Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ


Δραστικές μειώσεις περιλαμβάνει το σχέδιο των Γενικών Επιτελείων για τις περικοπές στις Ενοπλες Δυνάμεις. Κλείνουν σχηματισμοί, καταργούνται κέντρα νεοσυλλέκτων, μεραρχίες, μονάδες, καθώς και στρατιωτικά αεροδρόμια. Παράλληλα προωθείται...
σύμπτυξη μονάδων στην Πολεμική Αεροπορία και μειώνεται ο προϋπολογισμός του Πολεμικού Ναυτικού. Οι περικοπές στοχεύουν στην εξοικονόμηση τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ ετησίως
Ολόκληρο το απόρρητο σχέδιο των Γενικών Επιτελείων, με τις δραστικές μειώσεις που θα προχωρήσουν τους επόμενους μήνες, ώστε να εξοικονομηθούν ετησίως τουλάχιστον 500 εκατομμύρια ευρώ φέρνει στο φως σήμερα το "Εθνος". Συγκεκριμένα καταργούνται Μεραρχίες - Μονάδες - Στρατιωτικά Αεροδρόμια και κόβονται οδοιπορικά και πλείστες άλλες παροχές.
Δραστική μείωση Σχηματισμών και Μονάδων και ριζικές αλλαγές στο σύστημα επιστράτευσης, προβλέπει το "απόρρητο" σχέδιο της νέας Δομής Δυνάμεων που υπέβαλε το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Αποβλέποντας στη δημιουργία ενός ευκίνητου, ευέλικτου, χρηστικού και αποτελεσματικού Στρατού και, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του υπουργού Αμυνας, για πρώτη φορά έπειτα από είκοσι χρόνια υπερνικώντας αντιστάσεις και παραδοσιακές αγκυλώσεις, το ΓΕΣ κατέληξε σε μία ουσιαστική μείωση της δομής του κατά 1 Σώμα Στρατού, 5 Μεραρχίες, 11 Ταξιαρχίες, 40 Συντάγματα και 80 Μονάδες! Η κατάργηση των παραπάνω Σχηματισμών και Μονάδων προβλέπεται να γίνει μέσα στην επόμενη τριετία, απ΄ όπου προβλέπεται να εξοικονομηθούν 62 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Επιπλέον το ΓΕΣ, αλλάζοντας τη φιλοσοφία της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα Κέντρα Νεοσυλλέκτων, προτείνει τη μείωσή τους από 35 σε 12 πολυδύναμα Κέντρα, πλήρως επανδρωμένα και εξοπλισμένα, ικανά να εκπληρώσουν τη σημαντική αποστολή τους, δηλαδή την ομαλή ένταξη στο Στρατιωτικό Περιβάλλον των νέων στρατιωτών. Από τη μείωση των κέντρων νεοσύλλεκτων αναμένεται να εξοικονομηθούν 34.200.000 ετησίως. Ωστόσο, στην πρόταση αυτή του ΓΕΣ εκδηλώνονται ήδη αντιδράσεις από βουλευτές -κυρίως κυβερνητικούς- στις περιφέρειες των οποίων βρίσκονται τα υπό κατάργηση Κέντρα Εκπαίδευσης...
Αναδιοργάνωση
Ηδη στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης, με την αναθεώρηση της επάνδρωσης των υφιστάμενων Μονάδων, το επιστρατευόμενο προσωπικό του Στρατού Ξηράς στην περίοδο του πολέμου μειώθηκε κατά 100.000, με αποτέλεσμα την αντίστοιχη μείωση των πιστώσεων για υλικά ένδυσης και διατροφής που απαιτείται να υπάρχουν στις αποθήκες επιστράτευσης κατά 650 εκατομμύρια ευρώ στην επόμενη τριετία.
Το ΓΕΣ -όπως αναφέρεται στο εισηγητικό της εν λόγω πρότασης- σεβόμενο απόλυτα τις αποφάσεις και τις κατευθύνσεις της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας, τις απαιτήσεις που επιβάλλονται από την Πολιτική Εθνικής Αμυνας και την ανάγκη εκμετάλλευσης στο έπακρο των διατιθέμενων πόρων για τη διατήρηση του αξιόμαχου του Στρατού Ξηράς, προχώρησε στη σύνταξη μελέτης για τη μεγιστοποίηση της εκμετάλλευσης τόσο του ανθρώπινου δυναμικού όσο και των διατιθέμενων μέσων.
Το προϊόν της μελέτης, απαλλαγμένο από οποιαδήποτε σκοπιμότητα (τοπικών, οικονομικών και λοιπών παραγόντων), καταλήγει σε έναν ευέλικτο και ισχυρό στρατό στηριγμένο κυρίως στην ποιότητα, η οποία αποτελεί σημαντικό πολλαπλασιαστή ισχύος.
Το σημαντικότερο όμως όφελος είναι η διατήρηση των Διοικητικών Δομών, οι οποίες είναι απαραίτητες για την εκπλήρωση σε επιχειρησιακό και τακτικό επίπεδο της αποστολής του.
Η συγκεκριμένη μελέτη διεισδύει στην ουσία των προβλημάτων, δίνει καινοτόμες, εφαρμόσιμες, αποτελεσματικές και με το λιγότερο δυνατό κόστος λύσεις, απέχει δε πολύ από τις πρακτικές του παρελθόντος με τις βαρύγδουπες εξαγγελίες κατάργησης Στρατηγείων για αποκλειστικά επικοινωνιακούς λόγους, των οποίων ένα κέρδος της τάξης των 200 ατόμων (όπως στην υποθετική περίπτωση της κατάργησης της 1ης Στρατιάς), σε καμία περίπτωση, δεν ισοσκελίζει το λαμβανόμενο από αυτές τις ενέργειες ρίσκο.
Αεροπορία : Σύμπτυξη μονάδων
Υποβαθμίζονται τρεις Σμηναρχίες
Τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια ευρώ εξοικονομούνται ετησίως από τις οργανωτικές μεταβολές που αποφασίστηκαν στην Πολεμική Αεροπορία και είναι ήδη σε εξέλιξη. Αυτές κινούνται σε έξι κατευθύνσεις:

