Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ μοιράζει δώρα: Διακοπή σύνταξης σε ΟΛΟΥΣ όσους είναι κάτω των 55



Ασφαλείς πληροφορίες του «Βήματος» αναφέρουν ότι η τρόικα στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την 6η δόση, απαιτεί, πέραν των άλλων, τη διακοπή καταβολής συντάξεων σε συνταξιούχους ηλικίας κάτω των 55 ετών κυρίως στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με την απαίτηση της τρόικα η διακοπή καταβολής των.... συντάξεων θα εφαρμόζεται μέχρι τη συμπλήρωση του 55ου έτους.

Το μέτρο έχει κυρίως συμβολικό χαρακτήρα και επιδιώκεται να καταγραφεί εμπράκτως η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για δημοσιονομική προσαρμογή. Το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς θα χρειαστεί να έρθει σε σύγκρουση με σειρά επαγγελματικών ομάδων κυρίως αστυνομικούς, στρατιωτικούς, αεροσυνοδούς, γυναίκες με ανήλικα παιδιά κ.λ.π. και προσπαθεί να διαπραγματευθεί.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΦΥΓΕ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΥΑΛΟΙ ΑΛΛΑ...ΓΕΝΝΑΙΟΙ!

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ!! ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ! ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ 45 ΕΤΩΝ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑΝ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ(ΒΛΕΠΕ ΣΥΖΥΓΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ)

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
???????

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 42 ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

O ΚΑΘΕΝΑΣ οτι ειναι να περασει στην ζωη του θα το περασει μην ασχοληστε με βλακειες πτωχευουμε η οχι

εε δεν ηρθε η ωρα να πληρωσουμε την ψηφους που διναμε στο παρελθον απλα """για ενα βολεμα """

Ανώνυμος είπε...

6,24 στις τελευταιες τρεις εκλογες δεν πηγα να ψηφισω και το αποτελεσμα 65 τοις εκατο αποχη λευκα και ακυρα δεν εμπιστευομαι κανενα απο τους υποψυφιους και μου το αποδειξαν περιτρανα για μια ακομη φορα και οι 300 μαζι με τους αυλικους τους ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ αυτο το ειδος ανθρωπου χαθηκε απο αυτην την χωρα που το ονομα της ειναι ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα ειναι να υπάρχει ισότητα για ολους τους Έλληνες. Δεν ειναι καποιοι εξυπνοι που μπορούν να πάρουν σύνταξη στην ηλικία των 45 χρόνων ενώ κάποιοι ηλίθιοι στα 65 τους χρόνια για να συντηρούν τα ταμεία... '
1. Η πρέπει να εξισωθουν τα όρια ηλικίας για ολους (βουλευτές, δικαστές, δημόσιο και ιδιωτικό τομέα (συνταξη στα 60 ή 65 για ολους και ολες)
2.Ή Άυτοί που δουλεύουν περισσότερο (35- 45 χρόνια) να εχουν και υψηλότερη συνταξη απ' αυτούς που δουλεψαν μονο 15 - 20 χρόνια...
Πρέπει επιτέλους να υπάρξει ισότητα και απο καπου να ξεκινήσουμε....
Πόσοι ειναι που εχουν πάρει συνταξη κάτω απο τα 55 τους χρόνια και με πόσα χρόνια εργασίας σε τι επαγγέλματα γραφείου ή ανθυγιεινά σε τι ταμεία; και με τι εισφορές και ανάλογα απο εδώ και πέρα να υπάρξουν και οι αποφάσεις...

Ανώνυμος είπε...

Με πολύ μεγάλη ευκολία λέτε μερικοί να κόψει την σύνταξη κάτω των 55. Αναρωτηθήκατε όμως πως αυτός ο άνθρωπος θα θρέψει την οικογένειά του. Πως θα πληρώσει το δάνειο του σπιτιού και αν μπορεί να βρεί δουλειά έστω και για 500 ευρώ; Έχει άλλα εισοδήματα; Δουλεύει η γυναίκα του; Στο κάτω κάτω της γραφής το αν βγήκε στη σύνταξη νωρίς, το δικαίωμα αυτό του το έδωσαν οι ίδιες κυβερνήσεις. Δεν ήταν μόνο δική του επιλογή.

Ανώνυμος είπε...

Λέγεται κοινωνικός δαρβινισμός ή θα πεθάνουνε ολοι οι υπόλοιποι για να εχει την συνταξή του ο 55 αρης ή θα πρέπει να πληρώσει το τίμημα και αυτός. Τα ταμεία αντέχαν μεχρι σήμερα, απλώς δεν αντέχουν σήμερα. Οι κυβερνήσεις απλόχερα εδιναν συντάξεις, τώρα δεν υπάρχουν λεφτά ας προσέχαμε όλοι μας...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ.
ΟΧΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.