Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Προκλήσεις από τους Σκοπιανούς στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας


Οι εμφανίσεις, οι τσάντες και οι σημαίες με το όνομα «Μακεδονία» κι όχι FYROM ήταν μόνο η αρχή. Οι προκλήσεις από τους Σκοπιανούς στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας δεν περιορίστηκαν εκεί.
Αποστολή στο Αλίτους, Χρήστος Ρομπόλης


Οι περίπου 70 οπαδοί της ομάδας έφτασαν στο γήπεδοκρατώντας πανό με το όνομα «Μακεδονία», φώναζαν διαρκώς αυτό το όνομα ως σύνθημα στη διάρκεια της πρεμιέρας απέναντι στο Μαυροβούνιο, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να φορέσουν ακόμη και μακεδονικές περικεφαλαίες (τύπου… Μεγάλου Αλεξάνδρου), προφανώς για να προκαλέσουν και μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Πηγη

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφου μπορουν καλα κανουν γιατι εχουμε καταντησει πολυ δημοκρατικη χωρα.
Παρτε παραδειγμα οταν παιζουμε με τους τουρκους
μας ανεβαζουν πανο με την αλωση & 1453 κ.α
(μεχρι και γιαουρτια στον ΓΑΠ εχουν ριξει
ισως το μονο καλο που εχουν κανει) και οταν ερχονται σε εμας να παιξουν μας λενε δειξτε συμπεριφορα μην ανεβαζετε πανο του κολοκοτρωνη ειναι γειτονικος λαος και αλλες τετοιες @@ες
και εμεις μετα καθομαστε στα αυγα μας

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ...ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΞΥΛΟ...ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΙ 'ΑΥΤΟΙ ΞΥΛΟ!!!ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ!!!

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

λυπαμε αλλα ολοι αυτοι που μας κυβερνουν δεν μπορει να ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε όλους τους μαλάκες μέσα, έχουμε και άλλους τόσους έξω. Δεν θα ησυχάσουμε ποτέ!!!

Ανώνυμος είπε...

Φωτιά και τσεκούρι

Ανώνυμος είπε...

αφήστε τους να λενε γεροντα ΠΑΙΣΙΟ αυτοι δεν εχουν οπως εμεις

Ανώνυμος είπε...

9,57 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΟΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ !! ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΠΟΡ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΣΧΟΛΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

9,57 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΟΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ !! ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΠΟΡ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΣΧΟΛΙΑ.....
1 Σεπτεμβρίου 2011 10:28 μ.μ.
ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΦΕΛΛΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

γιά κοιτάξτε λίγο στις εικόνες του google και θα δείτε το ΄λευκό πύργο με Σκοπιανή σημαία και τα Σκόπια με την μισή Ελλάδα ως Μακεδονία.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο μεγάλη η ιστορία και η άγραφη ιστορία που μας πέρασαν σαν μυθολογία της αρχαίας Ελλάδας,που όλοι για να έχουν την τιμή να βγούνε στο προσκήνιο καπηλεύονται και οικειοποιούνται από ένα κομμάτι που σαφώς δεν δεν τους ανήκει αλλά που τους επετράπη να το χρησιμοποιούν.
Αποστερώντας αυτήν την δυνατότητα από τους απογόνους των αρχαίων Ελλήνων,οι οποίοι ουδέποτε διδάχθηκαν,αξιοποίησαν ,προέβαλαν την πηγή αυτή αυτή της γνώσης,του μεγαλείου πνεύματος,αδάμαστης ψυχής και ανικανοποίητης σκέψης,έδωσαν την δυνατότητα σε άλλους να το πράξουν.
Εαν είχαμε διδαχθεί αρχαία γλώσσα,φιλοσοφία,ιστορία,καμμιά δύναμη δεν θα μπορούσε να μας υποτάξει και πολύ περισσότερο να μας ξευτελίσει όπως μας έχει τώρα συμβεί και ψάχνουμε γιατί και πώς αφήσαμε να συμβεί.
Εδώ δεν έχουμε την ικανότητα κρίσεως και εκλέγουμε ψεύτες,απατεώνες που κάνουν τα πάντα να μας θάψουν,πνευματικά,ψυχικά και υλικά.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε,μόνο όσοι επισκεφτήκατε το εξωτερικό ξέρετε πόσο ζηλεύουν την ιστορίας μας και πώς για ότι μαθαίνουν επιστημονικό δεδομένο η αρχική πηγή γνώσης βρίσκεται στην αρχαία Ελλά κάτι που όλοι γνωρίζουν εκτός από εμάς.
Και αυτό το ζηλεύουν και γι αυτό μας περιφρονούν,ως ανάξιους απογόνους ενδόξων προγόνων.
Και γι αυτό ευτελίστηκε η σκέψη μας ώστε να μην μπορούμε να διακρίνουμε καν το δίκαιο από το άδικο,το σωστό από το λάθος.
Γι αυτό μας ρήμαξαν,γιατί είχαμε κάτι από την σκέψη των προγόνων μας,θα τους είχαμε πετάξει στην θάλασσα.
Ολους αυτούς που ψευδόμενοι εξελέγησαν,και φρόντισαν να μας εξαφανίσουν από τον χάρτη ,με την θέληση και συνενοχή μας έστω και από άγνοια.

Αργοναυτης είπε...

Να τους δώσουμε και μερικές τσεσπου για Σάρισες - για να συμπληρώσουν την εμφάνιση

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΕΣΣΕΤΑΙ.......ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.......

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ,ΥΠΗΡΧΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΒΑΣΤΙΚΑ Η ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ? ΜΗΠΩΣ ΑΜΕΣΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ΄? ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΑΡ...ΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ" ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε άμπαλε 1 Σεπτεμβρίου 2011 11:50 μ.μ. που τα βλέπεις αυτά που γράφεις; Τώρα μπήκα στο google earth και είναι κανονικά. Και τα όρια της Ελλάδας κανονικά και η Ελληνική Σημαία στη θέση της. Μη γράφεις ότι μαλ..ία σου κατεβαίνει η ότι μαλ...ία σου λένε χωρίς να κοιτάξεις πρώτα.