Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΚΑΛΑ μας κάνουν. ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ.Ενθουσιώδης υποδοχή Παπανδρέου από ΔΕΗτζήδες σε Πτολεμαϊδα και Κοζάνη


Διόρθωση, το βίντεο είναι από τον Φλεβάρη του 2004

37 σχόλια:

Jim P είπε...

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ, ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ....ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΟΥΡΑΝΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ...ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

μηπως τελικα μας αξιζουν αυτα που τραβαμε?????

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΟΦΑΡΑ.

Arlekin είπε...

Δεν εκπλήσσομαι,κομματόσκυλα του κερατά που τρώνε με χρυσά κουτάλια είναι κι απλά ζητωκραυγάζουν για τον παροχέα τους.Μην σας εκπλήσσει,9 εκατομμύρια Έλληνες τον βρίζουν κι οι μισοί απ'αυτούς θέλουν να τον σκοτώσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ...!!!!ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ...ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ Κ ΤΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ Κ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ...ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Κ ΜΑΓΚΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ Κ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΡΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΑΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΠΟΛΗ.ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Κ ΕΧΑΝΑΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΩΣΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...ΑΙΣΧΟΣ!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ

Jim P είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ ΖΩΑ ΞΕΣΑΜΑΡΩΤΑ.... ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΙΑ ΠΟΣΟ

Ανώνυμος είπε...

ειναι τοσο πορομενοι που ακομα και την γυναικα τους να τους ζηταγε να πηδηξει θα του την εδιναν και θα τον καιρναγαν και καφε μετα.... επιδη καποτε ο αλλος αχρειος ο πατερας του και αυτος τους βολεψε σε μια θεσουλα αλλα δυστιχος αυτοι ειματε βρικουν και τα κανουν....δυστιχος ολα τα κοματοσκυλλα δεν αξιζει να λεγοναται ελληνεςκαι θελουν ολοι τους μια σφαιρα στο κεφαλι και μαζι και οι πολιτικοι μασ παλουκομα εξω απο ρτην βουλη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτό παιδιά πρέπει να είναι παλιό .δεν πιστευω να είναι τώρα !!!

Αντίδωρος είπε...

μονο 2 λεπτα καταφερα να δω απο το βιντεο. μετα μου ηρθε εμετος και δεν μπορω να συνελθω ακομα

Ανώνυμος είπε...

κανενας πονοσ για την ελλαδα...κανενας πονος για τον συνανθρωπο...μονο το τομαρι τους να σωσουν...ανθρωποι που αξαπατονται και ξεχνανε ευκολα...ηθος και αξιοπρεπεια δεν υπαρχει πλεον...

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε και καμιά ημερομηνία ρε παιδιά πότε έγινε αυτο??? Ποιά χρονιά ρε παιδιά??

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2010.4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ? ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι ίδιοι που τον έγλυφαν τότε, σήμερα θα τον αδειάσουν.
Κινούμενοι βόθροι είναι όλοι τους. Συνδικα-ληστές και σοσια-ληστές.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Κ ΓΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ.ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.

ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ποτε θα καταλαβει ο κοσμος οτι το σκατοΠΑΣΟΚ ευθυνεται για τα σκατα που τρωμε και για την καταντια της κοινωνιας; οτι αυτοι εφτιαξαν αυτη το κωλοκομματοκατασταση και ακολουθανε τα λαμογια της ΝΔ. κρεμαλα σε ολα τα σκουληκια και τουσ αφισοκολλητες του πιο σιχαμερου κομματος που δυστηχως ειναι πολλοι και ακομα παλευουν με νυχια και με δοντια να συνεχισει να υπαρχει η σαπιλα γιατι μονο εκει μπορουν να επιβιωσουν

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ 02-02-2004 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ...ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ?????????? OTI ΘΥΜΑΣΤΕ ΧΑΙΡΕΣΤΕ???

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ...!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΗΓΑ ΠΕΡΣΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ Τ ΑΥΓΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ Κ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ Κ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.

ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ω! τους κακομοιριδες. ειναι για λυπηση. ο ανθρωπος δε λεει ψεματα, γιατι οτι ταζει ειναι για τις τραπεζες κ το κεφαλαιο. ο λαος ειναι ενα ανακυκλωσιμο υλικο. δεν νοιαζονται στ αληθεια για μας.

Ανώνυμος είπε...

Αλλάξτε τον τίτλο καλύτερα ή αφαιρέστε το τελείως, δεν έχει νόημα αφού είναι από το 2004.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝΕ ΟΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004....

Ανώνυμος είπε...

μολις εφαγα κ μου ηρθε να ξερασω..τυχαιο κ αυτο???

Ανώνυμος είπε...

τι βλακοφατσα ειναι αυτη ειδικα στο 5ο λεπτο..εμετος!!!!!

Δημήτρης είπε...

Καλά ρε παιδιά, εγώ νόμιζα είναι τωρινό. Είμαι από Πτολεμαίδα και λέω πότε ήρθε και δεν πήρα χαμπάρι. Απαράδεκτο. Παρατρίχα να κάνω και ποστ στο facebook και θα έλεγα και βαριά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Α πα πα πα πα!Αηδία!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

1ον) Το βιντεο ειναι απο το 2004
2ον) Τι περιμενετε αφου δεν υπαρχει παιδεια?
ο καθε αμορφωτος κατεβηκε απτο βουνο κ εγινε βουλευτης. Επισης οι νεοελληνες αυτο που θελουν ειναι: καφε καθε μερα, μπαλλα, μπιρα, σουβλακια, ακριβο αυτοκινητο κ μια θεση στο δημοσιο(με βυσμα ομως). Κατσε κ ανοιξε κανενα βιβλιο ρε στραβαδι, καραμητρο που με θες βολεμα κ αραγμα. Η εξυπναδα σου τρεχει απο τα μπατζακια...βλακα, καμμενε, τελειωμενε...

theo είπε...

