Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Γράμμα στους ψεύτες Ελληνες βουλευτές!



Κύριοι εκπρόσωποι μας που σας ψηφίσαμε για να μας κυβερνήσετε και να φέρετε την πατρίδα μας την Ελλάδα στην κατάσταση που βρίσκεται.
Θεωρώ ότι το αίτημα σας είναι φυσιολογικό διότι εσείς πάντοτε σαν Μόνο σκοπό είχατε πως θα πάρετε από την πατρίδα και από εμάς τους ΜΑΛΑΚΕΣ που πέσαμε στην προπαγάνδα σας από μικρά παιδιά στο σχολειό και πιστεύαμε...
και πιστεύουμε ότι η Πατρίδα είναι για να της.....

προσφέρουμε.
Βεβαίως δεν είστε μόνον εσείς που ΠΑΙΡΝΕΤΕ, είναι και οι δικαστικοί πριν από εσάς που με δίκη τους δικαστική απόφαση πήραν τα αναδρομικά όπως επίσης και 1.150.000 συνέλληνες που εισπράττουν κάθε μήνα από το δημόσιο τα λεφτά που δίνουμε με αίμα και ιδρώτα οι υπόλοιποι 7.000.000 ΜΑΛΑΚΕΣ.
Με όλο τον σεβασμό και την εκτίμηση που σας έχω και ιδιαίτερα κάτω από τις συνθήκες που ζούμε το πολυτιμότερο και πιο βέβαιο αγαθό που μπορούμε να σας δώσουμε αναδρομικά είναι 80 εκατομμύρια Αρ....α.
Και επειδή δεν είμαστε τόσοι οι Έλληνες μαλάκες που πληρώνουμε και θέλουμε να σας τα δώσουμε θα σας δώσουμε 80.000.000 Αρ....α ΒΟΔΙΝΑ.
Αν δεν είστε και πάλι ευχαριστημένοι μπορείτε να ζητήσετε από τους δημοσιογράφους τους ανθρώπους σας να σας συνδράμουν,άλλα από αυτούς δεν θα ζητήσετε αρ....α γιατί δεν έχουν ,αν επιμένετε στα αρ....α τότε μπορείτε με σιγουριά να απευθυνθείτε στους επίσημους νταβατζήδες του ελληνικού λαού που εσείς διορίσατε και καλλειεργήσατε τους συνδικαλιστές όλων των δημοσίων και κρατικών οργανισμών και επιχειρήσεων αυτοί σίγουρα θα σας δώσουν τα αρ....α τους τα οποία είναι και βαρβάτα λόγω του επαγγέλματος του νταβατζή κατά το οποίο κάθεσαι , τρως και πηδάς και όταν χρειαστεί δέρνεις στην δίκη τους περίπτωση επειδή είναι θεσμοθετημένα όργανα τους Ελληνικού κράτους δεν δέρνουν ,κατεβάζουν τους διακόπτες της ΔΕΗ, κλείνουν τα σχολεία, τα νοσοκομεία και πράτουν ανάλογα με το πόστο και την θέση που τους δώσατε και εμείς οι πολοί τους πληρώνουμε.
Η Απορία μου είναι πως ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που κατα τεκμήριον είναι αγράμματοι και μπουζουκοτραφείς μέσα σε τόσα λίγα λόγια τα είπε όλα! Και δεν είναι μόνον αυτό που ειπε είναι ότι το ειπε επανηλειμμένως από την τηλεόραση με θάρος και αγανάκτηση.Στον Δώνη αναφέρομαι
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ το Ελληνικό κράτος
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και το Ελληνικο ποδόσφαιρο.

http://epanastasi-gr.blogspot.com/

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να αγιασει το στομα σου.