Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Κυβερνητική κακουργία: Εμπαιγμός χωρίς όρια…


Του Θύμιου Παπανικολάου
Το καθεστώς των «σοσιαλιστών» ανδρεικέλων που ζούμε σήμερα είναι ιστορικά πρωτόγνωρο και ανεπανάληπτο. Ένας εφιάλτης ολοκληρωτικής και βάρβαρης ισοπέδωσης της ελληνικής κοινωνίας ΚΑΙ «ολοκληρωτισμού» της πολιτικής υποκρισίας και αναισχυντίας
.

Δεν είναι μόνο η στραταρχική, κατοχική κυβέρνηση που εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας, με πρωτοφανή αγριότητα και πωρωμένη αυθάδεια υποκρισίας.
Είναι και η προκλητική τους αναίδεια και η «ηρεμία» της αναισθησίας τους.
Αυτό που εξοργίζει ακόμα περισσότερο είναι η ωμή αυθάδεια αυτής της κυβέρνησης να εμφανίζει το μαύρο σαν άσπρο και να αντιμετωπίζει τον ελληνικό λαό περιφρονητικά, σαν ανόητα πλάσματα που δεν καταλαβαίνουν τίποτα, σαν κατώτερα όντα «ειδικών αναγκών».

Ζούμε την πιο ακραία κυβερνητική φρενοβλάβια: Να προκαλείται, καθημερινά, ξετσίπωτα και βάρβαρα η νοημοσύνη και το νευρικό σύστημα του ελληνικού λαού.
Πρέπει να διαθέτει κανείς μεγάλα αποθέματα μαζοχισμού για να ακούει τα κυβερνητικά ανδρείκελα και ιδιαίτερα τον ΓΑΠ.

Η «βουλιμία του ψεύδους» των ανδρεικέλων είναι ανάλογη (ακριβέστερα αποτύπωμα) της κακουργηματικής απληστίας τους και της αυθάδους ανοησίας τους. Όταν είσαι πωρωμένος «μπράβος» των ιμπεριαλιστικών «συνδικάτων» του χρήματος δεν συμπεριφέρεσαι απλώς με τη στραταρχική αυθάδεια των αφεντικών σου, αλλά είσαι και πωρωμένος και «άπληστος» στην κατανάλωση της ανοησίας και του ψεύδους.

Η πλέον αποκρουστική και μοχθηρή γκριμάτσα αυτής της «απληστίας» του ψεύδους είναι ο σημερινός πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου: Η αυθάδεια της χοντροκοπιάς του ψεύδους, η ολοκληρωτική παράκρουση του ανενδοίαστου, κυνικού, και χοντροκομμένου ψεύδους: Η πώρωση του γλοιώδους και βλακώδους ψεύδους.
Παραθέτουμε το τελευταίο κρούσμα αυτού του πρωθυπουργικού ψεύδους:
Στις 30/8/2011, ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους λεγόμενους «κοινωνικούς εταίρους», είπε:
«Αυτές οι θυσίες, αυτή η αξιοπιστία και αυτή η προσπάθεια που κάνουμε είναι αυτό που μας έχει επιτρέψει να διαπραγματευτούμε και να έχουμε θετικά αποτελέσματα, ώστε να ελαφρύνεται ο ελληνικός λαός από το βάρος του χρέους».
Πρέπει να διαθέτεις ανεξάντλητα αποθέματα μαζοχισμού για να διαβάζεις τέτοιες χοντροκοπιές ανοησίας και θηριώδους εμπαιγμού…
Αλλά και να τα διαθέτεις, «καταρρέεις», μόλις μια μέρα μετά, στο δελτίο που συνέταξε το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους, διαβάζεις το εξής:
«Η σημαντική περαιτέρω αύξηση του χρέους, το υψηλό πρωτογενές έλλειμμα, το οποίο στο επτάμηνο έχει ήδη υπερβεί σημαντικά τον ετήσιο στόχο και η βαθύτερη ύφεση έχουν ενισχύσει στο έπακρο τη δυναμική του χρέους, η οποία πλέον είναι εκτός ελέγχου»!!!
Λεηλατήθηκε ο ελληνικός λαός και λεηλατείται χωρίς καιημερινά ιστορικό προηγούμενο, ξεπουλιέται η Ελλάδα, ώστε… να ελαφρυνθεί (!!!) ο ελληνικός λαός από το βάρος του χρέους ΚΑΙ το χρέος είναι ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ…
Τέτοια κυβερνητική αξιοπιστία!!!
Το χειρότερο, βεβαίως δεν είναι η αξιοπιστία της Κυβέρνησης και του ΓΑΠ, αυτά τα έχουν απωλέσει από την πρώτη ημέρα που έγιναν κυβέρνηση και τα επικυρώνουν» καθημερινά…
Το χειρότερο είναι: Η μοχθηρία της κοροϊδίας, του ψεύδους και του εμπαιγμού μας…
Δεν φτάνει δηλαδή που μας γδέρνουν ζωντανούς…
Δεν φτάνει που δολοφονούν τα πάντα: Την Ελλάδα, την ιστορία της τον Πολιτισμό της, τα μυαλά των ανθρώπων, ακόμα και την Λογική και τις έννοιες των λέξεων…
ΜΑΣ δουλεύουν και από πάνω…
ΜΑΣ εμπαίζουν ασύστολα…
Πηγη 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσεξτε φατσα !!!
Εχω λυσσαξει στο γελιο!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαμπουχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

σαν ανάποδο γαμώτο είναι

Ανώνυμος είπε...

