Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

EURO 2012: Αύριο αγώνας Αλβανία – Γαλλία σε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ φόντο!


Εδώ και εβδομάδες μέσω των δικτυακών φόρουμ οι Ερυθρόμαυροι Οπαδοί (Tifozat Kuq e Zi), οι οποίοι αποτελούν και τον πυρήνα της εθνικιστικής οργάνωσης Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (Aleanca Kuq e Zi), οργανώνονται για τον αυριανό αγώνα.

Το ματς θα διεξαχθεί στα Τίρανα στο Εθνικό Στάδιο Qemal Stafa, στις 21:00 ώρα Αλβανίας και γίνεται στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2012.
Όπως ενημερώνει η ίδια η οργάνωση, οι “ φίλαθλοι” θα προ-συγκεντρωθούν στην Πυραμίδα στο κέντρο των Τιράνων όπου θα προμηθευτούν “ υλικό” της εθνικής, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης κυρίαρχο σύνθημα του αγώνα θα είναι το “ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ”, το οποίο αποτελεί σλόγκαν της εθνικιστικής οργάνωσης Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, και αναμφίβολα δεν απευθύνεται στους Γάλλους αντιπάλους. Φήμες κάνουν λόγο και για ένα μεγάλο πανό που θα ξεδιπλωθεί στο γήπεδο παρόμοιο της γιγάντιο σημαίας που είχαν παρουσιάσει στον αγώνα με την Εθνική Ελλάδος. Η τηλεοπτική κάλυψη του πολυδιαφημισμένου αγώνα αποτελεί τέλειο διαφημιστικό μέσο για την αμφιλεγόμενη οργάνωση, που τους τελευταίους μήνες απασχολεί καθημερινά τα μέσα με την εθνικιστική και επί το πλείστο ανθελληνική της ρητορική.

Οι Ερυθρόμαυροι Οπαδοί δεν περιορίζουν τη δραστηριότητά τους εντός γηπέδων, η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, λίγο πριν δημιουργήσουν την Ερυθρόμαυρη Συμμαχία.
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα έρθει η ώρα σας σκουλήκια Αλβανοί , μην βιάζεστε

Ανώνυμος είπε...

protasi .....mazi me to gay parade na ginetai k ena alban parade oste na kseharmaniazoun ta albans....

Ανώνυμος είπε...

Οι μαλάκες οι αλβάνοι είναι τόσο στόκοι που στο πανό αντί να γράψουν GREECE γράφουν GREEGE

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΕΛΟΣ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!