Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ "ΦΙΛΙΑΣ";


65842Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως στα πλαίσια της ελληνοτουρκικής φιλίας, δεν αναρτήθηκε ο πίνακας της "Σφαγής της Χίου", για να μην... παρεξηγηθούν οι Τούρκοι.
Το Σάββατο "βγήκε" προς τα έξω το κάλεσμα του προέδρου της τουρκικής Ομομπονδίας Ποδοσφαίρου (το οποίο έγινε την περασμένη εβδομάδα), προς την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ, να επιστρέψει και να αγωνιστεί στην Τουρκία!
Μάλιστα, ο Μαχμούτ Όζγκενερ, δεν.... έκρυψε -στο ελάχιστο- τις προθέσεις του και έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση, γιατί, όπως είπε, θα ενισχυθούν οι δεσμοί των δύο χωρών! 

Χαρακτηριστικά είπε, πως η Ένωση, που ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη, το 1924, πρέπει να έρθει να παίξει στο Πρωτάθλημα Τουρκίας, όπου και ανήκει!

Στην πρόταση φέρεται πως συμφώνησε και ο Έλληνας ομόλογός του, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος απάντησε πως μια τέτοια προοπτική θα διεύρυνε το κλίμα φιλίας.
Θέση στο θέμα πήρε και ο υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος βρήκε αφορμή, για να δηλώσει:
"Θέλουμε, εδώ και καιρό, να καταργήσουμε, με την Ελλάδα, τη θεώρηση των διαβατηρίων και το γεγονός αυτό αποτελεί ευκαιρία. Είναι μια σωστά μελετημένη κίνηση. Οι οπαδοί της ΑΕΚ, που θα θελήσουν να έλθουν, είναι ευπρόσδεκτοι".
Ο Νταβούτογλου, στην τελευταία του επίσκεψη, στην Ελλάδα, είχε καλέσει τους εκπατρισμένους Κωνσταντινουπολίτες να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη τους.
Ξέροντας ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας (ή όταν προφανώς ενημερώθηκε) τί σημαίνουν τα αρχικά Α.Ε.Κ. (Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως), είπε πως είναι δημιούργημα των προσφύγων της Κωνσταντινούπολης.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θαρθει και θα σας παρει και το πρωταθλημα. Να δουμε πότε ομως!

Ανώνυμος είπε...

Γι'αυτο δεν φτιαχνουν γηπεδο???? ρωταω εγω τωρα...

Ανώνυμος είπε...

αυτο ηταν ενα αρθρο που το αναρτησανε στην τουρκια ως πρωταπριλιατικο αστειο

Ανώνυμος είπε...

θα ερθουμε φιλε μου αλλα οχι μονοι μας. και τοτε θα εχει σταυρο πανω η αγια σοφια και οχι ημισεληνο. ξινα θα σας βγουν τα αστειακια. οσο για το φιλο 1:46 ελπιζω οτι το εγραψες για πλακα. δεν μπορω να φανταστω οτι περνεις στα σοβαρα κατι τετοιο.

Ανώνυμος είπε...

Ελεος, πρωταπριλιάτικο και αναδημοσιεύεται στις 12 του μήνα...

Ανώνυμος είπε...

Να πάρουνε και τον Βύζαντα ρεεεεεε
Ημαρτον!

Ανώνυμος είπε...

Jackass YUNAN YOLUNA GO Akropol ulaşacak.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΙΝΙΚΟ ΠΡΩΤΗΑΘΛΗΜΑ....ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ,Ο ΠΑΟΚ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΤΟΝΠΟΝΗΡΙΕΣ.....ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΑΕΚ,ΑΥΡΙΟ ΠΑΟΚ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝΕ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ..ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΤΥΧΙΑ,ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ,ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΛΕΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

τουρκοι τουρκοι τον παιρνετε τσιμπουκι δεν αφορα εσας βουλγαροι ...γαμω την δικεφαλη κοτα ουστ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

12 Απριλίου 2011 2:03 μ.μ. ,

στην Τουρκία έχουν Πρωταπριλιά (εννοώ το έθιμο του να λες κπ ψέμα) ;;;
Ναι,πήραν πολλά από την Ευρώπη,αλλά είναι σίγουρο ότι έχουν και αυτό;

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑ ΑΠ' ΤΗ ΠΛΑΚΑ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠ.ΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΟΥΝ α)ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ β), ΠΟΤΕ, ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΛΘΟΥΜΕ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΡΕ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΧΑΜΕΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΜΕΤΙΑ....
"ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ"

ORIGINAL 21 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