Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ο Καμίνης "έκοψε" την προσευχή και τον εθνικό ύμνο!


Νέα ήθη, κατ' αντιστοιχία των δικών του, επέβαλε φέτος στις παιδικές κατασκηνώσεις Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη ο δήμαρχοςΑθηναίων Γιώργος Καμίνης. Οπως καταγγέλλουν στη «δημοκρατία» εξοργισμένοι γονείς αλλά και εργαζόμενοι στις κατασκηνώσεις, από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας των
παιδικών κατασκηνώσεων η διοίκηση κατέστησε σαφές ότι η πρωινή προσευχή περνά οριστικά στο παρελθόν.

Ηδη από την πρώτη περίοδο, που φιλοξενήθηκε στις κατασκηνώσεις στα μέσα Ιουνίου, η πρωινή προσευχή έπαψε να τελείται, προκαλώντας την έκπληξη όχι μόνο των γονιών αλλά και των ίδιων των παιδιών που φιλοξενούνταν εκεί.

Τι κι αν η καθημερινή προσευχή αποτελεί απαράβατο κανόνα από το 1952 που λειτουργούν οι κατασκηνώσεις, φέτος ο δήμαρχος Αθηναίων αποφάσισε να πρωτοτυπήσει, καταργώντας την.

Ακολούθως καταργήθηκε και η έπαρση της ελληνικής σημαίας, η οποία συμπλήρωνε το τελετουργικό με την καθημερινή ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Επειτα από τις διαμαρτυρίες γονέων και υπαλλήλων, η διοίκηση του δήμου και της κατασκήνωσης ανέθεσαν σε μία υπάλληλο να πραγματοποιεί μόνη την έπαρση, ενώ, για να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις, συνεχίζεται με τους τύπους η καθημερινή υποστολή της σημαίας. Η υπεύθυνη αντιδήμαρχος Καλλιόπη Γιαννοπούλου, πάντως, την οποία αναζητήσαμε τηλεφωνικώς, απέφυγε να δώσει απαντήσεις στα σχετικά ερωτήματα, επικαλούμενη μέσω των συνεργατών φόρτο εργασίας...

Η κατάργηση της προσευχής στις κατασκηνώσεις έρχεται ως φυσική συνέχεια μιας ακολουθίας γεγονότων, τα οποία μαρτυρούν την προσωπική στάση του πρώτου δημάρχου στην ιστορία της Αθήνας, που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο κατά την ανάληψη των καθηκόντων του. Αλλωστε, ο ίδιος έχει δηλώσει ανοιχτά σε συνεντεύξεις του ότι είναι «άθεος». Χαρακτηριστική προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και η απόφασή του να κόψει την μετάδοση των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας από τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό 9,84, καθώς και να επιβάλει στους ραδιοφωνικούς παράγωγους γενική απαγόρευση του «Χριστός Ανέστη» και την αντικατάστασή του από ένα απλό «χρόνια πολλά».

Εν τω μεταξύ, οι καταγγελίες διαδέχονται η μία την άλλη για την κατάληψη της κατασκήνωσης από στελέχη της δημοτικής αρχής, αρχής γενομένης από τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη. Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι οργανισμών και δημοτικοί σύμβουλοι «παρέλασαν» από τις κατασκηνώσεις για δωρεάν στιγμές χαλάρωσης, αφού σιτίζονταν δωρεάν, κάνοντας τις διακοπές τους με τα χρήματα του αθηναϊκού λαού, σε μια περίοδο σκληρών περικοπών για τους πολίτες.

Προκειμένου δε να απολαμβάνουν καλύτερα τις διακοπές τους, φρόντισαν να μειώσουν σχεδόν στο ένα τρίτο τον αριθμό των φιλοξενούμενων παιδιών. Σύμφωνα με υπαλλήλους που επί πολλά χρόνια υπηρετούν στην κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα, πέρυσι, στην περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, η κατασκήνωση φιλοξενούσε 600 έως 800 παιδιά, ενώ φέτος ο αριθμός τους περιορίστηκε στα 200 με 220 παιδιά.

Επιπροσθέτως, ο δήμαρχος Αθηναίων απέκτησε ακριβές συνήθειες. Η μία από τις πισίνες, η οποία χρησιμοποιούνταν τα προηγούμενα χρόνια από τα παιδιά για να παίζουν πόλο και να αθλούνται, τώρα πλέον χρησιμοποιείται μόνον από τον δήμαρχο και την οικογένειά του, γεγονός που έχει προκαλέσει αγανάκτηση στους εργαζομένους και τους γονείς. Οι δεύτεροι, άλλωστε, έχουν εκφράσει έντονο προβληματισμό για τη διατροφή των παιδιών, αφού, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, καταργήθηκε το διαιτολόγιο που εφαρμοζόταν επί χρόνια και τώρα το μενού περιλαμβάνει κυρίως ζυμαρικά.

