Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν θα ανεχθούμε νέα Ίμια



Η Νέα Ελλάδα, παρατηρώντας τις εξελίξεις στην Κύπρο και την μεταφορά της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο και νότια του Καστελόριζου υπενθυμίζει στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου πως πρώτιστο μέλημα είναι η προάσπιση των γεωγραφικών ορίων και η γενικότερη ισχυροποίηση των Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.

Η Νέα Ελλάδα δεν πρόκειται να ....ανεχθεί από κανέναν πολιτικό την άρνηση υπεράσπισης της πατρίδας μας, ούτε φυσικά την δημιουργία οποιασδήποτε στάσης που θα μειώσει και θα πληγώσει την χώρα. Οι ευθύνες της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης είναι τεράστιες, αλλά τυχόν συμπεφωνημένες ενέργειες για δρομολόγηση οποιασδήποτε συζήτησης επί των γεωγραφικών ορίων της πατρίδας μας, μεταφράζονται σε μειοδοτική στάση και οι υπαίτιοί της θα αντιμετωπισθούν αναλόγως λίαν συντόμως.

Η Νέα Ελλάδα δεν αποδέχεται οποιαδήποτε πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του Ελληνισμού και δεν θα επιτρέψει την διαφυγή από την Δικαιοσύνη όλων όσων θα συμμετάσχουν σε αυτά.

Τις επόμενες ημέρες καταθέτουμε μήνυση στον Άρειο Πάγο επί εσχάτης προδοσίας. Οι κυβερνώντες αλλά και οι «αντιπολιτευόμενοι» οφείλουν να γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουν εάν αποτολμήσουν να προχωρήσουν με οποιοδήποτε τρόπο στην απώλεια εθνικού χώρου.

Όσο για την Τουρκία, επιτέλους, ας τολμήσει. Οι Έλληνες της έχουν πολλά μαζεμένα και ψάχνουν κάπου να ξεσπάσουν. Στο Ελληνικό Στράτευμα υπάρχουν άξιοι που θα τιμήσουν τον όρκο που οι πολιτικοί αποφεύγουν.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτο το "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" εδω μου καθεται...ΝΕΑ ταξη πραγματων, ΝΕΑ εποχη μπουκτησαμε ρε ΝΕΟταξιτες

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερη ελλαδα θα ταιριαζε περισσοτερο .

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω!!ειναι πολλοι,κενοι και επικινδυνοι...προσοχη!!

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε ρε μουνιά κωλότουρκοι.Πάρτε τη μαστούρα σας και ελάτε.Στην καρδιά σας θα καρφώσω το μαχαίρι μου.Από το 22 περιμένουμε.Για τον παππού μου που πέθανε με καημό για τη χαμένη πατρίδα.Όσους και από έσας και να σφάξω τα αίσχη σας δε θα τα φτάσω ποτέ.

isleep είπε...

Τι εστί "Νέα Ελλάδα";

Ανώνυμος είπε...

νεοεποχιτες μασκαρεμενοι πιονια η στην καλυτερη αρρωστημενα μυαλα διαβασε την ιστιοσελιδα τουσ και θα καταλαβεισ.

Ανώνυμος είπε...

πατηστε νεα ελλαδα στο google και μπειτε στη σελιδα να διαβασετε λεει ειναι κηνημα ανθρωποκεντρικο δηλαδη νεα ταξη πραγματων κατι δεν κολαει οποιος εχει ματια ασ δει

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει παλαιά και νέα Ελλάδα, η Ελλάδα είναι μία και αδιαίρετη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ!!!!!!!ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΥΛΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΚΙΟΥΝΤΕ!!!ΜΟΛΟΝ ΛΑΒΕ!!!...........ΕΤΣ' ΗΜΑΡ,ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης

Ανώνυμος είπε...

τι νεα ελλαδα ειναι αυτο ρε μπαγλαμαδες ε μπαγλαμαδες

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

7:22... 7:49...9:04...
τρεις προτασεις..."ολα τα λεφτα"...
ΕΥΓΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ" ΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ" ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΖΩΣΙΜΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ , ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ, ΑΙΩΝΙΑΣ , ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ, ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΠΑΛΛΗ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!! ΓΙΑ ΚΑΝΤΕΤΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ......

Ανώνυμος είπε...

Γ@ΜΩ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΟΥ Γ@ΜΩ!!

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

10:32...ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ...
ΚΑΙ 'ΓΩ ΤΗ ΖΩΣΙΜΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑ...
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ...
ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
ΕΡΡΩΣΘΕ...