Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

“Μείζον θέμα με τη δολοφονία Γκούμα στην Αλβανία”



Με τον πατέρα του δολοφονημένου ομογενούς στην Αλβανία, Αριστοτέλη Γκούμα συναντήθηκε ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.
Όπως είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, προκύπτει μείζον θέμα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην γειτονική χώρα εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα, που.... εμφανίζουν την Αλβανική Δικαιοσύνη να επιχειρεί να παρουσιάσει σαν “δυστύχημα” την αποτρόπαιη δολοφονία του ομογενούς.
«Το συγκεκριμένο ζήτημα προσλαμβάνει ακόμη ευρύτερες διαστάσεις, αν ληφθεί υπόψιν ότι η Αλβανική Ηγεσία δια του πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα και του τότε Αντιπροέδρου Ιλίρ Μέτα είχε καταδικάσει απερίφραστα το γεγονός το καλοκαίρι του 2010 και είχε μιλήσει τότε, καθαρά, για «απαίσια πράξη» και «δολοφονία», σημείωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/04/blog-post_556.html#ixzz1JO19BCbs

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται και η δική σας ώρα αλβανά .Λακάτε όσο είναι νωρίς ,γιατί μετά θα φεύγετε με φέρετρα.

dont remain silent είπε...

Aίσχοοοοοοοοοος.. Πόσο λυπήθηκα το νεαρό αυτό παλικάρι.. Η ελληνική κυβέρνηση κοιμάται ή κάνει ότι κοιμάται.. Επίσης θυμάμαι πριν χρόνια, μία περίπτωση πυροβολισμού από λανθασμένο χειρισμό της Αλβανικής αστυνομίας ενός Έλληνα παλικαριού, μετά από λεωφορειοπειρατεία από Αλβανό.. Τί απέγινε άραγε εκείνη η υπόθεση;.. Θυμάμαι τον άμοιρο πατέρα του αδικοχαμένου, νομίζω από την Κατερίνη, που αναζητούσε απελπισμένα δικαίωση..

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ!! ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

tha mas klasete ta arxeidia...

Ανώνυμος είπε...

thimatai kaneis kai merikes dolofonies alvanon sthn ellada apo batsous kai xrisaygites xoris na exoune kanei kati???THIMATAI KANEIS????

Ανώνυμος είπε...

θυμάται κανείς γιατί δολοφονήθηκαν αυτοί οι κοπρίτες;;;; Γιατί ήταν όλοι κοπρόσκυλα και μιάσματα και γιατί ήρθαν στην Ελλάδα για να κλέψουν και να σκοτώσουν(όπως κι εσύ, μάλλον).Και δεν τους βάζω όλους τους Αλβανούς στο ίδιο καλάθι, γιατί ήρθαν (η πλειοψηφία)για δουλειά και για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους. Όσο για 'σένα που θα σου κλάσουμε τα 'ρχίδια, χαλάρωσε λίγο και σκέψου ποιο ώριμα και κρίνε με βάση την λογική και όχι το συναισθήματα.

Ανώνυμος είπε...

alvanoi kryftite erxonte organoseis me to onoma [ARISTITELIS GOYMAS]ti gamisate....

Ανώνυμος είπε...

alvanoi sas exw nea,tin gamisate.to onoma ARISTOTELIS GKOYMAS tha sas ginei o xeiroteros efialtis,pioi eiste kai pou akrivws menete sta TRIKALA oloi tha to xeroun.........

Ανώνυμος είπε...

trikala,perioxi:AGIA MONH odos SELEUKWN oi alvanoi [martselo kai jiovani]aderfia, emporoi irwinis, imerisios tziros toulaxiston 500,00 eurw.

Ανώνυμος είπε...

@trikala.kati mas eipes, mipos douleyoun gia kana maptso ellina ta palikaria leo ego....