Μετασχηματισμός τριών Σμηναρχιών Μάχης σε Αεροπορικά Αποσπάσματα. Της 132 ΣΜ στο Αγρίνιο, της 134 ΣΜ στη Σαντορίνη και της 138 ΣΜ στο Τυμπάκι της Κρήτης.
Μετασχηματισμός των Αεροπορικών Αποσπασμάτων Ιωαννίνων και Κοζάνης σε Μετεωρολογικούς Σταθμούς και κατάργηση του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ποτίδαιας.
Κατάργηση των Προωθημένων Εφοδιαστικών Κέντρων (ΠΕΚ) στον Aραξο, στο Τυμπάκι και στον Βόλο.

Η εξοικονόμηση από τις παραπάνω μεταβολές εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 2,1 εκατ. €.
Στο μεταξύ υλοποιείται η σύμπτυξη των δραστηριοτήτων των Μονάδων-φορέων (Μονάδες Radar, Σταθμών Αναφοράς), με σκοπό τη μετάπτωση των Μοιρών Σταθμού Προειδοποίησης (ΜΣΕΠ) και Σταθμών Αναφοράς (ΣΑ) σε τηλεχειριζόμενες Μονάδες (Remote Radar Head) καθώς και τη μετατροπή των Κέντρων Ελέγχου Περιοχής (ΚΕΠ) σε Εθνικό ARS. Η εξοικονόμηση των συγκεκριμένων μεταβολών εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 3,1 εκατ. €.
Επίσης η Πολεμική Αεροπορία προχωράει:

Στην ένταξη όλων των αεροσκαφών F-16 Block 30 στην 330Μοίρα στην 111ΠΜ/Αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου και αναστολή λειτουργίας της 346Μ με έδρα την 110ΠΜ στη Λάρισα.
Στον σχεδιασμό μετακίνησης της 383 ΜΕΕΑ των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-415 από την 113ΠΜ/Αεροδρόμιο Μακεδονίας στην 112ΠΜ/Αεροδρόμιο Ελευσίνας.

