Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ευρωζώνη: “Πρέπει να πεινάσουν οι Έλληνες”


Αυτή η δήλωση ανοίγει την πόρτα σε ανθρωπιστική καταστροφή και σε αντίστοιχες νομικές ενέργειες. Η πλήρης δήλωση είναι “πρέπει να πεινάσουν οι Έλληνες για να ανοίξει ο δρόμος για την ανάπτυξη” και η επιβολή από τα Κεντρικά της ποινής της πείνας σε ένα τμήμα της επικρατείας της ευρωζώνης είναι Έγκλημα κατά την ανθρωπότητας πρωτοφανές και ανήκουστο. Είναι σαν η Ουασιγκτόν να καταδικάζει σε πείνα την Καλιφόρνια ή σαν η Αθήνα να καταδικάζει σε πείνα την Λαμία.
Πηγη 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ;;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ!!! ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!!! ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, ποιος παλήκαρος έκανε αυτή τη δήλωση ???
Υπάρχει επίσημη δήλωση ?Κάποια πηγή ?

Ανώνυμος είπε...

Να κατεβουμε ολοι στη παρέλαση στις 28 του Οκτωβρη. Μια ειρηνικη λαοθάλασσα.Θα μας κανει καλο. Δε θελω να λέω μεγαλα λογια (να πουμε το δικο μας ΟΧΙ κλπ) μια βολτίτσα βρε αδελφε. τι κακο κανει μια βολτίτσα....

Ανώνυμος είπε...

ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ τώρα.Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.Δεν πάει άλλο.Απονομή δικαισύνης με θανάτωση προδοτών πολιτικών και των παπαγάλων των ΜΜΕ που τους καλύπτουν 2 χρόνια τώρα.

Ανώνυμος είπε...

...Χέσε μέσα πολύχρονη που δεν γίναμε...Ευρωζώνη... ούτε και θα γίνουμε ποτέ.

Εύχομαι ολοψυχα σε αυτον που έκανε την δήλωση να βλέπει εφιάλτες με τον πάγκαλο απόψε το βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

H ουσια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια ,ξυστρί στους Ευρωπαιους ,εξω απο την Ευρωζωνη και απο την Ευρωπαικη ενωση ,δικο μας νομισμα ,κλεισιμο τα συνορα να μην περναει ουτε κατσαρίδα,αλλαγη συμαχιων,δουλεια ομως και οχι ραχατη και τεμπελια και αναπτυξη ,και τους Ευρωπαιους να μην τους ξαναδουμε ουτε σε γραμματοσημο ,χορτασαμε αλλυλεγγυη.

Ανώνυμος είπε...

Αλλάζει νοοτροπία ο Έλληνας ..σήμερα;;

μόνο όταν το πρόβλημα έρθει στην πόρτα του...κόπτεται για δικαιώματα κ.λπ!

Κατά τα άλλα..αραλλικι, φραπεδιά, και επανάσταση του κανα-πέους.

Ανώνυμος είπε...

Αλλαζει 8:24 οταν τον πιασει η λορδα ομως και γουργουριζη η κοιλιά ,μονον τοτε ξεσηκωνεται καποιος ,αν εχει ισα-ισα να τρωει,ο καναπες θα συνεχιζεται,αλλα ειναι εξυπνοι δεν θα μας αφησουν να πεσει λορδα,για ευνοητους λογους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΩΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Εχουν να χασουν την σωματικη τους ακεραιοτητα,απο τα globs,δακρυγονα,κ.τ.λ ,εφοσον τρωει φαι ακομα ο λαος,γιατι κακα τα ψεματα κανεις δεν εχει πεθανει απο την πεινα ακομα,και εφοσον μπορει να αγοραζει ακομα ψωμι-τυρι-λαδι κ.τ.λ δεν θα σηκωθει ο λαος απο τον καναπε μαζικά.

Ανώνυμος είπε...

που να σκασετε βρωμιαρηδες μπορει να ερθει η πεινα για μας αλλα δεν προκειτε η ελλαδα να σβησει. εχετε σκυλιασει με την ελλαδα... τι να κανουμε εμεις ειμαστε καλοφαγαδες δεν την βγαζουμε σαν εσας με μια σαλατα ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.... σκασμενοι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΛΟΓΚΑΝ?
ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΑΛΛΥΣΙΔΕΣ ΣΑΣ