Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Κόκκινος συναγερμός για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο


Πυρετός στις Ένοπλες Δυνάμεις με επισκέψεις των αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ σε κρίσιμες μονάδες, εν όψει των αεροναυτικών ασκήσεων των γειτόνων
Έντονος προβληματισμός και ανησυχία επικρατούν στους στρατιωτικούς κύκλους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τις
κινήσεις της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα και τις απειλές που έχει εκτοξεύσει λόγω της έναρξης των ερευνών στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Σύμφωνα με ανώτατος αξιωματικούς, οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία στο πως κινείται η Τουρκία, η Άγκυρα επιχειρεί να στήσει σκηνικό έντασης κα κλίμα προβοκάτσιας στο Αιγαίο εν όψει του Οκτωβρίου.

Το στοιχείο που τους προβληματίζει ιδιαίτερα και γι αυτό έχουν ενημερώσει και τις ηγεσίες των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, είναι οι αεροναυτικές ασκήσεις που έχουν προγραμματίσει οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στους πεζοναύτες

Στο πλαίσιο αυτό φαίνεται ότι εντάσσονται οι πρόσφατες επισκέψεις τόσο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ πτέραρχου Γιάννη Γιάγκου στον πεζοναύτες και στην 111 Πτέρυγα Μάχη στη Νέα Αγχίαλο, όσο και του αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου στην περιοχή ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ (Ρόδος), όπου ενημερώθηκαν για θέματα προσωπικού και επιχειρησιακά θέματα και έδωσαν κατευθύνσεις και οδηγίες στους διοικητές και στο προσωπικό των Μονάδων.

Τα στοιχεία αυτά, αλλά και άλλα που δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν, συνηγορούν στο ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις προετοιμάζονται για την αντιμετώπιση «θερμού επεισοδίου» που τυχόν θα επιχειρηθεί να προκληθεί από την Τουρκία σε οποιοδήποτε σημείο του Ελλαδικού χώρου εν όψει της έναρξης ερευνών για φυσικό αέριο εντός των χωρικών υδάτων της Κύπρου στα σύνορα με το Ισραήλ.

Ο τουρκικός Στόλος ανακοίνωσε ότι θα βγει για «γυμνάσια» στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιο-ανατολικής Μεσογείου.

Στο υπουργείο Άμυνας υπάρχει αυξημένη επαγρύπνηση και εξετάζουν όλα τα δεδομένα, καθώς τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ε.Ε. δεν αποκλείουν τυχόν αντίδραση της Τουρκίας ακόμη και με στρατιωτικά μέσα στις από κοινού έρευνες της Κύπρου και του Ισραήλ για ανεύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των δύο χωρών.

Παρ’ όλα αυτά, τόσο η Ουάσινγκτον όσο και οι Βρυξέλλες, αλλά και η Μόσχα εμφανίζονται να μην είναι διατεθειμένες να αποδεχθούν τις τουρκικές αξιώσεις και να παρεμποδίσουν τις έρευνες που έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσεις στις αρχές Οκτωβρίου. Απεναντίας, τις ενθαρρύνουν. Ενδεικτικές του κλίματος είναι και οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη, ότι «η Τουρκία συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως χώρα που μπορεί να κινείται εκτός διεθνούς πλαισίου κανόνων και υποχρεώσεων. Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του και η Ελλάδα τη δική της».
Πηγη 

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΑ.........ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΟΠΟΥΛΑ ΑΓΓΑΛΙΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ελατε καριοληδες ξεκινηστε να δειτε τι εχει να γινει!!η αμερικη θελει τα πετρελαια και εσεις θα τους πατε κοντρα?!!ελατε να δειτε τι σας περιμενει!!οχι οτι ειναι καλο οτι οι αμερικανοι μπλεκονται στα ενεργειακα συμφεροντα αλλα τουλαχιστον αυτοι οι μπασταρδοι πλεον δεν εχουν κανεναν συμμαχο γι΄αυτο ψαχνονται απο παντου...

Ανώνυμος είπε...

OΛΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΕΥΧΗΝ...ΑΝΤΕ ΤΟΥΡΚΕ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΣΤ ΖΩΝΑΡΙ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Μογγολοι σκυλιά
Ερχετε η ώρα να λύσουμε κάτι παλιές διαφορες

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ 10:00 ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΩ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ!! Η ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ XAΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΙΕΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΛΑΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ....

Ανώνυμος είπε...

μετα απο αυτοοο!...τι αλλο ναπω;
Να αυτοπυροβοληθω (;) να παω να ησυχασω κοντα τον Κυριο, τωρα που δεν εχει κινηση και ουρες ο παραδεισος !! αργοτερα θα γινει "κολαση"
Ενα λεω... αμα παρουμε τα οπλα... ο Τουρκος (ο εξωθεν)ειναι ο προφανης.. ο αλλος ομως ειναι (ο εσωθεν) ΠΡΩΤΟΣ με απολυτη πρωτεραιοτητα!