Η εξοικονόμηση από τις δύο αυτές μεταβολές εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 5 εκατ. €.
Πολεμικό Ναυτικό: Ψαλίδι 15% στον προϋπολογισμό
Η εισήγηση για τις μειώσεις
Ψαλίδι 15% έπεσε και στον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού μειώνοντάς τον 140 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, επαναπροσδιόρισε τις ανάγκες του ώστε οι δαπάνες να μην υπερβούν τον προϋπολογισμό και σε καμία περίπτωση να μη δημιουργηθεί χρέος για το επόμενο έτος.
Στο μεταξύ, το ΓΕΝ πέτυχε το χρέος που κουβαλούσε από τα προηγούμενα χρόνια να περιοριστεί από 79 σε 19 εκατομμύρια με προοπτική να μηδενιστεί στο τέλος του έτους. Οι σημαντικότερες μειώσεις γίνονται στις δαπάνες των νοσοκομείων του Ναυτικού, καθώς το λειτουργικό κόστος έχει πέσει στο μισό. Από είκοσι (20) εκατομμύρια που ήταν ετησίως, μειώθηκε στα δέκα (10) εκατομμύρια.
Ωστόσο, νέα εντολή του υπουργείου Οικονομικών για περαιτέρω περικοπές στον γενικό προϋπολογισμό του 2011 αναγκάζει και το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού να περικόψει επιπλέον 13 εκατομμύρια, όπως επίσης 12 εκατομμύρια η Πολεμική Αεροπορία και 25 εκατομμύρια ο Στρατός Ξηράς.
Για τις περαιτέρω μειώσεις που καλούνται να κάνουν τα Γενικά Επιτελεία το Ναυτικό εισηγείται:

Αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για την καταβολή οδοιπορικών εξόδων. Μόνο το Ναυτικό θα εξοικονομήσει ετησίως 1.500.000 ευρώ.
Δραστικός περιορισμός των φοιτούντων σε σχολεία του εξωτερικού. Για το 2011 στο Ναυτικό έχει προσδιοριστεί κόστος ενός εκατομμυρίου δολαρίων για φοίτηση δώδεκα (12) αξιωματικών στις ΗΠΑ. Στο ποσοστό αυτό θα πρέπει να προστεθεί το κόστος αποζημίωσης, το οποίο εκτιμάται σε 580.000 ευρώ ετησίως. Ενα πτυχίο εξωτερικού στοιχίζει όσο 18 πτυχία σε ελληνικά πανεπιστήμια!!!
Δραστικός περιορισμός των μετακινουμένων στο εξωτερικό για συμμετοχή σε συνέδρια και συσκέψεις. Ετησίως το Ναυτικό μπορεί να εξοικονομήσει ένα εκατομμύριο ευρώ!
Περιορισμός των θέσεων εξωτερικού και κυρίως στην Κύπρο.
Τροποποίηση του τρόπου υπολογισμού της δαπάνης για μεταφορά οικοσκευών. Το ΓΕΝ μπορεί να εξοικονομήσει ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.
Περικοπή στο 50% των απόρρητων δαπανών.
Κατάργηση της δωρεάν διανομής γάλακτος στους χείριστες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Το ΓΕΝ επιβαρύνεται με ένα εκατομμύριο ετησίως. Η μελέτη καταλήγει σε έναν ευέλικτο και ισχυρό στρατό στηριγμένο κυρίως στην ποιότητα, η οποία αποτελεί σημαντικό πολλαπλασιαστή ισχύος
Πηγη

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ είπε...


27/8/11
ΓΕΥΜΑ ΙΦΤΑΡ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΠΡΟΞΕΝΟ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ; ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ή ΕΛΛΗΝΑΣ; ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ; ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ; ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΡΓΙΟΛΑ !
ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ !

