Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Reuters: Ο Πούτιν επιστρέφει και “πετάει” τον Μεντβέντεφ!


Ένας βαρυσήμαντο και κολακευτικό δημοσίευμα για τα δεδομένα πάντα του αμερικανικού REUTERS συνοδεύει τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε σχετικό δημοσίευμα. Η απόφαση του Ρώσου Πρωθυπουργού, Βλαντιμίρ Πούτιν, να “πετάξει” έξω τη βρετανική πετρελαϊκή BP από
τις γεωτρήσεις της Αρκτικής και να συμπεριλάβει την αμερικανική Exxon Mobil αν μη τι άλλο μόνο ως γεγονός μόνο αναμενόμενο δεν φάνταζε.

Όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει το αμερικανικό REUTERS, o Πούτιν με αυτή του τη κίνηση είναι θέμα χρόνου να ανεβάσει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις όπως και να πλησιάσει τον Μεντβέντεφ που μέχρι πρότινος προηγούταν.

Η περίπτωση της Αρκτικής δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση που μπορείς να την “χρησιμοποιήσεις” σε έναν προεκλογικό αγώνα χωρίς δυναμικές λύσεις, θα έλεγα ο ίδιος.

Και είτε το θέλουμε, είτε όχι, ο Πούτιν σε τακτά χρονικά διαστήματα αιφνιδιάζει τους πάντες και τα πάντα με τις αποφάσεις του, που ωστόσο δεν ζημιώουν τον Ρωσικό λαό!
Πηγη 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεια σου Βλαδίμηρε

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΤΣΙ; ;)

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΠ ! Ερχεται ο Πουτιν να στον καρφώσει !

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΠ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο Πούτιν! Καλως εκρινες για τον Μεντβεντεφ εκτος. Μακάρι να ειχαμε και μεις ενα πατριωτη πρωθυπουργο αντι αυτον τον απατρη τον ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να σουν έλληνας Βλαδίμηρε

Ανώνυμος είπε...

ρε ολοι εσεις απο τον λιακοπουλο ξεφυτρωσατε?

Ανώνυμος είπε...

6:59 δεν χρειαζεται κανενας λιακοπουλος να μας πει για τον πουτιν η ιστορια του τα λεει ολα.Ενταξει δεν ειναι ουτε ο καλητερος ανθρωπος ουτε αλανθαστος,μαλακας ειναι οπως ολοι αλλα εχει κατι που αλλοι δεν εχουν,τιμα τα παντελονια του και ειναι γεννημενος ηγετης.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

7:13...ΑΚΡΙΒΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

Βλαδήμηρε μήπως ξέρεις κάποιν Τζέφρυ Αναγνώστου;

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ ΜΑΣ ΤΟ Γ.Α.Π,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ, ΤΗ ΘΥΛΗΚΙΑ ΧΙΤΛΕΡ, ΚΑΙ ΚΕΙΝΗ ΤΗ ΚΟΥΝΗΣΤΡΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΓΑΛΛΙΔΟΥΛΑ? ΚΑΙ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΑΥΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός της Ρωσίας δεν θέλει κανέναν τους. Και οι δύο δεν κράτησαν τις προεκλογικές υποσχέσεις τους. Σας θυμίζει τίποτα...;

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 2:26 μ.μ. και 10:35 μ.μ. να΄στε καλα . Εριξα πολυ γελιο....

Ανώνυμος είπε...

ο χαλασμος θα 'ρθει απο εναν κασσιδιαρη...η πολη θα λευτερωθει οταν στο Μοσκοβο θα βασιλευει το αρκουδι.........Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥΣ 300 ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ...