Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

«Δεν είμαι τρελός. Μου έταξαν λεφτά συμπατριώτες μου να κάψω την Αιτωλία»


«Βόμβες» σοβαρών αποκαλύψεων, που το περιεχόμενό τους ήδη διερευνούν κλιμάκια της ΕΥΠ και της Κρατικής Ασφάλειας, έριξε ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου ο Αλβανός εμπρηστής που εμπλέκεται στις μεγάλες φωτιές στην Αιτωλία.

Ο αλλοδαπός κατηγορούμενος «τούμπαρε» την απολογία του και ισχυρίστηκε ότι έβαζε τις φωτιές έναντι αμοιβής που θα του έδιναν συμπατριώτες του,οι οποίοι τον είχαν πλησιάσει από τον περασμένο Ιούνιο και του ζητούσαν πιεστικά να κάψει τα δάση της περιοχής.

Ο 38χρονος φέρεται οικειοθελώς να δίνει νέα συγκλονιστική διάσταση στην υπόθεση, αφού αρχικά στην Αστυνομία είχε επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα και είχε πει ότι έκαψε το δάσος για να εκδικηθεί τη γυναίκα του.

Τώρα όμως ο δράστης, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, υποδεικνύει ως αυτόπτη μάρτυρα της πληρωμένης εντολής εμπρησμού την ίδια τη σύζυγό του, καθώς, όπως είπε στον ανακριτή, γνώριζε και αυτή ότι ομοεθνείς του θα του έδιναν πολλά χρήματα για τις φωτιές που θα έβαζε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνίδα σύντροφός του, η οποία κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή, επιβεβαίωσε όσα ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος.

Οπως ανέφεραν αξιόπιστες πηγές στη «δημοκρατία», ο δράστης έδωσε σημαντικά στοιχεία για το προφίλ των ομοεθνών του, καθώς είδε εξ αποστάσεως δύο από αυτούς. Μάλιστα αφηγήθηκε ότι οι δύο «συνεργάτες» του τον παρακολουθούσαν την ώρα που έβαζε τις πυρκαγιές επιβαίνοντας σε μαύρο τζιπ μάρκας BMW.

«Δεν μπόρεσα να διακρίνω τον αριθμό κυκλοφορίας γιατί είχαν φιμέ τζάμια στην πινακίδα. Ο ένας ήταν ψηλός, γεροδεμένος, με ξυρισμένο κεφάλι και ο άλλος με κοτσίδα. Αν τους δω, θα μπορέσω να τους αναγνωρίσω» φέρεται να κατέθεσε στον ανακριτή ο εμπρηστής από την Αλβανία.

Επίσης ανέφερε ότι μισή ώρα μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στη Γαβρολίμνη και ενώ το μέτωπο είχε εξαπλωθεί στο δάσος, οι ομοεθνείς εντολείς του τηλεφώνησαν με απόκρυψη- όπως συνήθιζαν- στο κινητό του και του έδωσαν συγχαρητήρια, λέγοντάς του είχε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Τα χρήματα, όπως αποκάλυψε, θα του τα έδιναν το Σάββατο το πρωί, όμως συνελήφθη και ματαιώθηκε το ραντεβού.

Το κινητό τηλέφωνο του Αλβανού βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, που έχουν ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να εξακριβωθεί αν όντως ισχύουν όσα ισχυρίζεται ο 38χρονος εμπρηστής.

Για την υπόθεση μετά τη νέα τροπή, όπως λένε αστυνομικές πηγές, ενημερώθηκαν η Κρατική Ασφάλεια και η ΕΥΠ, που θα ερευνήσουν σε βάθος αν πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών, αλλά και τα κίνητρα των Αλβανών που επικαλείται ο δράστης. Μετά την απολογία του πήρε τον δρόμο για τις Φυλακές Κορυδαλλού με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως και του ανακριτή Μεσολογγίου, κατηγορούμενος για εμπρησμούς κατά συρροή.
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν κάποιος δεί το θέμα των πυρκαγιών σε παγκόσμια κλίμακα ,την ανοχή της κάθε πολιτείας έναντι των εμπρηστών και αφού προηγουμένως απορρίψει κάθε πλέον γλαφυρή εξήγηση για καταπάτηση οικοπέδων και απελπισμένους εποχιακούς πυροσβέστες που κατά περίπτωσιν υπήρξαν αλλά ως εξαιρέσεις,το συμπέρασμα είναι ότι κάποιοι έχουν βαλθεί να καταστρέψουν το περιβάλλον και τον πλανήτη για να δημιουργήσουν συνθήκες συμβατές με την επιβίωση άλλου είδους οργανισμών .
Οι πιό ανήσυχοι ας αναζητήσουν την αλήθεια από το ιστολόγιο project δαίμονας (δρακονιανοί),συνωμότες,και Ελλην και χάος.
Εαν μάλιστα προσθέσεις τους αεροψεκασμούς,τα μεαλλαγμένα τρόφιμα, mind control , montauk project,blue beam .....θα συμπεράνει ότι η διαστροφή των κρατούντων στα χέρια τους την τύχη του πλανήτη και των κατοίκων του, έχει χτυπήσει κόκκινο.
Γιαυτό μας αφαίρεσαν την επαφή με τις ρίζες μας.
Το αρχαιοελληνικό πνεύμα δεν ήταν εύκολα καθοδηγούμενο.Εκ προοιμίου δεν αποδεχόταν τίποτα εαν δεν υφίστατο νοητική διεργασία .

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω 2.24.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη δεν θα πιαστουν οι πολιτικοι που εβαλαν τους Αλβανους να κάψουν την γη το ολο θεμα θα θαφτει.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΧΩ ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΟΒΙΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

2.24
+1000 ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ, ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ;;;