Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Τεράστια τζαμιά κατάντησαν το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ...


Εκατοντάδες μουσουλμάνοι από όλη την Αττική έχουν καταφτάσει από νωρίς το πρωί στο Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που έχουν παραχωρηθεί για την προσευχή τους, προκειμένου να σταματήσουν οι δημόσιες προσευχές που είχαν στο παρελθόν πυροδοτήσει εντάσεις.
ΕΝΩ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!!



Πηγη

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΟΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ,ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ............ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ

300 είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ!!!Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 300!!!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ? ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ.... ΑΙΣΧΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ελληναρες μην ξαναπατησετε ουτε στο ενα ουτε στο αλλο σταδιο.ασ τους να τα κανουν οτι θελουν.

Ανώνυμος είπε...

Ελα, σκατοτουρκε...ελα Εβραιε, απεσταλμενε απο τους γυφτους ελα νακουσεις τα κερατα σας, γαμω την πιστιν σας και τον Μωχαμετη σας. Τι θαρευστε κεραταδες...Δεν εντρεπεσθε να ζητατε απο ημας συνθηκην με ενα κοντζια σκατο -Σουλταν Μαχμουτην- να τον χεσω και αυτον και τον βεζιρην σας, και τον Εβραιον Σιλιχταρ Μποδα την πουτανα.
Αμα ζησω θα τους γαμησω. Αμα πεθανω, θα μου κλασουν τον πουτσο.
Στρατηγος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (1782-1827)

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ!!!!!ΓΙΑ ΤΟΝ 4.02.

Νίκος είπε...

Έχουμε ξεφύγει τελείως. Φτιάχνουν μνημείο (συντριβάνι) του αγνώστου (λαθρο)μετανάστη στον Έβρο!!
http://comedia-finita.blogspot.com/2011/08/blog-post_5002.html

Ανώνυμος είπε...

που εισαι καραισκακη να δεις τα εγγονια αυτων που εδιωξες να κατουρανε και να χεζουν στους δρομους κ να προσευχονται διπλα στον ταφο σου.αν ζουσες τωρα θα ησουν και ανεργος με δανεια κ απαθης οπως οι ποιο πολυ απο μας??????

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα το πρόβλημα,όλη η Ευρώπη δυστυχώς έχει καταληφθεί από ξένα στοιχεία προς αυτήν.Προωθείται,και μάλιστα λειτουργούν ύπουλα.Υπάρχει μια οργάνωση τούρκικη που έχει απλώσει τα πλοκάμια της παντού στο κόσμο και χρηματοδοτεί και εξαγοράζει συνειδήσεις,λένε περίπου τα εξής,επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας παντού,σε Ευρώπη και Αμερική,κάθε πιστός μουσουλμάνος έχει την υποχρέωση να διαδίδει το ισλάμ στους απίστους.Δε γίνεται αυτό φανερά,δεν πρέπει να γίνεται υπό το φως του ήλιου γιατί αν στην αρχή μας υποπτευθούν θα μας ξεριζώσουν,πρέπει να απλώσουμε ρίζες στους χώρους και να γίνουμε δέντρο!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;; 5:42 μ.μ

Ανώνυμος είπε...

Παλιοξεφτίλες!!!!! Πόσοι απο αυτούς που "προσεύονται" έχουν άραγε νόμιμα χαρτιά???
Ρεζίλες πολιτικοί, μασόνοι του κερατά, καταραμένοι όλοι σας!!! Ο Χριστιανισμός ποτέ δε θα πεθάνει!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΟΝΕΝΕΚΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ..ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ....ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ?ΟΛΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΟΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΝΤΑΗ!!ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ....ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟ ΠΝΙΞΑΤΕ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ Ε? ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ..

Ανώνυμος είπε...

που κολλάει ο τάφος του ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ με την προσευχή ?

Ανώνυμος είπε...

