Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Λεφτά υπάρχουν για κλωτσιές και δακρυγόνα.. ΤΑ ΜΑΤ τσάκισαν στο ξύλο λιμενεργάτες (Βίντεο)



Χτες ήταν οι συμβασιούχοι των ΟΤΑ και σήμερα πήραν σειρά οι εργαζόμενοι στη ναυπηγο-επισκευαστική ζώνη του Περαμάτος για να «γευθούν» την «περιποίηση» από τις δυνάμεις καταστολής της «σοσιαλιστικής» κυβέρνησης του ΓΑΠ.

Όπως μας ενημερώνουν τηλεφωνικά,  διμοιρίες των ΜΑΤ τσάκισαν στο ξύλο λιμενεργάτες που πραγματοποιούσαν πορεία στον Πειραιά, διαμαρτυρόμενοι για την ανεργία που επικρατεί στην περιοχή και για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης να παραδώσει την λειτουργία των λιμανιών σε μονοπωλιακούς ομίλους με ότι αυτό σημαίνει.

Πέρα απ’ τα δεκάδες χημικά που έριξαν τα ΜΑΤ, ξυλοκόπησαν τόσο άγρια τους διαδηλωτές  με αποτέλεσμα 5 απ’ αυτούς να μεταφερθούν με τραύματα στο Ασκληπείο Νοσοκομείο Βούλας.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

prepy na vroyme ena nomiko plesio pou na apagorevy tin vieh katastoli toy laou apo ta mat logo tis ipotithemenis dimokratiasmas

Ανώνυμος είπε...

Μοναδες.Απογονων.Ταγματασφαλιτων.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ. ΕΤΣΙ ΡΙΞΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΘΙΚΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα κανουν και σας δερνουν το χρειαζεστε.

Ανώνυμος είπε...

Μουνοπανα κωλομπατσοι...ανιδεα ατομα, που για 1000e κανουν οτι τους πουν οι ανωτεροι τους, και το απολαμβανουν κιολας..