Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Πρόωρες Eκλογές; ΟΗ ΥΕS



Προς Ελληνες:
Εκλογές σε Πορτογαλία 5 Ιουνίου 2011,
Εκλογές σε Τουρκία 11 Ιουνίου 2011,
Εκλογές 
(πιθανώς) σε Σκόπια 5 Ιουνίου 2011
Ακόμα αμφιβάλλετε πως θα γινουν εκλογές τον Ιούνιο του 2011 και στην Ελλάδα;

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι οι εξετασης στα σχολεια θα γινουν ποιο νωριςςςςςςςςς.......για να γινουν εκλογες και 3 φορες θα προσπαθουμε να κανουμε κυβερνηση και δεν θα μπορουμε ειπαν οι γεροντες μας οικουμενικη θα εχετε ειπε ο παισιος οταν κανουν το λαθος οι τουρκοι ........δεν ξεορυν με ποιον λαο τα εβαλαν

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αφήστε τις παπαριές, ΔΕΝ πρόκειται να πάνε σε εκλογές, για χαζούς τους έχετε; Ξέρετε εσείς πολλές χούντες να πηγαίνουν σε εκλογές χωρίς λόγο;

Αυτά τα λένε για να επαναπαύετε ο κόσμος και τα ακούμε από πέρυσι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΞΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ? ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

6.43 ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ela re gia pes mas poion exoume kai paraexoume kiolas....

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ

Ανώνυμος είπε...

ψηφιστε κοινωνία, ψηφίστε ό,τι μικρό και ανεξαρτητο ΔΕΝ διαφημιζεται στην τηλεοραση, αφου εχετε ψαξει καλά το ποιόν των μελών του.

Τι θα πει δεν εχουμε να ψηφίσουμε. Μονο οι αποβλακωμενοι που τους εχει χαζεψει απο την πολύ τηλεόραση δεν εχουν τι να ψηφίσουν. Και πανε και ψηφιζουν οικολόγους για να υποστηριζει ο τρεμοπουλος τους σκοπιανους, ή δεν ψηφίζουν τίποτα για να ανεβαινουν τα ποσοστα των λαμόγιων...

Ανώνυμος είπε...

εννοειται πως το Λαος θα σας πουλαγε, αν ειχατε μπει στον κοπο να μαθετε ποιος ειναι ο καρατζαφερης, δεν θα το ειχατε ψηφίσει.
Αλλα που.. σιγα μην μπουμε και στον κοπο να ψαχτουμε κιολας, αφου μας τον σερβιρανε ως πατριωτη, θα καθομαστε να ψαχνομαστε???

Ανώνυμος είπε...

μ'αρεσει που μιλας λεσ και με ξερεις...λεσ και ξερεισ τι ψηφισα οτι να ναι λεμε...πραγματικα βαριεμαι να ασχοληθω!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=0YD3TA6nph8&feature=player_embedded#at=23

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΘΕΩΡΩ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.

http://www.youtube.com/watch?v=0YD3TA6nph8&feature=player_embedded#at=23

Α) Όταν ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ και ΜΠΕΗΣ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!!!!ο καθηγητής κ. Κασιμάτης απευθυνόμενος στο λαό είπε, πως αν δεν αλλάξουν οι όροι του μνημονίου που αφαιρούν την εθνική μας κυριαρχία και την ασυλία της δημόσιας περιουσίας, τότε υπάρχει η λύση του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του Συντάγματος, που σημαίνει λαϊκή εξέγερση και

Β) Όταν ο καθηγητής κ. Μπέης είπε πως αισθάνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι κατώτερος της αποστολής του. Δεν μπορεί να παριστάνει τον ουδέτερο είπε, και θα έπρεπε να είχε αναπέμψει το μνημόνιο.
Όταν είπε αυτά τα λόγια ο κ. Μπέης ακούστηκαν από το ακροατήριο τέτοια λόγια κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας που δεν μπορούμε να τα επαναλάβουμε εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές θα γίνουν μόνο άμα θελήσουν να πάνε σε οικουμενική κυβέρνηση για να τα παίρνανε τα μέτρα ακόμα πιο εύκολα

ShAd0W_z0nE είπε...

"Ξέρετε εσείς πολλές χούντες να πηγαίνουν σε εκλογές χωρίς λόγο;"
+1

Εκλογές δεν προκειται να γινουν αν δεν το επιτρέψει η Τρόΐκα. Το λέει μέσα το μνημονιο. Τι συμφέρον θα είχε από αυτό; κανένα. Ισα ισα είχαν πει αν θυμαστε τοτε τον Νοεμβριο ότι κινδυνεύει το πρόγραμμα με τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε Ελλάδα(έστω και αν βγεί άκυρο).
Οι υπόλοιποι δεν θα κάνουν τίποτα, επίσης έχω ακούσει ότι και το λευκό πηγαίνει στο πρώτο κόμμα οπότε προσοχή. Η αποχή επίσης θα είναι καταστροφή μιας και θα ανεβάσετε τα ποσοστά τους χωρίς να το θέλετε.

Όσο για τους γέροντες, νομίζω πως είμαστε πολύ κοντά για να δούμε τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτήν την φορά δεν θα την βγάλουν καθαρή.