@30 Αυγούστου 2011 9:01 μ.μ. Μεγάλε "αντιεξουσιαστή" τι θες να κάνουμε; Να τα σπάμε όπως εσείς ή να καίμε γυναίκες σε εγκυμοσύνη; Μην κοιτάτε που εσείς που έχετε τη σιγουριά ότι δεν θα πιαστείτε ποτέ και αν πιαστείτε, θα τρέξουν δικηγόροι να σας σώσουν δωρεάν. Τους απλούς Έλληνες πολίτες θα μας βάλουν μέσα. Δεν είμαστε παρακρατικοί όπως εσείς, ούτε εξυπηρετούμε το κεφάλαιο υποστηρίζοντας τους λαθρομετανάστες για να έχουν φθηνούς δούλους, όπως κάνετε εσείς... Ούτε έχουμε 10 ΜΚΟ ο καθένας να 'κονομάμε...

Jason X είπε...

30 Αυγούστου 2011 10:10 μ.μ.
Εσύ πιστεύεις ακόμη ότι τη φωτιά την έβαλαν αντιεξουσιαστές-αναρχικοί;;; Γιατί αν το πιστεύεις ή το πίστεψες κάποτε, είσαι μεγάλο ΠΡΟΒΑΤΟ!!! Και εν μέρη, έχει δίκιο ο 9:01, όλοι εδω μέσα είναι ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ και από πράξεις ΤΙΠΟΤΑ! Φλώροι καναποεπαναστάτες...Και ναι, αν θέλεις να αλλάξεις τα πράγματα θα πρέπει να είσαι διαθετιμένος να ρισκάρεις ακόμη και να πας μέσα όπως είπες.

Ανώνυμος είπε...

10.10 ΕΙΜΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ..ΚΙ 'ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!!!

30 Αυγούστου 2011 9:01 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

30 Αυγούστου 2011 5:42 μ.μ

μας τα εχεις πρηξει.


30 Αυγούστου 2011 9:12 μ.μ

ο Καραισκακης πολεμησε τους παπουδες αυτων που τωρα προσευχονται διπλα απο τον ταφο του.

Ανώνυμος είπε...

@Jasonx Δεν χρειάζεται να το πιστεύω. Και μόνο απο τα βίντεο που δείχνουν το σωματότυπο τους φαίνεται.
Πιτσιρικάδες ήταν και πιθανότατα και μια κοπέλα. Ναι, αναρχικοί και αντιεξουσιαστές ήταν. Αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι οι αναρχικοί και οι αντιεξουσιαστές ήταν ή είναι κάτι άλλο, εσύ είσαι πρόβατο. Τα ίδια και πολύ χειρότερα έκαναν στον εμφύλιο όπου έσφαζαν με κονσερβοκούτια, αποκεφάλιζαν και έβγαζαν μάτια απο τους ανθρώπους. Παιδομάζωμα, μίσος για την Ελλάδα και κατακρημνισμός ανθρώπων σε βάραθρα.
Το ποιοι τους καθοδηγούν τώρα είναι άλλο θέμα. Και χωρίς καθοδήγηση πάντως είναι ιδεολόγοι μισέλληνες.
Εγώ έχω κάνει ότι πρέπει μέσα στα πλαίσια του νόμου. Τη ζωή μου θα τη ρισκάρω όταν πρέπει όπως όλοι οι άμεσοι πρόγονοι μου. Σίγουρα πάντως δεν θα την ρίσκαρα για έναν ηλίθιο λαό που πιστεύει πως σε κάποιους χώρους υπάρχουν και φιλέλληνες...

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο. Όταν λες ότι είσαι αναρχοεθνικιστής εκτίθεσαι. Αναρχικός σημαίνει αυτόν που δεν δέχεται καμία αρχή. Εσύ δέχεσαι το έθνος. Αναρχοεθνικιστής αποκλείεται να είσαι. Αντιεξουσιαστής αυτής της εξουσίας, μπορεί όντως να είσαι.

Jason X (x-agent) είπε...

30 Αυγούστου 2011 11:19 μ.μ.
Από το σωματότυπο κατάλαβες τι ήταν;;; Είσαι μεγάλο τσακάλι τελικά!!! Όσο για μένα που είμαι πρόβατο, άσε με να πιστεύω κάτι διαφορετικό και πολύ πιο "σκοτεινό" απ'όλους εσάς!!! Εσύ μάλλον ξέρεις καλύτερα όμως!
Καληνύχτα πεφωτισμένοι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Η ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ. Η ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ.