Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Focus: Έξω οι Έλληνες από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα οι Τούρκοι!


Βρήκε τη λύση στο πρόβλημα το γερμανικό περιοδικό FOCUS. Μετά το προχθεσινό “πνιγμό” του Παρθενώνα σήμερα σε ένα μακροσκελές άρθρο πλέκει το «εγκώμιο» της Τουρκίας, κάνοντας λόγο για «δυναμική αναδυόμενη οικονομία, με νέο ηλικιακά πληθυσμό»,...
και καλεί τους Ευρωπαίους (!) να σκεφθούν σοβαρά τη ένωση με την Τουρκία. Παράλληλα τονίζει τα όσα δραματικά συμβαίνουν στον υπερχρεωμένο Ευρωπαϊκό Νότο, το πόσο …επιβαρύνεται η Γερμανία ενώ ολοκληρώνει γράφοντας, πως ήρθε η ώρα η Ελλάδα να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη και τη θέση της να πάρει μία υγιείς οικονομία, όπως είναι η τουρκική.
Πηγη 

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι γερμανοί χρωστάνε στους τούρκους απο τους 2 πολέμους.
ανέκαθεν ήταν σύμμαχοι
τα γουρούνια με τα γουρούνια

Ανώνυμος είπε...

αμην και ποτε...

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να γίνει αυτό τσογλανάκια άπλυτα γερμαναριά,γιατί 3 χρόνια μετά η τουρκία θα είναι για χρωκοπία και εμείς θα είμαστε ετοιμοι να σας στρώσουμε χαρακτήρα βρωμο-τοκογλυφοι.

Ανώνυμος είπε...

+1 @ 11:25

Ανώνυμος είπε...

Σιγα την οικονομια που εχουν οι Τουρκοι..Ενα δικο μας 2004 ζουν και μετα.......

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ FACOTOUN ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ....!

Ανώνυμος είπε...

Raus εσείς, Rein οι μανάδες σας...

Modestus είπε...

Αυτά τα πουστράκια τους Γερμανούς έπρεπε να τους εξοντώσουν με μαζική γενοκτονία στο τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου αυτό τους άξιζε.

Ανώνυμος είπε...

Για ψαξτε να βρειτε,αυτοι που τα γραφουν ειναι Γερμανοι η μηπως "Γερμανοι" με καταγωγη απο τον περιουσιο λαο;οπως συμβαινει και με τις "Αμερκανικες-Γαλλικες-Βρεττανικες" εφημεριδες.Τιποτε δεν ειναι τυχαιο.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά θέλω να σας ενημερώσω είμαι γραμμένος σε ένα φόρουμ εκεί γνώρισα ένα πλούσιο Έλληνα του εξωτερικού αυτός ασχολείται με τράπεζες και τέτοια λοιπόν έχει εταιρίες στο εξωτερικό και θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα αλλά έχει πρόβλημα με την γραφειοκρατία. Το θέμα είναι μου είπε όλοι στην Ελλάδα κλέβουν όλα τα κόμματα, με τις αποζημειώσεις των Γερμανών έχουν κολλήσει απο όλα τα κόμματα και δεν μπορούμε να τα πάρουμε, λογικά έχουν πάρει μίζες όλα τα κόμματα και μου είπε ακόμη και το ΚΚΕ είναι μπλεγμένο. Το πιθανότερο είναι να πτωχεύσουμε γιατί τα κάνανε σκατά τα πράγματα και είναι δύσκολα τα πράγματα εφόσον ήρθαμε σε αδιέξοδο. Το Νόεμβριο πολύ πιθανόν να έχουμε εκλογές ο Σαμαράς πιθανόν να είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός αλλά τα πράγματα είναι τόσο σκατά και με τα ψέματα που έχει πει ο Σαμαράς δύσκολα τα πράγματα για την Ελλάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

+1 ston 11:58
έτσι ακριβώς είναι, οι κωλοεβραίοι είναι πίσω απ'όλα
άσε που ο γερμανός δεν έχει δώσει ούτε 1 ευρώ για μας

Ανώνυμος είπε...

τι ψέματα είπε ο Σαμαράς δηλαδή;

ΕΥΡΟ=ΠΑΙΟΣ είπε...

Ρε Παιδεια To Focus Money επειτηδες τα γραφει αφτα μην πειστευετε το τι και το πως γραφουνε τα περιοδικα, Ολα στο κολπο ειναι πρεπει να γραψουν τετεια για να φενετε οτι δηθεν ειναι πολοι στην γερμανια που γουσταρουν τους Τουρκους. Δεν ειναι καθολου ετσι τα πραγματα αλλα ακολουθουν εναν σκοπο...Φοντος ειναι μονο για να κοινει την περιεργεια μην τα περνετε στα σοβαρα. Εχτες εφαγε το ΟΧΙ ο Gül απο την Μερκελ **Μονο για καλους φιλους σας και για ανταλαγες Προιοντων** ειπε, ασε οι γερμανοι δεν τους χονεβουν πρωτα πρωτα τους γειτονες και ουτε τα λεφτα τους θελουν εφοσον και ετσι αγοραζουν Πολλα και διαφορα απο αφτους. Και μην ακουτε αφτα που λενε να διακοψουν της ανταλαγες Ευρωπης-Τουρκιας δεν γινονται αφτα διοτι η Ευρωπη ειναι ο μεγαλυτερος καταναλοτης της γειτονος και αν σταματησουν αφτοι να περνουν θα δηται πως καταρεει η Τουρκια!
Αλλα το καλο που εχουν ειναι οτι κοινουνται και δεν καθονται σαν τους δικους μας Υπουργους και περιμενουν για την Ανασταση....

Ανώνυμος είπε...

2:26 πρεπει να μαθεις λιγη ορθογραφια νομιζω :)

φιλικα!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε στο χειρότερο μας εχθρό(Τουρκια) η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ας βάλουν την Τουρκία στην Ε.Ε. γιατι τέτοιες χώρες σαν την Τουρκία τους αξίζουν. Όλες οι χώρες της Ε.Ε. ειναι ίδιες, τους κάναμε ανθρώπους και μιλανε από πάνω οι ''ούγκα μπούγκα''. ολοι τους ειναι σαπίοι,άχρηστοι,συμφεροντολόγοι,κλέφτες, ύπουλοι. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ. Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ. ΤΩΡΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζμπούτσα μας!
Αυτό θέλουμε και μεις.Τολμάτε να μας διώξετε ρε;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ FOCUS ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΡΑΙΧ ΤΟΥΣ?ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΖΙ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

στ' αρχίδια μου το focus μεν, δίκιο έχουν δε. οι τούρκοι είναι πολύ μπροστά σε σχέση με αυτό που μας περιμένει. και όσο τρύπες κι αν είναι, άλλοι φταίνε για το χάλι μας. ξεκολλάτε με τους τούρκους

Ανώνυμος είπε...

Στα παπάρια μας ρε , οι Γερμανοί είναι από τις βάρβαρες φυλές, ζούσανε μέσα σε δάση, από την βαρβαρότητα τους τρώγανε τα παιδιά τους, και καμιά φορά δάγκωναν και τα δικά τους δάκτυλα. Όταν τους είδε ο καίσαρας, αναφώνησε, τι είναι αυτοί θεέ μου, γνήσιοι βάρβαροι, (Genius Barbarian) και κρατήσανε για όνομα τους το Genius -> Germanous, Germany. Ούνα φάτσα ούνα ράτσα με τα μογγολάκια.