Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Επίσημη Ισραηλινή επιστολή σε ΗΠΑ: Η Τουρκία εισχωρεί στον άξονα των “κακών”


Επίσημη προειδοποιητική επιστολή έστειλε το Ισραήλ μέσω του Danny Danon στο γραφείο της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον. “Η Τουρκία πλησιάζει όλο και περισσότερο προς το Ιράν και σταδιακά εισχωρεί στον άξονα των “κακών”. Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ πρέπει να απαντήσει σύντομα στα περί Τουρκίας πριν είναι αργά”.

“Η Τουρκία έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια της “κόκκινης” γραμμής. Απαιτεί από το Ισραήλ να ζητήσει συγγνώμη και την ίδια ώρα κλείνει τα μάτια στη τρομοκρατία”.

Αν μη τι άλλο σαν ένας μεγάλος μπελάς εξελίσσεται για τις ΗΠΑ η διαμάχη μεταξύ Τουρκίας – Ισραήλ.
Πηγη 

6 σχόλια:

Αλεξία Λογαρίδου είπε...

πολυ φοβαμαι οτι εφτασε η ωρα

Ανώνυμος είπε...

Δεν ηρθε τυχαία η κερατωμένη...
Ας ετοιμαστούμε ψυχικά και μετά σωματικά.
Την προσευχή μας...και προχωράμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 11:21 μακάρι άνθρωποι σαν εσένα, κοινώς μπαστα..ρδια να έχουν και να έχεις άδοξο τέλος! Να σε βρούνε αλλοδαποί να σε βιάσουν και μετά να σε κάνουν σουβλάκι!

Ανώνυμος είπε...

Τριχες επίθεση. Σχεδιο οικονομικης εξαθλιωσης μας ειναι. Βιάζονται να τελειωνουν. Τους εχει πιασει ανυπομονησια. Θα τους κατσουμε ομως στο στομαχι σαν βαρια πέτρα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΙΣΙΟΥ, ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ. ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο "καιρός" δεν ήρθε γιατί διαβάζεται διάφορα άρθρα που ενισχύουν την άποψη πως κάτι μεγάλο έρχεται. Ήρθε, γιατί η μισαλλοδοξία έχει φτάσει στα ύψη και η φιλανθρωπία στο πυθμένα. Ξυπνήστε, μη χάνεστε στη δίνη της πληροφορίας, εστιάστε στο πως ο πυθμένας θα γίνει ουρανός...