Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ



sxoleio_agias-1-naiΟ πρόεδρος της Κύπρου δεν αρκείται στην αφαίρεση των ελληνικών σημαιών από τα δημόσια κτίρια -που κυμάτιζαν από το 1960 μαζί με την κυπριακή- αλλά επιτρέπει ή και υποθάλπει στους οπαδούς του ΑΚΕΛ να προβαίνουν σε ανθελληνικές ενέργειες (το βλέπουμε κάθε Κυριακή στα γήπεδα με τους οπαδούς της ακελικής «Ομόνοιας»).
Προχθές είχαμε άλλο περιστατικό. Διευθυντής Λυκείου, ανέφερε στο «Sigmalive», ότι στο....
σχολείο υπήρχαν κάποια παλιά γκράφιτι των μαθητών τα οποία γίνονταν χωρίς την έγκριση του σχολείου. Αλλά, στα πλαίσια των 100 χρόνων από το θάνατο του Παπαδιαμάντη έκαναν μια προσωπογραφία του, με τη Σκιάθο, την ελληνική σημαία που έσβηνε μέσα στη θάλασσα και με την επιγραφή: «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, ο Άγιος των Ελληνικών Γραμμάτων.
Ένας υπάλληλος όμως της Σχολικής Εφορείας πήρε το κλειδί και έσβησε την προσωπογραφία του Παπαδιαμάντη με τη σημαία, χωρίς να πειράξει τα υβριστικά γκράφιτι που ήταν δίπλα. Ο Διευθυντής του Σχολείου, με ελληνική συνείδηση, δεν προτίθεται να αφήσει το θέμα να περάσει έτσι και θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήτες προδότες πολιτικοί.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΟΜΕΡΟ ΚΟΥΜ...ΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΡΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ!! ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΤΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Εμεις οι περισσοτεροι κυπριοι αγαπαμε την ελλαδα και νιοθουμε ελληνες ασχετα αν καπιοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ παρασερνουν καποιους αμορφοτους.
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑ ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ .ΑΡΧΗΓ0Σ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΚ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΙΣ ...ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΣΥΣΝΘΗΜΑΤΑ...