Ανώνυμος είπε...

1.12
ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ;; ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΖΩΑ;; Ε, ΖΩΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!! ΗΛΙΘΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΞΥΠΝΑ!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ!! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΟΙΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;; ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΖΩΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΕΙΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ!!! ΑΝΟΗΤΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ;;; ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ;;; ΑΝΟΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ, ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΣΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΑΣ!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ειμαι απο αυτους που καλως η κακως δεν πιστευω σε προφητειες κτλπ.Αλλα διασθανομαι οτι ο πολεμος ειναι κοντα και οι μογγολοι θα κανουν την λανθασμενη κινηση που ολοι περιμενουν...και μετα το τελοςτους .

Ανώνυμος είπε...

Συνελληνες..απο οτι φαινεται ο καιρος πλησιαζει...Το μονο που θελω να ευχηθω ειναι Πιστη,Δυναμη,Κουραγιο σε ολους μας....

Ανώνυμος είπε...

Απέλαση του πρέσβη του Ισραήλ από την Τουρκία
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011, 14:20
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=371192&cid=5

Ευθείες απειλές της Άγκυρας κατά της Κύπρου για την ΑΟΖ
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011, 15:31
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=371238&cid=5

Ανώνυμος είπε...

Μαγγες ο πολεμος ειναι προ των πυλων.Θα γινει της πουτανας.Επιτελους η ωρα πλησιαζει .............

East είπε...

Ο Νταβούτογλου κάνει επαγγελματικό το στρατό και φτιάχνει αμυντική βιομηχανία και εμείς κοιμόμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

LAOS POU PERIMENEI NA TON SOSOUNE OI AMERIKANOI OI ROSSOI KAI OI LOIPOI POUSTARADES EINAI AKSIOS TIS MIZERIAS TOU

Ανώνυμος είπε...

4.11 εισε αστερι

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ!ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ,ΑΛΒΑΝΟΕΙΔΗ ΔΙΠΟΔΑ,ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ,ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Ανώνυμος είπε...

συζητω με πολυ κοσμο αυτα τα πραγματα εδω και καιρο.τοτε μου ελεγαν με το φραπε στο χερι'μακαρι να ερθουν και θα τους γαμησουμε΄΄.τωρα που απ οτι φενεται η ωρα ηρθε πολλοι απ αυτους που σηζητουσα μου λενε΄΄μα ρε μαλακα θα μας σκοτωσουν και δεν εχουμε δυναμη μπροστα τους και γω θα σηκωθω να φυγω΄΄και κατι μαλακιες,σιγουρα αλλο να το λεμε και αλλο να συμβενει αλλα οσοι σκοπευουν να πανε να κρυφτουν σαν τις κοτες καλυτερα να πανε να αυτοκτονησουν απ τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε east σκατοπροδότη πάλι τις μαλακίες σου άρχισες?

Βάλε τους ¨επιλεγμένους αλλοδαπούς¨ να φυλάνε την τρύπα σου...

ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ,

Κόφτε τον επιτέλους τον βαρεθήκαμε τον πρακτορίσκο...

θεολογος1973 είπε...

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ να φυλαξει τις οιγενειες μας.Παλικαρια θα ΄΄μεθισουμε με το αιμα τον μαρτυρων΄΄.Ευλογια Κυριου ελθει επ΄ημας,να ανεβουμε την οδο της Σωτηριας.ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

θεολογος1973 είπε...

Kλαιγοντας να προσευχεστε στον Κυριο και την Θεοτοκο να φυλαξει εσας και τις οικογενειες σας απο την λαιλαπα που ερχεται. Αγρυπνοι και νηφαλιοι να εισαστε και ΄ως τεκνα φωτος περιπατητε΄.Γιατι ο Θεος δε μας εφτιαξε για να δοκιμασουμε την τελικη οργη του,αλλα για να αποκτησουμε τη σωτηρια μεσω του Κυριου μας Ιησου Χριστου,που πεθανε για μας,ωστε οταν ερθει ειτε μας βρει ζωντανους ειτε νεκρους,να ζησουμε μαζι του.Γιαυτο να ενισχυετε και να βοηθατε ο ενας τον αλλο,να εχετε ειρηνη μεταξυ σας,να συμβουλευετε τους αστατους, να παρηγορειτε τους λιγοψυχους,να στηριζετε τους αδυνατους στην πιστη και να δειχνετε μακροθυμια σε ολους.Να προσευχεστε αδιακοπα,να ευχαριστειτε το Θεο για το καθετι.Αυτο ειναι το θελημα του Θεου οπως αποκαλυφθηκε δια του Χριστου.Να απεχετε απο καθε λογης πονηρο.Ειθε ο Θεος που δινει την ειρηνη να σας κανει ολοκληρωτικα δικους του.Κι ας διατηρηθει αμεμπτη ολοκληρη η υπαρξη σας, το πνευμα η ψυχη και το σωμα σας,κατα τον ερχομο του Κυριου μας Ιησου Χριστου.Αυτος που σας καλει κρατα το λογο του και θα τον κανει πραξη

Ανώνυμος είπε...

