέμα και δεν ξέρουμε ποιός ήταν ο άνθρωπος τι έκανε πως έζησε και τι είχε δεί εκείνα τα χρόνια.
~Ετεός

Ανώνυμος είπε...

για τον αρθρογραφο της ανάρτησης έχω να πω μόνο ότι ήταν πραγματικά πολύτιμες οι πληροφορίες που μας έδωσε. και εγώ θα κοιμηθώ ήσυχος το βραδυ γιατί θα σταματήσω να βασανίζομαι από το ερώτημα αν υπήρχαν γκει παλιά αλλά και για το πως τους έθαβαν που επιτέλους απαντήθηκε. οι απανταχού γκεουλες επίσης τον ευχαριστούν στον αγώνα που κάνουν για την ιστορική γνώση των θεμάτων που τους αφορούν...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΝΤΠ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΙΤ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΥΣΙΑΣ. ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΕΙΚ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπορει καποιος να μου εξηγηση τι συμβαινει και η κρατικη και πληρως ελεγχομενη ΝΕΤ παιζει την μια μερα για την κριση της Αργεντινης και εχθες το βραδυ στο κουτι της πανδωρας για τηντραπεζα της Ελλαδος και για τον Ελληνικο χρυσο?

Ανώνυμος είπε...

a kala exete xefigi edelos telika

Ανώνυμος είπε...

Διαβάσαμε και την άχρηστη πληροφορία της ημέρας και την κάναμε και ανάλυση άντε να δούμε και σε ρεπορτάζ στα κανάλια τώρα να μας πλύνουν και άλλο τον εγκέφαλο με άχρηστες πληροφορίες

Ανώνυμος είπε...

Ημαρτον!

Ανώνυμος είπε...

blepo de sas arese alla oloi mpikate na tin diabasete gia na ti sxoliasete...tosa karagkiozilikia blepoume oloi mera k de milame ayto sas peirakse toulaxiston auto iane k geloio uparxe k mia periptosi na gelaseis...ego goustaro na bazete k kana allou stul eidisi giati me ola ta alla pame pros katathlipsi..

Ανώνυμος είπε...

"....Προς το διαχειριστή του ιστολογίου:

έλεγξε καλέ μου άνθρωπε τι αναρτάς στο χώρο σου. Δεν είναι δυνατόν να βάζεις τέτοιες ανοησίες χωρίς τουλάχιστον να τις φιλτράρεις ή να τις σχολιάζεις...

15 Απριλίου 2011 10:04 π.μ...."
----------------------

Σωστά τα λέει ο παραπάνω φίλος, κι΄ αφήστε τα γκέϊ καί τά "καίει", καί πέστε τους κανονικά καί ξεκάθαρα: Φ....ΟΥΣΤΗΔΕΣ!

" Σοδομίτες καί αρσενοκοίτες όπως τούς λέει η Αγία Γραφή, ή:

" Φ...ούστηδες" καί ανώμαλους όπως τούς ξέρει η Ελληνική κοινωνία!

Ακούς εκεί:gay !

Βρέ πέστε τους, φλώρους καί Φ...ούστηδες πού όλα τώρα τα ωραιοποιούμε κι΄ έρχεται ο κάθε πιτσιρικάς καί μάς λέει καμαρωτός καί...υπερήφανος για το κουσούρι του ότι "ξέρεις είμαι gay..."

Βρέ ούστ! απ΄ εδώ, πού τήν έκτρωση καί τον φόνο τού μωρού τον βαπτίσατε τώρα "διακοπή κυήσεως" λές καί είναι κανένας διακόπτης ηλεκτρικού!

Ανακάλυψαν τώρα καί..."αρχαιότητα" γιά να δικαιολογήσουνε κάποιοι τωρινοί την πομπή τους!

Αττικός

Ανώνυμος είπε...

Attikos eisai karagiozis kai kseftilas

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να διαβαζω εδώ για gay!παρακαλώ μην ξαναδώ αλη ανάρτηση με σχετικό περιεχόμενο !

Ανώνυμος είπε...

Και γω δεν θέλω να διαβάζω γκρίκλις. Ποιός με ακούει όμως;; Κάποιοι καλοθελητές συνεχίζουν να εκτελούν την Ελληνθική γλώσσα. Μπράβο παληκάρια μου. Κατά τ'άλλα είστε Έλληνες;; Μπας και είδατε φως στην Ελλάδα και μπήκατε, σαν τους λαθρό;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕς ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕς ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕς ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ??
ΣΑΝ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΞΤΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ

"Ν Ε Α Τ Α Ξ Η Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ω Ν" ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Χαχα! Γελάω πολύ με όσους βρίζουν τους gay, φούστηδες ή ότι άλλο γιατί για άλλη μια φορά αποδεικνύουν πόσο χωρίς παιδεία είναι και πόσο αγράμματοι. Ένας gay, φούστης, πισωγλέντης χαίρεται για την σεξουαλική του ταυτότητα, όσο χαίρεται και ένας str8. Αυτό του έδωσε ο θεός με αυτό πορεύεται. Τελικά μερικοί δε χρειάζονται μόνο ΔΝΤ χρειάζονται και ηλεκτροσόκ, για να καταλάβουν ότι η ζωή έχει τα πάντα και αν οχι να το αποδέχονται, τουλάχιστον ας μην ασχολούνται. Να κοιτάξουν το σπίτι τους, την καμπούρα τους και ας αφήσουν την κρίση στον Θεό, που τόσο πολύ πιστεύουν και Τον Κοινωνούν κάθε Κυριακή. Ο Θεός δε ζήτησε τη βοήθεια σας. Βλέπει και κρίνει. Ασχολειθείτε με το πως θα βρείτε να ταίσετε την οικογένεια σας και πως θα κάτσετε στο σβέρκο του ελληνικού δημοσίου, ξανά ψηφίστε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, οικογένειες που σας ήπιαν το αίμα. Προφανώς ασχολείστε με θέματα πιο light για να ξεχάσετε τα προβλήματά σας.

Αυτή η χώρα δε θα είναι ποτέ ενωμένη και τον λόγο τον ξέρετε. Οπότε μη γκρινιάζετε που σας πέρνουν τις παραλίες οι ξένοι, επειδή δε θα έχετε που να πετάξετε τη γόπα σας και το πλαστικό τάπερ. Μη γκρινιάζετε που πωλούνται τα νησιά μας, επειδή δε θα έχετε που να πάτε το Καλοκαίρι με το διακοποδάνειο που πήρατε.
Τώρα βρίστε όσο θέλετε. Και γω στη θέση σας, ίσως αυτό να έκανα. Καλή σας νύχτα γενικά

Ανώνυμος είπε...

πουστριγκο μας χρυση μου.....11 15 μμ

Ανώνυμος είπε...

χαχα όπως τα λες @11:45

11:15

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αν έθαβα τον ΓΑΠ έτσι θα τον έθαβα , ταπεινωτικά... μήπως αυτό θέλουν να μας πουν οι παλιοί? πρόσεχε τι κάνεις όσο ζείς γιατί στην ιστορία θα μείνεις ως ο gay της αρχαιότητας