Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΤΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ



nisia_polisi-1-naiΟι «σύμμαχοί» μας ισχυρίζονται ότι μας κάνουν χάρη, που αναβάλλουν την είσπραξη των 300 εκατομ. δολ. που τους χρωστάμε για το φυσικό αέριο που αγοράζουμε.
Και ισχυρίζονται πως παρ’ όλο που κάποιοι προτείνουν να γίνει η πληρωμή χρεών δίνοντάς τους ένα...
νησί, αυτοί δεν το κάνουν διότι «θα ήταν εκμετάλλευση μια χώρας που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, πόσο μάλλον μιας γειτονικής χώρας όπως η Ελλάδα». Αυτά δήλωσε ο υπουργός ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ στην εφημ. “Vatan”, που έχει τίτλο «Κίνηση καλής θέλησης στον Γιώργο».
Το «onalert» μεταφέρει ότι ο Γιλντίζ, δήλωσε επί πλέον: «Η Ελλάδα δεν μας έχει πληρώσει εδώ και αρκετό καιρό το χρέος της για το φυσικό αέριο που αγοράζει από εμάς. Εμείς έπρεπε να εξετάσουμε την κατάσταση και σε εμπορική βάση και σε ανθρωπιστική βάση.
» Υπάρχει και το θέμα της γειτονίας το δίκαιο του γείτονα. Η απόφαση μας είναι μια ευκαιρία για να σβήσουμε τις αρνητικές εντυπώσει του παρελθόντος. Εμείς ως Τουρκία αυτό κάναμε, εύχομαι να το κάνει και η Ελλάδα»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΟΜΟΜΟΓΓΟΛΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Ενα καυλι ευχαριστως,ας δωσουν πισω αυτα που πηραν πρωτα τα γιουσουφακια,αλλα αφου εχει πηξει η ελλαδα απο γιουσουφια,σκυφτες,πουστρες και καθε λογης σιχαματα τι περιμενεις,ολα ειναι πιθανα.