θεολογε 10.54 πηγες στρατιωτης υπηρετησες την πατριδα

Ανώνυμος είπε...

αυτα που λες θεολογε τα λεει και το κορανι ακριβος τα ιδια

Ανώνυμος είπε...

προς 12:02: δεν ξέρω για τον θεολόγο, εγώ πήγα στρατιώτης και είμαι έτοιμος να ξεσκίσω όποιον τουρκαλά θέλει το κακό της πατρίδας μου. Συμφωνώ όμως με τα λεγόμενα του θεολόγου.

προς 4:11:
α) Καταρχήν όσοι μπήκαν στην εκκλησία υποθέτω ότι ήταν κυρίως γυναικόπαιδα, γιατί τα παλικάρια έδωσαν τις ζωές τους για να υπερασπίσουν την πατρίδα τους.

β) Ποιος σου είπε ότι προσευχόντουσαν για να μην πεθάνουν;;; Εγώ στην θέση τους θα προσευχόμουν να μου δώσει δύναμη ο Θεός να υπομείνω το μαρτύριο.

γ) Θα πεθάνουμε όλοι κάποια στιγμή. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εγώ τουλάχιστον προτιμώ να πεθάνω μαρτυρικά για τον Θεό που αγαπώ παρά από γεράματα... Το ξέρω ότι αυτά τα θεωρείς βλακείες γιατί δεν γνώρισες τον Θεό.

προς 12:05: Εντάξει ρε μεγάλε. Το κοράνι λέει πολλά και διάφορα αλλά τι μας νοιάζει; Μήπως θέλεις να μας πεις κ' εσύ ότι όλες οι θρησκείες είναι ίδιες (το ακούω συχνά). Αν ναι, τότε αυτό είναι σαν να λες ότι οι Έλληνες δεν διαφέρουν από τους Τούρκους...

Προς όλους τους αρχαιολάτρες:
α. Η Ελλάδα υπάρχει χάρη στην εκκλησία (βλέπε περίοδο τουρκοκρατίας). Αν τότε είχαμε χάσει την πίστη και τη γλώσσα μας, σήμερα δεν θα διαφέραμε απ' τους γενίτσαρους. Η εκκλησία ήταν αυτή που κράτησε όρθιες και τις δύο αυτές "κολόνες". Αυτά δεν τα θυμάστε γιατί δεν σας συμφέρει.

β. Λέτε ότι οι χριστιανοί σας χάλασαν τους ναούς. Δεν θα μπω στον κόπο να σας αποδείξω ότι δεν ήταν έτσι. Θα σας πω μόνο ότι οι δικοί σας αρχαίοι (παγανιστές) άρχοντες κυνήγησαν/εξόρισαν/κατακρεούργησαν αμέτρητους χριστιανούς. Αυτά δεν τα θυμάστε γιατί δεν σας συμφέρει.

γ. Λέτε ότι ο χριστιανισμός ήρθε (ως ύπουλο σχέδιο) για να καταστρέψει την Ελλάδα. Η Ελλάδα όμως έπαψε να υπάρχει από τον 2ο αιώνα π.Χ. και συνέχισε να μην υπάρχει μέχρι τη δημιουργία του Βυζαντίου. Σας τυφλώνει το παράλογο μίσος σας.

δ. Λέτε ότι ήμαστε προδότες γιατί δεν πολεμάμε!!! (ευτυχώς για σας όχι κατάμουτρα) Το να πολεμάμε για την πατρίδα μας, το διδάσκει η Αγία Γραφή. Το Βυζάντιο πώς νομίζετε ότι έγινε η πιο μακροβιότερη αυτοκρατορία; Μα καλά, τι λέω; Εδώ ο γέρων Παΐσιος έλαβε μέρος σε πόλεμο...

Προς υπόλοιπους υβριστές του χριστιανισμού:
Πάψτε να βρίζετε του Θεό και ανθρώπους που δεν καταλαβαίνετε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ...Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ....ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

θεολογος1973 είπε...

Υπηρετησα την πατριδα για 24μηνες το 92΄93΄ εχω τρια παιδια και το απολυτιριο μου εινε ακομη ΠΡΑΣΙΝΟ.

θεολογος1973 είπε...

12.05 Θα ηθελες να λεει τετοια λογια το κορανι, αλλα απ΄οτι φαινεται δεν ξερεις πραγματικα τι γραφει.