"Τό κακό θά έρθει από έναν κασιδιάρη καί από τούς διαβασμένους..." ΠΡΟΦ.ΑΓ. ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ=ΤΖΕΦΡΥ, ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ=ΤΡΟΪΚΑ. ΤΥΧΑΙΟ;;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αναρωτιέστε γιατί μας αντιμετωπίζουν όλους σαν ανθρώπους ηλίθιους και με ειδικές ανάγκες.
αφου η πλειοψηφία είναι στο κόσμο της αποβλακωσης των πρωινάδικων της μόδας και των τουρκικων σηριαλ. Τραβάτε ρωτήστε μια γκόμενα τι ειναι μασονία, ΑΟΖ, κλπ, έστω βασικές ιστορικές γνώσεις και να δείτε τι απαντηση θα πάρετε.(πόσο μάλλον μεγάλε 11.19 για τις προφητείες του ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, θα σε περάσει και για τρελλό από πάνω)Τι περιμενετε λοιπόν, αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμας τα χάλια μας και ενεργούν ανάλογα. Αν τώρα εδώ μέσα και αλλού ισως μια μικρή μειοψηφία έχει καταλάβει τι πραγματικά παιζετε λίγο τους ενδιαφέρει γιατί η μάζα ειναι ένα τσουρμο ανήδεοι που τους κάνουν ότι θέλουν. Ας ελπίζουμε όλοι ότι έχω αδικο σε αυτά που γράφω αν και αμφιβάλω.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 12.14.Ενας λόγος παραπάνω να μην εφησυχάζουμε.Είδαμε ριζικές αλλαγές που έφεραν τα πάνω κάτω στη ζωή μας.
Είμαστε στο κατώφλι συγκυριών που έχουν να κάνουν με τον πλανήτη ,πολεμικών συγκρούσεων και καταστροφικών γεγονότων που επίκεινται και ο κάθε αφυπνισμένος στο χώρο του πρέπει να αφυπνίσει όσους έχουν ανοιχτό μυαλό και θέληση να ξεφύγουν από το σκοτάδι.
Οσο για τις γκόμενες μην είσαι σίγουρος ότι η ύπνωση περιορίζεται σε αυτές.
Οι άνδρες με το ποδόσφαιρο,την όλο και αυξανόμενη τάση καλλωπισμού, και με ότι άλλες παγίδες, έχουν ομοίως περιπέσει σε ύπνωση.
Γιατί η εξαπάτηση δεν ήταν επιλεκτική.Αφορούσε όλους,μέχρι και τα παιδιά μέσα από τις δήθεν αθώες παιδικές εκπομπές.
Επεισαν τους ανθρώπους,ότι είναι ζώα και ότι οι μόνες υποχρεώσεις τους είναι να τρώνε,να πίνουνε,να αναπαράγονται και να καλοπερνάνε.
Και αφαιρώντας κάθε ενασχόλησή που αφορούσε την πνευματική εκπαίδευση η κηδεμόνευση τους έγινε εύκολη υπόθεση.
Και τώρα δεμένοι χεροπόδαρα αναρρωτιούνται πώς κατάντησαν έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Tί κωλομούστακο ειναι αυτο που εχει στην φωτογραφια. Τσοπανης στα Αγραφα επρεπε να ηταν.

Ανώνυμος είπε...

12.59 Ειμαι ο 12.14. Συμφωνω απόλυτα με κάλυψες πλήρως. Τώρα όμως τι κάνουμε. Μάλλον κερδίζουνε και εμείς χανουμε και η πατριδα μαζί. Η ιστορική αμνησία του λαου που καλλιεργείτε χρονια η παραπληροφορηση, η αποβλακωση απο τα προδοτικα ΜΜΕ. Πιστεύω πάντως οτι δεν υπάρχει γυρισμός ούτε με θάυμα πια. Και να μην ξεχνάμε και τους λαθρομετανάστες που μια μέρα θα διεκδικήσουν και το ίδιο μας το σπίτι πριν καταλάβουμε καλα καλα τι έγινε και οι Ελληνες θα γίνουν μειοψηφία στον ίδιο τους τον τόπο. Εσύ πιστευεις οτι υπάρχει γυρισμός; Ακόμα και αν βρεθεί λέω αν βρεθεί ένας πατριώτης με ριζοσπαστικές λύσεις πιστευεις ότι θα τον αφήσουν να εφαρμόσει το έργο του η θα τον εξαφανίσουν αμεσα.

