Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Νέες προκλήσεις από την Τουρκία – Απειλεί να στείλει τον στόλο της στην Κύπρο !


Νέες απειλές κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός αρμόδιος για θέματα ΕΕ-Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς, ισχυριζόμενος πως είναι παράνομο να κάνει η Λευκωσία έρευνα για πετρέλαιο σε ύδατα που δεν της ανήκουν, όπως υποστήριξε.

«Γι’ αυτό υπάρχει ο στόλος» δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα Ζαμάν και πρόσθεσε ότι «στο παρελθόν η ελληνοκυπριακή πλευρά είχε επιχειρήσει να κάνει παρόμοια πράγματα, αλλά υπάρχουν αυτοί που θυμούνται τι αντιμετώπισε».

«Είναι παράνομο να κάνουν έρευνες σε ύδατα που δεν τους ανήκουν. Η Τουρκία θα κάνει στο έπακρο χρήση όλων των δικαιωμάτων της, που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και θα πράξει τα δέοντα. Γνωρίζουν τη σοβαρότητα που διακρίνει την Τουρκία» πρόσθεσε.

Στην παρατήρηση του συντάκτη ότι κατά τις έρευνες που είχαν γίνει στο παρελθόν, πλοία του τουρκικού πολεμικού στόλου είχαν σπεύσει στην περιοχή, ο Μπαγίς ανέφερε: «Γι΄αυτόν το λόγο φτιάξαμε το στρατό μας και εκπαιδεύσαμε τους στρατιώτες».
Πηγη 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μολών λαβέ...


A.V

Ανώνυμος είπε...

Ναι, καλά μη το κάνουν. Ολο εκβιασμους για να μπουν υπογραφες για νεους εξοπλισμους και η Κυπρος να γονατισει οικονομικα. Χριστοφια, παραιτησου.

metanastis-News-Germany είπε...

...Η Τουρκία θα κάνει στο έπακρο χρήση όλων των δικαιωμάτων της;; Χαχαχααααααααααααα
Ποια Δικαιωματα εχει η Τουρκια εκει;
Ποιες Χωρες ειναι Υπερ της Τουρκιας που να ασκει τετειου ειδους Δικαιωματον; Καμια χαχαχααααααααα
Αφτοι οτι τους ερχεται κανουν αλλα ηρθε ι Ωρα φαινετε να φανε το κεφαλι τους απο μονοι τους, αφτο περιμενουν ολοι οι αλλοι.... Εδο καλα καλα ουτε κε με την Ελλαδα δεν μπορουν να τα Βαλουν διοτι η Ελλαδα μπορει να μην εχει τοσο Στρατο αλλα εχει στην αναλογια πολυ πιο Πολλα οπλικα συστιματα και ζορικα μαλιστα απο αφτους ας εχουν δικη τους Αμυντικη Βιομηχανια δεν λει τιποτα αφτο!

Σαλονικιος είπε...

Απο εκβιασμους η Τουρκια ειναι γνωστη Ως: The **Nummber 1** και οχι μονο με την Ελλαδα αλλα και σε ολλα τα κρατη που Βρησκονται τριγυρο της οπως ειδη εδω και κερο Ασκει!
Η Ελλαδα μας ειναι σαν Αστακος απο πολεμοφοδια....κα.. Το μονο λαθος ειναι οι Υπουργοι μας οι Χαραμοφαιδες που αν εκαναν λιγες Διπλοματικες κοινησεις θα τους ειχαμε στηλει απο εκει που ηρθαν αλλα τα Βλεπουμε το τη Ρεμαλια ειναι αλλα εφοσον τους αφηνουμε να κανουν οτι θελουν καλα να παθουμαι, ειμασται και πολυ Μαζοχες.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να στείλουν και να παρενοχλήσουν τις διεργασίες ...
Άντε να αναστήσουμε

Ανώνυμος είπε...

μια ζωη ..μπουνταλαδες.

Ανώνυμος είπε...

Με το καλό ρουφιάνε γενίτσαρε, πάρε παρέα και την φωτογραφία της αδερφάρας του Πουσταφά Κεμάλ και ελάτε με το στόλο να σας τον βάλουμε στον κ.......!

Ανώνυμος είπε...

den exete idea apo tipota pedes....2023 tha ta exete mathi ola....ipomoni

Ανώνυμος είπε...

ΆΝΤΕ ΝΑ'ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΟ.

Orusthar είπε...

@ metanastis-News-Germany

Ποια δικαιωματα ρωτας? Αυτα που τους εδωσε ο ιδιος ο Καραμανλης ο προδωτης το 1951 απο τα οποια οι ιδιοι οι Τουρκοι ειχαν παρετηθει! Αυτα τα δικαιωματα!

Ανώνυμος είπε...

«Είναι παράνομο να κάνουν έρευνες σε ύδατα που δεν τους ανήκουν. Η Τουρκία θα κάνει στο έπακρο χρήση όλων των δικαιωμάτων της, που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και θα πράξει τα δέοντα. Γνωρίζουν τη σοβαρότητα που διακρίνει την Τουρκία»

Πολλα κιλα μαλακας το παλικαρι,μιλαει αλλα ειναι σαν να κλανει ειδικα οταν η μπουρδελοχωρα του ειναι μοναδικη μπουρδελοχωρα στον κοσμο που δεν εχει υπογραψει την συνθηκη για το δικαιο της θαλασσας...


Θα μας κλασσουν το δεξι και θα γελαει τ'αριστερο.