Περιοδικό Αζινλίκτσα 26-8-2011
Η πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη Κάθριν Ε. Κέι παρέθεσε γεύμα-ιφτάρ.Οι μετέχοντες στο ιφτάρ αντάλλαξαν απόψεις με την πρόξενο των ΗΠΑ Κάθριν Ε. Κέι, ενώ η πρόξενος ευχαρίστησε τους μετέχοντες για την παρουσία τους.
Στο γεύμα ιφτάρ που παρατέθηκε στην κατοικία της προξένου των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Διονύσης Ψωμιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Δ.Μακεδονιας και Θράκης Ιρφάν Ουζούν, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής και επικεφαλής του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την Ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο τέως βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, ο πρόξενος της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη Χαριζάν Χαριζάνοφ, ο πρόξενος της FYROM στην Θεσσαλονίκη Τομισλάβ Ντιμιτρόφσκι, ο ακόλουθος του ελληνικού ΥΠΕΞ Αλέξανδρος Αλεξιάδης, ο διευθυντής των Τουρκικών Αερογραμμών Θεσσαλονίκης Ουτκού Γιαζάν και η σύζυγος του, ο πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μουλμάνων Μακεδονίας-Θράκης που ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη Οσμάν Ισμαίλογλου, από το περιοδικό Αζινλίκτσα οι Εβρέν Ντεντέ, Αϊντίν Μποσταντζή, Δρ. Ιμπράμ Ονσούνογλου και Γιώργος Δούδος, ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας Μπιρλίκ Ιλχάν Ταχσίν, ο δημοσιογράφος Δάμων Δαμιανός και θρησκευτικοί λειτουργοί.

http://tourkikanea.gr/2011/08/27/abd/
(από ισχύς blogspot)

Ανώνυμος είπε...

Ένας 35χρονος, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη και κρατείται ως υπαίτιος για τη φωτιά που ξέσπασε στη Γαβρολίμνη Ναυπάκτου.

Ο 35χρονος είναι κάτοικος χωριού κοντά στο μέτωπο της φωτιάς. Ο ίδιος ομολόγησε ότι έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα με σπίρτα. Τον συλληφθέντα είδαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ανώνυμος είπε...

Ναι φιλε μου 11.24 και του κλασατε τα αρχιδια ...επει του θεματος κανενα σχολιο

East είπε...

Καταργήστε τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα που έχουν ξεμείνει από την εποχή του εμφυλίου πολέμου και του κομμουνιστικού κινδύνου, και που χρησιμεύουν μόνο στο να έχουν δουλειά τα σουβλατζίδικα, καταργήστε τους κληρωτούς, και κάντε στρατό 100% επαγγελματικό-εθελοντικό από επιλεγμένους(όπως όλα τα σώματα ασφαλείας και όπως όλες οι σύγχρονες χώρες), χρησιμοποιήστε επιλεγμένους αλλοδαπούς, και φτιάχτε εγχώρια -κρατική- αμυντική βιομηχανία(καλές οι εισαγωγές εξοπλισμών, αλλά άλλοι έχουν τα "κλειδιά" στα εισαγώμενα).

Επιτέλους ας σοβαρευτούμε!

Ανώνυμος είπε...

Να μην καταργησετε τιποτα και να προχωρησετε σε παλαικη αμυνα και στρατιωτικοποιηση της ελληνικης κοινωνιας

Ανώνυμος είπε...

καλα τι λες ρε 1¨23? ποσο βλακες ειστε εδω μεσα δηλαδη ποσο βλακες?? ενω ο 12'50 μια χαρα τα λεει ο ανθρωπος κοινη λογικη η οποια τεινει να χαθει..

Ανώνυμος είπε...

χα χα ρε χαζουλη το δρομο μας τον εχει δειξει το Ισραηλ ειναι το πιο δυνατο κρατος και κανει αυτο που ειπα πιο πριν .Δηλαδη στρατιωτικοποιημενη κοινωνια.

East είπε...

Το Ισραήλ έχει νικήσει τους στρατούς που στηρίζονται επίσης σε θητεία, όμως δεν μπορεί να νικήσει τους εθελοντές-επαγγελματίες στρατιώτες των Μουσουλμανικών οργανώσεων.

Όπως ο Τουρκικός στρατός της θητείας δεν μπορεί να νικήσει τους εθελοντές-επαγγελματίες στρατιώτες του ΠΚΚ.

Γι'αυτό και τώρα ο Νταβούτογλου κάνει επαγγελματικό-εθελοντικό τον στρατό...

Ανώνυμος είπε...