Ανώνυμος είπε...

1.28 Εγώ πάντα ελπίζω.Σε ένα θαύμα.
Μεμονωμένα και διασπασμένα τα πρόσωπα και τα κινήματα αντίστασης δεν έχουν όντως ελπίδα και προοπτική.
Μόνο συσπείρωση γύρω από κοινούς στόχους έχει ελπίδα.Αν είμαστε τυχεροί και μπορέσουν την τελευταία στιγμή και ενωθούν όλες οι φωνές,οι αξιόλογες προσωπικότητες,όπως π.χ Καζάκης,Αντωνίου,ΕΛΕ,Καμμένος,Γιανναράς,Ζουράρης,Ανθρωποι από καθαρά Ελληνοκεντρικά φόρουμ όπως Ε.Ο.Ε, Ε.Ο.Α και πολλά άλλα που αγωνίζονται για την αφύπνιση,υπάρχει ελπίδα.
Απαιτείται ανιδιοτέλεια,χωρίς προσδοκία για υλιστικά οφέλη αλλά μοναδικο στόχο την ριζική ανατροπή του σάπιου πολιτικού συτήματος και των υπηρετικών του μηχανισμών όπως ΜΑΤ,δικαστικοί και άλλοι που τάχθηκαν στην υπηρεσία του .
Ανθρωποι αποφασισμένοι με αυτοθυσία να διασφαλίσουν ένα φτωχικό μέλλον αλλά με αξιοπρέπεια,τον ήλιο και τις θάλασσες μας.
Αλλά να μην χρωστάμε σε κανέναν .
Και αν χρειαστεί να περάσουμε στην αντεπίθεση διεκδικώντας ομοίως πνευματικά δικαιώματα για την χρήση όλων των αρχαίων Ελληνικών συγγραμμάτων με την χρήση των οποίων έθεσαν τις βάσεις του πολιτισμού και της τεχνολογικής τους ανάπτυξης οι Ευρωπαίοι και λοιποί .
Ενωμένοι ,όλοι μαζί χωρίς υστερικές διεκδικήσεις του αλάθητου ενός εκάστου αυτών που θα ηγηθούν, με μοναδικό στόχο την αποκατάσταση της επαφής με τις ρίζες μας,το πνεύμα και τον πολιτισμό μας.
Εκείνο που φοβάμαι είναι ο χρόνος.Δεν είναι με το μέρος μας γιατί τα σχέδια των ισχυρών είναι ήδη εν εξελίξει. Και την μικρόψυχη διχόνοια που εδράζεται στον καταραμένο εγωισμό.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας. Η ελπίδα μου είναι ακόμα ότι η ιστορία έχει δείξει ότι πολλές φορές μικρές μειοψηφίες με θέληση και θάρρος έχουν καταφέρει να συμπαρασύρουν και την μάζα ώστε να αλλάξουν καταστάσεις και γεγονότα.Στην σημερινή εποχή όμως που όλα περνούν και φιλτραρονται από τα ΜΜΕ είναι πολύ δύσκολο να προωθήσεις την γνώμη σου όσο σωστή και να είναι αυτή. Πάντως στους κυβερνώντες του ΠΑΣΟΚ έχω να τους βγάλω το καπέλλο. Τέτοια διαβολική διακυβέρνηση δεν έχει ξαναδεί ο τόπος. Που είναι ο Γκέμπελς να τους βγάλει και αυτός το καπέλλο. Τους παραδέχομαι, φοβερή προπαγανδα που προχωράει πολύ στο μέλλον. Ο απλός λαός είναι τελείως απροετίμαστος και ανίκανος να αντιδράσει σε τόσο καλά οργανωμένη προσπάθεια.(με πολλή βοήθεια και από το εξωτερικό φυσικά) Κάτι πάντως πρέπει να γίνει πριν είναι πολύ αργά.

Ανώνυμος είπε...

Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψι
τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,
σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι,
πού μὲ βιά μετράει τὴν γῆ.

Ἀπ' τὰ κόκκαλα βγαλμένη
τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,
καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,
χαῖρε, ὢ χαῖρε, Ἐλευθεριά!

Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες
πικραμένη, ἐντροπαλή,
κ' ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες,
ἔλα πάλι, νὰ σοῦ πῇ.

Ἄργιε νὰ 'λθῃ ἐκείνη ἡ 'μέρα,
καὶ ἦταν ὅλα σιωπηλά,
γιατὶ τἄσκιαζε ἡ φοβέρα
καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά.

ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ

ΝΙΚΑΝΩΡ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ.Η ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ.