Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΕΚΒΙΑΣΤΗ"!


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚΑυτό σημαίνει αχαριστία. Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το Fimotro από την προηγούμενη εβδομάδα (εδώ), ο Τ. Κουίκ έφυγε από το Kontra. Πριν από λίγο διαβάσαμε στο enimerosi24.gr (εδώ) το δελτίο Τύπου του Kontra. Αφού τον λούζει με μια σειρά από κοσμητικά επίθετα αφήνει...
υπονοούμενα ότι ο γνωστός δημοσιογράφος είναι "εκβιαστής"! Η αλητεία ορισμένων εκεί στον Ταύρο δεν έχει προηγούμενο...
Πηγη 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την στιγμή που δεν ειναι και οι δυο πλευρες παρουσες για να υπερασπιστουν εαυτους, εμεις δεν εχουμε γνωμη, ουτε παιρνουμε θεση υπερ ή κατα ουδενος.

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος!
Ο κ. Τέρενς είναι άλλη κλάση...!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

10.14 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ . ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΩΤΕΡΟΝ ΟΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

einai den einai sta p@@@@a mas...einai kaluteros apo tous allous kai leei kai 5 swsta.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ "ΧΥΜΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ "ΠΑΙΞΕΙ" ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΦΡΕΝΑΡΕΙ" ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είπε...

Ο ΤΕΡΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

toso kairo htan kalos & OK ... twra poy poios kserei ti egine kai efyge einai skartos???????
sorry gia ta greek-lish eimai ekswreriko
ta idia kolpa mia zwh

Ανώνυμος είπε...

KOURH AN TO DIAVASIES AUTO, KLEISTO TO MPOURDELO SOU GIATI SE PHRAME XAMPARI!!!!

KRIMA TIS KALONES POU MAZEVEIS!!!

Ανώνυμος είπε...

Οποιος δινει τα περισσοτερα,περαστε κοσμε,τετοια καναλια εχουμε οπως ειναι οι πολιτικοι μας,διαπλοκης μιζας,ρεμουλας,συμφεροντων γιατι τι περιμενατε ρεε εχετε δει κανα καναλι του λαου να επιβιωνει χωρις συμφεροντα απο πισω τωρα το καταλαβατε.

Ανώνυμος είπε...

O KOYIK ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

http://fimotro.blogspot.com/2011/09/o-koyik.html

Τέρενς είπε...

Σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας.

Η ανακοίνωση του ΚΟΝΤΡΑ αισθάνομαι ότι με αδικεί.Δεν θα κάνω άλλο σχόλιο,γιατί στη δική μου επαγγελματική πορεία δεν έδωσα δείγματα αντιπαλότητας ή συγκρουσιακών σχέσεων,που να ξεκινούν από μένα.Ούτε μπήκα στη διαδικασία δημοσίων απαντήσεων,ανταπαντήσεων και αντεγκλήσεων στο όποιο επαγγελματικό μου διαζύγιο,όπως συνέβη και με τον ΑΝΤ1 και με το ΣΤΑΡ.

Εξ άλλου τί να πω όταν όλη η πιάτσα (και κυρίως εκείνοι που έχουν δουλέψει μαζί μου)γνωρίζουν ότι απέχω πολύ μακρυά από μεθόδους σαν κι αν αυτές που μου αποδίδονται.

Τέλος,πάντων.Ότι συνέβη,συνέβη.Κρατώ τις πολλές καλές στιγμές μου στο ΚΟΝΤΡΑ και πετάω τις ελάχιστες (αλλά πολύ σοβαρές) δυσάρεστες στιγμές του τελευταίου καιρού.Υπερασπίστηκα την αξιοπρέπειά μου και την επαγγελματική μου ιστορία και γιαυτό με δύο επιστολές μου στην ιδιοκτησία,από τις 25 Αυγούστου,δήλωσα την αποχώρησή μου.

Στην μία,μάλιστα,διατύπωσα με κάθε ειλικρίνεια τις ευχαριστίες μου που επί 11 μήνες διαμόρφωνα από πλευράς ρεπορτάζ και σχολίων μου το Κεντρικό Δελτίο του ΚΟΝΤΡΑ χωρίς την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ εργοδοτική παρέμβαση. Τουλάχιστον όσο ήμουνα εγώ εκεί.

Είναι σαφές ότι τον τελευταίο καιρό είχε γίνει δύσκολη η συνεργασία μου με τον Τάσο Παπαδόπουλο.Είναι επίσης σαφές ότι αυτό ήταν και η αιτία που οδηγήθηκα στην έξοδο του καναλιού.

Οι όποιες διαφορές,όμως,δεν με εμποδίζουν να του ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια της δύσκολης προσπάθειάς του.

Με εκτίμηση
Τέρενς Κουίκ

Ανώνυμος είπε...

τερενς σε παρακολουθω χρονια και πιστευω οτι εισαι ενας ΚΥΡΙΟς ,ΜΕ ΚΛΑΣΗ ΚΑΙ ΗΘΟς...Μην πτοεισαι....

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΧΕΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ !!!
ΟΤΑΝ ΧΕΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν ξερετε ΟΛΑ τα γεγονοτα, πώς μπορειτε να κρινετε μιά κατασταση ασχετως του τι ειναι ο κάθε Κουρης. Με γνωμονα την ευχαριστη φυσιογνωμια ενος δημοσιογραφου, εν προκειμενω του Κουικ, δεν γινεται κριτικη. Γιατι ο Παπαδοπουλος ηταν κατώτερος του Κουίκ; Τι του έλειπε, οι γνωσεις ή η καλη αρθρωση; Γιατι να αποκλειεται καποιος που ειναι λιγοτερο φανταχτερος και διασημος; Δυστυχως, παντα ο σκηνοθετης στο Κοντρα εδινε πρωτη προβολη στη φάτσα του Κουικ σε ολα τα δελτια γεμιζοντας ΟΛΗ την οθονη, ενω τον Παπαδοπουλο τον ειχε παρηγκωνισμενο σε μικρο "κάδρο". Ο Κουικ οντως δεν μπορει να εχει παραπονο σε οτι αφορα την προβολη του, γιατι διαφημιζοταν σαν η αποκλειστικη σταρ του καναλιου σε υπερβολικο βαθμο. Φτανει πια με τον βεντετισμο. Δεν μας ενδιαφερουν οι σταρ αλλα η ενημερωση και οσο για τις μικροφιλοδοξιες και τον ναρκισσισμο του κάθε εργαζομενου, αυτα εμποδιζουν την καριερα του και εκνευριζουν τους τηλεθεατες.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ!! ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!