Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!



ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
Στήριξη από το Μega στα σκληρά δημοσιονομικά μέτρα που θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, o Γιώργος Παπακωνσταντίνου από τον Γιάννη Πρετεντέρη. Όπως άκουσε άνθρωπός μας που μπόρεσε πριν από... 
λίγο να βρεθεί κοντά τους, ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε στον γνωστό δημοσιογράφο την πρόθεση του πρωθυπουργού να προσφύγει σε πολύ σκληρά μέτρα που θα αφορούν και τους δημοσίους υπαλλήλους θέτοντας παράλληλα το δίλημμα των πρόωρων εκλογών στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για όποιον διαφωνήσει ή καταψηφίσει τις περικοπές.
Σ.Σ. Είναι προφανές ότι Πρετεντέρης και Παπακωνσταντίνου έχουν ειδοποιηθεί για το δημοσίευμά μας και συνεχώς τώρα απαντούν στα τηλέφωνά τους!

26 σχόλια:

Unknown είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΟΥΝ,ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΘΗ ΠΟΛΙΤΙΑΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ(ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ)ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ(ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ)ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ (ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΠΗ-ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ...ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ....ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ....
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ....ΑΝΤΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ......

Καλόπιστος είπε...

Αδέρφια μου,νομίζω πως μια οικουμενική κυβέρνηση θα είναι χειρότερη από την τωρινή κυβέρνηση.
Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω μια κατοχική ξενόφερτη κυβέρνηση,όμως προβληματίζομαι για το μετά και την σύγχυση που μπορεί να δημιουργηθεί ως προς την απόδοση ευθυνών.
Διότι τώρα,ξέρουμε ότι πολεμάμε τον προδότη ΓΑΠ και τους από την κερκόπορτα εισελθόντες στην κυβέρνηση.Πιστεύω ότι οι ευθύνες θα γίνονται μπαλάκι που θα μεταβιβάζεται δεξιά κι αριστερά,επίσης δεν θα υποστηριχθεί θέμα εξόδου από το μνημόνιο διότι αυτό θα ήταν από μόνο του μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της οικουμενικής κυβέρνησης.

Unknown είπε...

η οικουμενικη η η κυβερνηση συνεργασιας,ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΕΙ!!!αφου θα μπορει να περασει ακομα και το γδαρσιμο δερματος για τσαντες!για φανταστειτε μια κυβερνηση που θα εχει ΤΖΕΦΡΥ οικονομικα και γενικο προσταγμα,εξωτερικων την ΘεοΝτορα,εσωτερικων/δημοσιας ταξεως ΚαρατζαΦΥΡΕΡ;;;;γιατι καπως ετσι ειναι στα σχεδια επι χαρτου!!!ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ!προφητης δεν ειμαι και ελπιζω να βγω ψευτης,αλλα καπως ετσι παει το εργο....προσωπικα,αποκλειω εκλογες για τα επομενα 10 χρονια,με προσχημα την διασωση της χωρας μπλα,μπλα,μπλα, θα μας κατσικωθουν και θα σκατζαρουν μεταξυ τους...θα μεθοδευσουν και μια κατασταση ημιπαρανομιας για την αριστερα και καλληνυχτα σε οποιον εχει διαφορετικες αποψεις.για θυμηθειτε την Μπενακη...τα δικαιωματα του ανθρωπου και του ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ....το εχω ξαναπει και το ξαναλεω,οποιος θελησει να ειναι λευτερος απο το καλοκαιρι και μετα να πιασει τα χειμαδια και τις ραχουλες......

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνουμε.
Δεν ξέρω ρε γαμώτο. Να απαιτήσομε δημοψήφισμα.
Πως έγινε δηλαδή στην Ισλανδία, και πήραν πάλι τ'αρχίδια τους οι τραπεζίτες?
Εδώ τι είμαστε δηλαδή. Τσιράκια του γιωργάκη?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ 'ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ' ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 'ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ' ΜΕΣΩ BLOGS ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ

Ανώνυμος είπε...

TI ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΡΕ;ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΨΗΦΙΣΜΑ,Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 3/5 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ.ΑΚΟΥ ΔΗΜΟΣΨΗΦΙΣΜΑ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΣΣΟ,ΕΞΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΟΝΕ,ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ.ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΑΝ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ=ΧΟΥΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον φίλο 10:33μμ αλλά αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα!! Έχουμε είδη αργήσει!!! Αυτοί δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να τους διώξουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

θα παρετε τα αρ@@@@@ ΠΑΣΟΚ ΡΕ....ΠΑΣΟΚ ΡΕ....ΠΑΣΟΚ ΡΕ.........ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ..μπραβο στον αλλο και στους αλλους πρασινοφρουρους...ετσι μπραβο παλληκαρια μου!!!!

Ανώνυμος είπε...

9.14 εχεις απολυτο δικιο. μερα με την μερα η προφητειες βγενουν, ερχοντε. και οσοι δεν τις εχουν διαβασει ας το κανουν. ιωσηφ . παισιος και κοσμας αιτωλος. φετος η του χρονου μας ερχοντε. ειναι πολυ κοντα

Ανώνυμος είπε...

Mega-λε, αν δεν κάνεις πλάκα(το κανουν πολλοί τελευταία)
θα σου πω οτι μου αρέσουν τα επιχειρήματα που θέτεις!!! Ευγε!!!

Ανώνυμος είπε...

Το προηγούμενο, γισ τον πλακατζή 11.42'

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΊΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ. ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αφού πέσει και η προδιαγεγραμμένη οικουμενική κυβέρνηση θα έρθουν καλύτερες μέρες.Γι'αυτούς που πιστεύουν σε προφητείες.Η Ελλάδα όσες φορές έπεσε σηκώθηκε πιο δυνατή.Δε θα μας ρίξει τώρα ένα παράνομο χρέος.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ?????? ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ??? Σ Κ Α Τ Α !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΛΕΩ ΕΓΩ?? Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α ΜΟΥ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ????

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!!!
ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!! ΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΝΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΜΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΑΠΟΓΩΝΗ ΗΡΩΟΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΟΦΩΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΨΥΛΟ ΓΑΖΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΗ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΗΑΤΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΙΑΥΤΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΑΙ!ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

*****10¨33 Έχεις απόλυτο δίκαιο. Πως το κάνουμε για να προχωρήσει όμως;; Πως θα πείσουμε τον κόσμο, όχι να το δεχτεί, αυτό νομίζω είαι πια πολύ εύκολο, αλλά πως θα ενημερωθεί, πως θα το οργανώσουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

άμα σωθεί ο τόπος θα σωθούν και οι πραγματικοί Έλληνες, ας οργανωθούμε γιατί έξω κοιμούνται βαθιά ακόμα, πως όμως πως;;

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ.(ΕΓΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΟ)ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΠΑΤΣΟΚ ΟΧΙ ΝΔ ΟΧΙ ΛΑΟΣ (ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ)