Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Φήμες ότι ο Μπόμπολας αποχωρεί από το Mega Channel






ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ MEGA!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕGA-STAR
ΠΟΥΛΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΗ
ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣ
Προ των πυλών πολύ σημαντικών αποφάσεων βρίσκεται η οικογένεια Μπόμπολα. Όπως μαθαίνουμε σκέφτεται πολύ σοβαρά την ολική αποχώρησή της από το μετοχικό σχήμα του Mega (το εκμυστηρεύτηκε σε άνθρωπο που ήταν μπροστά στην συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον Αρχιεπίσκοπο για διάφορες φιλανθρωπίες). 
Η απόφαση συζητείτο πολύ καιρό μέσα στην οικογένεια αλλά και στην διευθυντικά στελέχη του Ομίλου. Ωστόσο, καμία απόφαση δεν είχε παρθεί. Σήμερα, όμως τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει. Η δραματική πτώση του τζίρου και των κερδών σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ακόμα και στον "Άκτωρ", στον οποίο το δημόσιο χρωστά εκατομμύρια ευρώ, σε συνδυασμό με τα προβλήματα που παρουσιάζουν και οι άλλες εταιρείες οδηγούν τον "πατριάρχη" των εργοληπτικών εταιρειών της χώρας σε αναθεώρηση του επενδυτικού πλάνου που έχει ο Όμιλός του. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μόνο τα διόδια της Αττικής οδού αποφέρουν μεγάλα κέρδη στον όμιλο που ανήκει η οικογένεια. Αυτό βοηθά ως ένα βαθμό την ρευστότητα των επιχειρήσεών του, σε συνδυασμό όμως με τα εκατομμύρια ευρώ που του χρωστά το δημόσιο, δεν φαίνεται να λύνουν το πρόβλημα. Ο Γ. Μπόμπολας σκέφτεται πολύ σοβαρά την οριστική αποχώρησή του από το Mega, και τις μεγάλες περικοπές στο καθημερινό Έθνος το οποίο ίσως κλείσει. Την ίδια στιγμή και παρά τα αντιθέτως γραφόμενα, η συγχώνευση Mega - Star εξυπηρετεί τα σχέδια του Γ. Μπόμπολα καθώς αναδεικνύεται σε μεγαλομέτοχο του καναλιού ο επιχειρηματίας Β. Βαρδινογιάννης. Εάν μάλιστα η συγχώνευση προχωρήσει και σε λογιστικό επίπεδο, τότε η ισχύς του Β. Βαρδινογιάννη θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ο Γ. Μπόμπολας διατηρεί άριστες σχέσεις με την οικογένειας Βαρδινογιάννη και όπως εκμυστηρεύεται ο ίδιος, "ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι ίσως ο μόνος επιχειρηματίας που θα του εμπιστευόταν το ποσοστό που διατηρεί τώρα ο Μπόμπολας στο Mega".

http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/61059.html

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα @ρχ!!!!!@ μου. Να τα κλείσει όλα και επειδή για ανθρώπους σαν και αυτόν μετρά μόνο το χρήμα του ευχωμε να τας δώσει όλα στους γιατρούς .

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ....
ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΦ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ..ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΟΠΟΤΕ ΣΟΦΑ ΠΡΑΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΚΑΙ Ο ΞΕΡΟΣ ΓΝΩΡΙΞΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ.

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!

ΔΕ ΣΑΣ ΣΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!

ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡΡΡΡΡΡ!!!!

Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

O ενας ειναι σαν χεσμενο σωβρακο,ο αλλος σαν απλωμενη κυλοτα χωρις μανταλακια.ποιος μπορει να δινει σημασια σε ενα ηλιθιο και σε ενα απατεωνα.Ποιος ειναι ποιοσ αποφασιστε εσεις. Υ,Γ εξ αλλου σε λιγο θα ειναι παρελθον,γι αυτο κανα αυγο κανα γιαουρτι ξερετε εσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ....

Unknown είπε...

Μηπως ετοιμαζει βαλιτσες για Αστανα;

Ανώνυμος είπε...

....Στα κομμάτια κατσικοκλέφτες, κατσαπλιάδες, πουλημένοι. Κάντε την γρήγορα γιατί οι κρεμάλες ετοιμάζονται!!!!! ΟΥΣΤ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ !!!