Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΤΖΑΒΑΡΑΣ:ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΕΣΡ



Διαψεύδει ο Κώστας Τζαβάρας ότι έκανε καταγγελλία στοΕΣΡ κατά των «Ράδιο Αρβύλα».Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στη Βουλή, τόνισε ότι δεν έκανε ποτέ καταγγελία ή προσφυγή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά της εν λόγω τηλεοπτικής εκπομπής, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε...


με τον πρόεδρο του ΕΣΡ κ. Γιάννη Λασκαρίδη του ζήτησε να εκδοθεί εντός της ημέρας απόφαση του ΕΣΡ που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του.
«Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τέτοιες μεθόδους γιατί δεν τις έχω ανάγκη. Η σάτιρα είναι το ξυπνητήρι της κοινωνίας», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.
Ωστόσο, σημερινά δημοσιεύματα του τύπου αναφέρουν ότι μετά από καταγγελία του βουλευτή επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ στον ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, επέβαλε το πρόστιμο στον ΑΝΤ1 για την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», επειδή ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης αναφερόμενος στην παραγραφή των σκανδάλων σημείωσε: «Λειτουργούν σαν κλίκα. Αυτή είναι σπείρα. Των 300. Ο ένας καλύπτει τον άλλο».
fimotro

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

*Η σάτιρα είναι το ξυπνητήρι της κοινωνίας*

Ναι, ειδικά ο Κανάκης μεγάλο ξυπνητήρι. Άσε μας ρε Τζαβάρα.

Ανώνυμος είπε...

ποιο κορόιδο τόλμησε να ...αναπνεύσει εις βάρος του κανάκη;;;
Τζαβάρα μάζευε καλούμπα και ζήτα συγγνώμη με κλάμμα γιατί με τους θεσμούς δεν παίζουν.

Ανώνυμος είπε...

an o ameri-kanakis einai to ksipnitiri tis koinonias tote tha eixa bali kiolas to tsipaki sto metopo.ase mas re tzampara............

Ανώνυμος είπε...

το βεθυ ΠΑΣΟΚ λειτουργει!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι αλλο θ' ακουσουμε,ξυπνητηρι ο κανακης,χαχα
ασε μας ρε τζαβαρα γελωτοποιε(γελωτοποιος ειναι ο κωμικός που διασκέδαζε τη βασιλική αυλή,ο κλόουν,αυτός που κάνει τους άλλους να γελούν)!

Ανώνυμος είπε...

ωραια σατηρα να βαλουμε μπαρ κοντ και στα παιδια του σχολειου στο χερι ειπανε τα αμερικανακια!!!