Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Επένδυση στο Μεγανήσι από τον Ρότσιλντ


Σε παράδεισο μεγιστάνων και διασήμων μετατρέπεται το Μεγανήσι Λευκάδας, σε περίπτωση που πάρει σάρκα και οστά η επένδυση που σκέφτεται Βρετανός μεγιστάνας.
Ο λόρδος Ρότσιλντ, Βρετανός μεγαλοτραπεζίτης, στην έκταση των 2.600 στρεμμάτων που αγόρασε το 2005 πρόκειται να κατασκευάσει 14 υπερπολυτελείς επαύλεις.


Όπως λέγεται ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αγοράσουν τις βίλλες, που θα πουληθούν έναντι 360 εκατομμυρίων ευρώ, δεκάδες διάσημοι αστέρες του διεθνούς τζετ σετ, μεταξύ των οποίων ο πρίγκηπας Κάρολος, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και η Νικόλ Κίντμαν.

Οι επαύλεις θα κτιστούν από πέτρα και τα αρχιτεκτονικά σχέδια θα έχουν την υπογραφή του Σαντιάγο Καλατράβα.
Πηγη 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουστ διαολε εβραιοσιχαμα απο την Ελλαδα μας. Γονος οικογενειας που εχει παρει μερος στα χειροτερα εγκληματα που εχουν γινει στην ιστορια της ανθρωποτητας, με τον τροπο του βεβαια, που δεν τον προβαλλουν τα ΜΜΕ καθως και αυτα ελεγχονται απο αυτον και αλλα σιωνιστικα καθικια. Χειροτερη φαρα απο αυτους δεν υπαρχει!!!

They sell drugs είπε...

Oπου...φτωχος κι η μοιρα του !

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η εισβολή εντός των τειχών είναι πλέον γεγονός.
Δεν θα μπορούμε που δεν θα μπορούμε οικονομικά να επισκεπτόμαστε τις ομορφιές της χώρας μας,τώρα που θα γίνουν και επίσημα γκέτο VIP θα είμαστε ξένοι στην πατρίδα μας με απαγορευτικές πινακίδες τύπου "private,don't enter".
Πώς καταντήσαμε έτσι ρε παιδιά?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ

http://www.xanthiblogs.gr/%CE%91%CF%82_%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5_%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82!/2011/09/01/%CE%A0%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC_%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%B1_%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CF%80%CE%B1_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1

Παλιά τούρκικα κόλπα και εγκλήματα

«Το ίδιο παλαιό τουρκικό τέχνασμα: Κάνετε υποσχέσεις, δεχθείτε εγκωμιασμούς, αλλά μην παραχωρήσετε τίποτα»

Ανώνυμος είπε...

Μα ο ΓΑΠ ειχε πει στην Μέρκελ χαμογελαστα την φαεινη δηθεν ιδεα του οτι η Ελλαδα θα γινει τοπος διακοπων για τους πλουσιους αυτου του κόσμου πουλώντας την γη της χώρας!
Μετά το Μεγανήσι το οποιο επελεγη λογω του καλου καιρου που επικρατει εκει ολο σχεδον τον χρονο, ο Ρόθτσαϊλντ θα φτιάξει και αλλου βιλες γιά πούλημα.
Η χώρα μας εκποιειται και ομως οι κάτοικοι της ακομα εριζουν μεταξυ τους για τα κόμματα.
Βλέπετε φως πουθενα με τέτοια νοοτροπια;

Ανώνυμος είπε...

Eδω και χρονια η Λινδος της Ροδου ειναι σε αγγλικα χέρια. Οι ντοπιοι πουλησαν ολα τα ακινητα εκει και εφυγαν. Αν δεν μιλας αγγλικα στην Λίνδο, δεν υπαρχει περιπτωση να εξυπηρετηθεις, γιατι απλουστατα κανεις δεν ξέρει ελληνικά. Ο μόνος Ελληνας θα ειναι ο οδηγος του λεωφορειου ή ο ταξιτζης που θα σε μεταφέρει εκει! Ναι, τέτοια κατάντια. Η ελληνικη συνειδηση εν πολλοις εχει κάνει φτερά γιά ενα μεγάλο μέρος του γηγενους πληθυσμού εδω και καιρο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΜΟ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ, Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΦΤΑΝΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς μπορούμε να ανασάνουμε.
Ηρθαν και στο μαντρί οι λύκοι,να φυλάξουνε τα πρόβατα.
Αυτά,που είναι για σφαγή.
Γι αυτό μας χρεωκόπησαν.Για να χαίρονται την ομορφιά και γαλάζιο του ήλιου μας που πλέον είναι και τυπικά ιδιοκτησία τους.
Να ελέγχουν εκ τους σύνεγγυς τον ορυκτό πλούτο μας.
Και εμείς ακόμη νομίζουμε ότι υπάρχουν πολιτικοί που νοιάζονται για το καλό του τόπου,
και των πολιτών.
Κούνια που μας κούναγε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι! Αυτοί μας χρεοκόπησαν. Ρε συνέλθετε επιτέλους. Σε αυτή την κατάσταση ήρθαμε από μόνοι μας. Κάποιοι φταίνε περισσότερο, κάποιοι λιγότερο. Μη ρίχνετε τα λάθη αποκλειστικά σε άλλους και μην στρουθοκαμηλίζετε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ !!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο 10:46, Το κειμενο αυτο τα λεει ολα για τον χαρακτηρα των τουρκων πολιτικων,ετσι ηταν,ετσι ειναι,ετσι θαναι,πονηροι,διπλογλωσοι,λυκοι,υπουλοι.

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΖΑΡΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ....ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821....ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ....Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ....ΚΑΤΑΛΑΒΕ....

Ανώνυμος είπε...

να του πειτε να παει να γαμηθει του εβραιου