Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Θίχτηκε ο Τζαβάρας και μέσω του ΕΣΡ έριξε πρόστιμο 50.000 στους ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ



Ο χαρακτηρισμός των βουλευτών ως.... κλίκα από τον Αντώνη Κανάκη, παρουσιαστή της εκπομπής «Ραδιο αρβύλα», ήταν αρκετός για να επιβληθεί πρόστιμο 50.000 ευρώ στον ΑΝΤ1 από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ)...

Ο παρουσιαστής της εκπομπής ανέφερε «…λειτουργούν σαν κλίκα οι βουλευτές. Είναι μια σπείρα των 300. Καλύπτει ο ένας τον άλλον».

Στη συνέχεια υπήρξε καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα, για προσβολή θεσμών και το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο 50.000 ευρώ στο κανάλι.

Τώρα τους έπιασε ο πόνος για την "προσβολή των θεσμών"; Δεκαετίες τώρα οι θεσμοί "προσβάλλονται" από τους πολίτες, διότι το αίσθημα αδικίας είναι τόσο έντονο που είναι επόμενο να ξεσπούν βρίζοντας τους βουλευτές, τους δικαστές και όποιον άλλον ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για το αίσθημα αυτό.

Οι κ.κ. βουλευτάδες να αναλογιστούν αν και κατά πόσο η ισχύουσα νομοθεσία εξισώνει τους βουλευτές με τους λοιπούς πολίτες σε θέματα παρανομιών, προνομίων και παροχών. Ο θιγμένος κ. Τζαβάρας να αναλογιστεί αν και κατά πόσο υπάρχει ισονομία με βάση την ισχύουσα, ψηφισθείσα από αυτούς τους 300, νομοθεσία, αν και κατά πόσο αλληλοκαλύπτονται για να μην "καρφώσει" ο ένας τον άλλον, αν και κατά πόσο τελικά αντιμετωπίζονται ΙΣΟΤΙΜΑ με τους λοιπούς πολίτες οι κ.κ. βουλευτές.

Και -μεταξύ μας- είναι πολύ ΛΙΓΟ αυτό που είπε ο Κανάκης. Όλοι ξέρετε τι μπινελίκια ρίχνει ο κόσμος για τους τριακόσιους. Να μην υποκρινόμαστε, παρακαλώ. Κύριε θιγμένε, εσείς και οι υπόλοιποι. Ο λαός σας κρίνει καθημερινά.

http://xesemesa.blogspot.com

2 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Απάτη μεγάλη κι αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Αλλά και ο Κανάκης είναι μεγάλο λαμόγιο και ανθέλληνας.
Όσο για το ΕΣΡ είναι μεγάλη απάτη..