Οι ανταρτες δεν μπορουν να νικηθουν ευκολα απο τακτικο στρατο ,αλλα μπορουν να νικηθουν απο αντιστοιχα ανταρτικα σωματα και αν κοπει ο ανεφοδιασμος τους και η συνδεση τους με τους ντοπιους συνδεσμους. Χωρις συνδεσμους και ανεφοδιασμο οι ανταρτες πεθαινουν .
Αλλα αυτο ειναι διαφορετικο απο μια στρατιωτικοποιημενη κοινωνια η στρατιωτικοποιηση της χωρας θα την εκανε ανικιτη εναντι των γειτονων εχθρων της.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ! ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΡΕΝΤΙΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Δ ΜΚ. ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΙΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ.EAST ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΔΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.3 ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΑΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κείμενα Ο.Ε.Α. σε DVD και μήνυμα προς τους νέους αναγνώστες του ιστολογιου
DVD ''EΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ'' http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/dvd_28.html

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_6510.html

DVD: ΚΕΙΜΕΝΑ Ο.Ε.Α.- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/08/blog-post_1434.html

Ανώνυμος είπε...

East είπε...

Καταργήστε τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα που έχουν ξεμείνει από την εποχή του εμφυλίου πολέμου και του κομμουνιστικού κινδύνου, και που χρησιμεύουν μόνο στο να έχουν δουλειά τα σουβλατζίδικα, καταργήστε τους κληρωτούς, και κάντε στρατό 100% επαγγελματικό-εθελοντικό από επιλεγμένους(όπως όλα τα σώματα ασφαλείας και όπως όλες οι σύγχρονες χώρες), χρησιμοποιήστε επιλεγμένους αλλοδαπούς, και φτιάχτε εγχώρια -κρατική- αμυντική βιομηχανία(καλές οι εισαγωγές εξοπλισμών, αλλά άλλοι έχουν τα "κλειδιά" στα εισαγώμενα).

Επιτέλους ας σοβαρευτούμε!
28 Αυγούστου 2011 12:50 π.μ.

Συμφωνώ απόλυτα φίλε East..........
Και θα συμπληρώσω αυτά που είπε ο ανώνυμος 10.26...........κλείνουν την Ρεντίνα ρεεεεεεεεεεεεε
Τί κάνουν οι άνθρωποι............ξέρουν τί κάνουν ?? Είναι δυνατόν να κλείσει η Ρεντίνα ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

oxi re gmt klinoun kai to 604ΤΠ ekei parousiastika to 2000! teleutaia eso me 18mino leme

Ανώνυμος είπε...

tora pou to skeutomai sxedon se osa imouna kleinoun i kleisane:

604 ΤΠ κεντρο ΚΛΕΙΝΕΙ
ΚΕΒΟΠ ΑΘΗΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ
616 MKΤΠ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ
507 ΤΠ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ , ΤΟ ΦΙΛΑΚΙΟ ΕΞΙΧΗΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

East είπε...

"η στρατιωτικοποιηση της χωρας θα την εκανε ανικιτη εναντι των γειτονων εχθρων της"

Λοιπόν ας υποθέσουμε ότι στην Ελλάδα όλοι οι πολίτες γίνουν στρατιώτες. 10 εκατομμύρια στρατιώτες(αφήνουμε μόνο τα μωρά έξω).

Αν η Τουρκία έρθει και καταλάβει το μισό Αιγαίο και διώξει τους κατοίκους των νησιών, όπως έγινε στην Κύπρο, οι στρατιώτες τι θα κάνουν;

Και βέβαια να μην πούμε και για το ότι ο ίδιος ο ΟΗΕ θα μας βομβάρδιζε, γιατί ούτε ο Χίτλερ δεν έκανε τέτοια πράγματα.

Για να μην πούμε και το θέμα ασφάλειας...εσωτερικής...10εκ οπλισμένοι, ένοπλες εξεγέρσεις, συνεχή πραξικοπήματα, εμφύλιοι πόλεμοι, κτλ.

Ανώνυμος είπε...

από 5:41 ξέρει ο east...

Ρε east σκατομπολσεβίκε δεν έχεις καμία άλλη δουλειά να κάνεις ή γι'αυτό πληρώνεσαι???

