Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Φουντώνει εδώ το κίνημα «Δεν πληρώνω»


«Φουντώνει» μέρα με την ημέρα και στο Ηράκλειο το κίνημα «Δεν πληρώνω». Συνταξιούχοι, άνεργοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι, σύλλογοι, φορείς ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους, αρνούμενοι να πληρώσουν τα νέα «χαράτσια» της κυβέρνησης. Η οργή είναι πάνδημη με τους πολίτες να βρίσκονται στα πρόθυρα λαϊκού ξεσηκωμού...
. Την ίδια ώρα το αδιαχώρητο γίνεται σε καταστήματα της ΔΕΗ από τους πολίτες που σπεύδουν είτε να ρυθμίσουν εκκρεμείς υποθέσεις προκειμένου να απαλλαγούν από τον «βραχνά» του έκτατου τέλους, είτε για να ζητήσουν διακανονισμό των οφειλών.
Πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και όχι μόνο εκει παντού θα τους λιώσουμε .Ας φύγουν όσο προλαβαίνουν, αλλιως να πάρουν πίσω όλα τα μέτρα που λάβανε χωρίς να ρωτήσουν κανέναν αλλα μόνο με το ψέμα ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,,, εεεεε αφού υπάρχουν ας τα πάρουν απο εκεί και μην μας πρίζουν τα @@@@ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΔΟΥΝ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.ΠΡΟΣ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟ (ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ)ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΣΕΡΒΙΑΣ 10 Τ.Κ.10562.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα αλλάξει τίποτα εαν δεν αφανήσουμε όλους μα όλους τους κυβερνώντες του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Και όταν λέω να τους αφανήσουμε εννοώ να τους σβήσουμε μια για πάντα απο την γη. Πως είχαν κάνει στο Μουσολίνι που τον βγάλαν στη πλατεία κρεμασμένο και τον έγδερνε ο κόσμος; Έτσι πρέπει να κάνουμε και μεις. Να τους κάνουμε πολτό όλους και να τους στείλουμε με κούριερ στους Γερμανούς και στους Αμερικανούς...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΡΘΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟ 400ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟ ΤΑ ΑΡΧ...ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟ ΓΕΙΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟ ΤΑ ΑΡΧ...ΜΟΥ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΥΛΟΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΕΙΑ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΟ (ΓΟΥΔΙ)ΔΕΝ ΠΡΩΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΧΑΕΙΡΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ. ΟΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.