Λοιπόν κάθησα και είδα το βιντεάκι και δεν "αναγνώρισα" ούτε έναν συνδικαλιστή της ΔΕΗ. Εργάζομαι εκεί από το 1986 και δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ. Μετά το 10:00 όταν επισκέφθηκε τα ορυχεία, τότε που έπαθε πνευμονία, φαίνονται τα τοπικά μεγαλοστελέχη της ΔΕΗ να του λένε διάφορα. Αυτό όμως που μου προξενεί εντύπωση είναι ότι κανένας από όσους σχολίασαν δεν αναφέρθηκε στις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι "κακοί" Δεητζήδες. Κάτω από παγωνιές ή καύσωνες μερικές χιλιάδες ανθρώπων εργάζονται εκτεθειμένοι προκειμένου όταν πατάτε τον διακόπτη να ανάβουν τα φώτα σας και όλα τα υπόλοιπα ηλεκτροβόρα αντικείμενα του σπιτιού ή του μαγαζιού σας.

lamogio είπε...

Ολοι οι ανθρωποι του προεδρου .

Ενας - ενας και μην στριμωχνεστε . Ολοι θα παρετε απο τ'αρ.......α του .
Ο μπεμπης το μονο που ξερει να κανει καλα ειναι αυτο ....το προδηλο .ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥς ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ .
Ολοι εσεις που πηγατε εκει να τον συναντησετε .....ξερετε γιατι πηγατε ?
Ολους εσα σας ικανοποιει το πολιτικο συστημα που πρεσβευει αυτος ο κυριος?
Η οικονομικη σας κατασταση δεν εχει αντιμετωπιση την ανηλεη επιθεση αυτου του ανθρωπου ?
Δηλαδη ....ελεος ........ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΕΚΕΙ ?

ΜΗΠΩΣ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ?
ΜΗΠΩΣ ΩΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΑΚΕΣ?
ΜΗΠΩς ΩΡΕ ΕΙΣΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕς ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ?

ΕΜΕΙΣ.........ΩΡΕ.........ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ????????

Ανώνυμος είπε...

το βιντεο ειναι του 2004 αν θυμαμαι τοτε καλα ο γαπ ηταν νεο ανερχομενο πολιτηκο αστερη και οχι μονο δεητζηδεσ αλλΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΝ!το οτι στοχοποιηται μεμονομενεσ κοινωνικεσ ομαδεσ ειναι εκ του πονηροκαι η επιλογη του timming με βαζει σε σκεψεισ μηπωσ εχει να κανει με την πιεση τησ τροικα για αλλαγεσ στη δεη??

Ανώνυμος είπε...

Χμ, βλέπω μερικά λαμόγια ξοπίσω!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΑ.

ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΛΕΓΕ "Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ Γ****Ι ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ" ΜΗΜΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ;;;

Ανώνυμος είπε...

ναι τωρα αυτοι που διαμαρτυρονται δεν εχουν μολυνη ποτε το χερι τουσ! δεν ψηφισαν ποτε πασοκ και ν.δ ουλα ολοι εχουν αμολυντα τα χερια τουσ για να μην ηταν δεητζηδεσ και θα περναγε το θεμα στο ντουκου και μαλιστα απο συγκεντρωση του 2004!! αλλα ο αναμαρτητοσ πρωτοσ το λιθο βαλετω!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πουτάνας γιοι ΔΕΗτζήδες, φάγατε καλά όλα αυτά τα χρόνια, ενώ κάποιοι συντοπίτες σας έχουν αναπνευστικά προβλήματα και κάποιοι άλλοι πεθαίνουν από καρκίνο. Τώρα όμως που θα πουληθεί ένα ποσοστό της ΔΕΗ και οι μισθοί σας έχουν μειωθεί, εσείς κράζετε τον Παπανδρέου. Πριν από 7 χρόνια τον υποδεχθήκατε με ενθουσιασμό!!!! Άντε ψοφίστε όλοι σας, κομματόσκυλα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο τροποσ στοχοπιοισησ μιασ ολοκληρησ κοινωνικησ ομαδασ ειναι τιποτενιοσ οι υβροισ ερχονται απο ζηλοφθωνια και ειναι το μονο αναπνευστικο προβλημα καποιον,οσο για τα αναπνευστικα των συμπολιτων τουσ γιατι δεν διαμαρτυρονται κατα αντοιστιχια και για τα συντιριτηκα που ριχνουν οι πολυεθνικεσ στα τροφιμα καιγια τοσα αλλα.

Ανώνυμος είπε...

πολλοι και απο αυτο εδω το σαιτ ειναι υπερ τον ιδιωτηκοπιοισεων κατα καθε τη του κρατικου λοιπον σε τη διαφερουν απο τουσ τροικανουσ και των γαπ??μαλον λκουβεντα να γινεται!!! γιαυτο λοιπον αφου ψηφιζουμε ολοι πασοκ και ν.δ ασ συνεχισουμε να ζητοκραυγαζουμαι γιασ λογαρειασμο τουσ κατα βαθοσ πιστευω οτι εχουμε τουσ ηγετεσ που μασ αξιζουν! και αυτο οχι απο υπαιτιοτητα των αλλων! αλλα απο ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΟΝΑΧΑ!!!