Όπου βλέπεις ανάρτηση για το Στρατό θα γράφεις τη μαλακία σου για κατάργηση της θητείας?

Θα μας πείς πάλι για το ΕΑΜ που έδιωξε τους Γερμανούς σε συνεργασία με τους "επιλεγμένους" βουλγαροσκοπιανοαλβανοκομιτατζήδες?

Θα σε δώσω στην ΕΥΠ ρε σκατοπροδότη!

East είπε...

1.Οι Μπολσεβίκοι ήταν αυτοί που καθιέρωσαν την υποχρεωτική θητεία στην Ρωσία, και που στρατιωτικοποίησαν την κοινωνία.

2.Στο τρολλάρισμα δεν πρόκειται να απαντήσω.

Ανώνυμος είπε...

Οταν λεω για στρατιωτικοποιηση δεν εννοω να εναι συνεχεια οπλησμενοι αλλα να μπορουν να φερουν οπλησμο σε περιπτωση επιθεσης εχθρου οσοι ειναι ικανοι και να υπαρχει στρατιωτικη διοικηση .κατι αναλογο υπηρχε στο παρελθον με τα ΤΕΑ. Οσο για τον επιλεκτο εθελοντικο στρατο δεν ειναι κακος διαφονο μονο με τους αλλοδαπους, αλλα θα ηταν δυσκολο να καλυψει ολη την επικρατεια αλλωστε αυτο κανουν και σημερα οι επιλεκτες δυναμεις ομως δεν επαρκουν σε περιπτωση γενικου πολεμου. επισης για την επικρατηση του ελληνισμου με πολιτιστικα κριτηρια και δημιουργια αυτοκρατοριας αυτο ειναι ουτοπια γιατι εγινε στο παρελθον αλλα ειχε προηγηθει καταληψη των λαων αυτον στρατιωτικα το εκανε ο Αλεξανδρος το εκαναν οι ρωμαιοι οι οθωμανοι οι εγγλεζοι και σημερα οι αμερικανοι.οι νοοτροπια των φαναργιοτων μπορει να γινει μονο αν υπαρχει ενα υπερεθνικο κεντρο διοικησης π.χ. η εκκλησια και οι ανθρωποι που βγαινουν απο εκει εχουν σκοπο να διεισδυσουν στα διοικητικα κεντρα και να περνουν γραμμες ελληνισμου. ομως και αυτο δεν ειναι εγγυηση γιατι οι αλλοι λαοι το καταλαβενουν και παντα υπαρχει αντιδραση εθνικιστικη. νομιζω οτι η στηριξη στις δικες μας δυναμεις ειναι η καλυτερη αποτρεπτικη λυση.

Ανώνυμος είπε...

από 5:41 ξέρει ο east..

Προς διαχειριστές και αναγνώστες του Μπλογκ:

O east είναι προφανέστατα "επαγγελματίας" γιαυτό γράφει και επώνυμα ανώνυμα...east(από ποιόν πληρώνεται δεν το έχω εξακριβώσει ακόμα,Ας μας πει ο ίδιος...)
Γι'αυτό και όπου δει ανάρτηση για το Στρατό γράφει για κατάργηση της θητείας και το υποστηρίζει με ότι αρλούμπα του κατέβει,Ισραήλ κράτος των τραπεζών,ΕΑΜ με επαγγελματίες-εθελοντές έδιωξε τους Γερμανούς κτλ μέχρι να είναι η τελευταία ανάρτηση δικιά του(Αυτές τις εντολές έχει προφανώς για πάρει τα 30 αργύρια...)

ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
Δείτε εδώ για του λόγου το αληθές

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_6188.html#comments

Είσαι βαλτός και το μπλόγκ αν θέλει να είναι όντως ΑΝΤΙ-ΝΤΠ θα πρέπει να σε σπαμάρει.

Τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ μην τον πιάνεις στο στόμα σου Ιούδα...

ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ,
ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΑΠΛΥΤΟΥΣ. Α...ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ.

Ανώνυμος είπε...

από 5:41 ξέρει ο east..

Έλληνες τα ίδια και εδώ το προδοτικό σκουλήκι ,east, που τολμάει και το παίζει δήθεν πατριώτης!!!

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/08/blog-post_7873.html