Αντιθέτως, στα καταλύματα των στελεχών του δήμου και των συνεργατών τους τραπεζοκόμες σερβίρουν καθημερινά πλούσια εδέσματα, ξεχωριστά βεβαίως από εκείνα που καταναλώνουν τα παιδιά του αθηναϊκού λαού. Τις ημέρες αυτές, πάντως, ο κ. Καμίνης χαλαρώνει παραθερίζοντας στο παραθαλάσσιο χωριό Κυπαρίσσι (στους Μολάους της Σπάρτης), το οποίο αποτελεί και αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό του Σάκη Ρουβά.

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμ βέβαια στις κατασκηνώσεις βολεύουν τα κτηνάκια που γενοβόλησαν τα διάφορα εθνικιστικά κτήνη και οι Μαο Μαο που μπήκαν στη χώρα τσαμπουκά.

- Μην τους θυμίζουμε πως εδώ είναι στο σπίτι του Έλληνα και στρεσάροντε αντί να κοιτάνε το χώμα και μόνο!

Έχετε ιδέα πόσο εθκικιστές είναι για παραδειγμα οι τελευταίοι, οι τίποτα, οι αλβανοί που κάνουν και όνειρα για την μεγάλη αλβανία οι ασβουνιές?

Αυτοί να είναι εθνικιστές, εμείς απαγορεύετε ε?

Φέρτε κι'άλλους πρωτόγονους και θα μας κόψουν και τα λαρύγκια σε λίγο όχι μόνο τον εθνικό ύμνο...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δέν μπορώ να καταλάβω το εξής...
Ωραία.Αυτός τις έκοψε...Και αφού οι υπάλληλοι της κατασκήνωσης είναι αναστατωμένοι κτλ κτλ,γιατί πολύ απλά...δέν τα συνεχίζουν???
Τί θα γίνει δηλαδή???Θα τους κάνει μήνυση ο Δήμαρχος?Είναι τόσο βαρύ παράπτωμα η πρωινή προσευχή που άμα σηκωθεί ένα πιτσιρίκι να την πεί θα γίνει ο άγριος χαμός?Ελεος ρε παιδιά!Γράφτε τους στ'αρχίδια σας!Αυτοί σε λίγο μπορεί να μας πούν να τους φιλάμε και το χέρι όταν τους βλέπουμε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπακούμε σε προδότες ούτε σε αριστερά αποβράσματα...

Ανώνυμος είπε...

Απο 10:32

"Αυτοί σε λίγο μπορεί να μας πούν να τους φιλάμε και το χέρι όταν τους βλέπουμε! "

Χαχαχαχαχαχα Καλο!!!!

ΈΓΡΑΨΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

''Και αφού οι υπάλληλοι της κατασκήνωσης είναι αναστατωμένοι κτλ κτλ,γιατί πολύ απλά...δέν τα συνεχίζουν???''Έλα ντε. Κι εδώ έγραψες!

Ανώνυμος είπε...

...που να του κοπούν οι μέρες.

Ανώνυμος είπε...

τόσο μίσος πιά για κάθετι ελληνικό έλεος....... διώξε πρώτα τους ισλαμομουσουλμάνους και μετά έλα να μου πείς τι θα κάνω εγώ στην χώρα μου.
τι είσαι εσύ ρέ? παλιογκέι! ε! βεβαια τι λές τώρα? τους μουσουλμανους τους σκέφτεσαι και κάνεις τα πάντα για να τους φτιαξεις χώρο όπου θα προσεύχονται και εκτος απο αυτό επιτρέπεις και στους γκέι να κάνουν πάρτυ παρέλαση πές το όπως θές. την ώρα που πάτε να καταργήσετε τις εθνικές μας παρελασείς για δήθεν οικονομικούς λόγους. Μόνο για χαζομάρες έχεται χρήματα.... ώρε τι ξύλο θέλετε.... ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΑΥΤΟΣ? ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

Ανώνυμος είπε...

Τελειώνει το ψέμα,έρχεται η ώρα.Τελειώνει και κάθε τοι σάπιο.

Ανώνυμος είπε...

kala leei o 11:01 kai stis tavernes evlogiste ta kopsidia ... akoma kai sta mpouzoukia prin pexei zempekia rixte kai mia proseyxi palikarisia xaxaxaxa.... kala eiste oloi edw mesa pare ton enan vara ton alon epanastates tou kanape gmseta

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ. ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ (ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ). ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΒΛΑΚΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΑΥΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε φιλε 12:22 π.μ. και οποιος αλλος γραφεις με τα κωλογκρικλις; και θες να πεις και οτι σου "κατεβηκε" για τους αλλους . Καλυτερα λεω εγω να βρουμε πως δεν θα μας αφανησουν παρα να τρομπαρουμε κανοντας τους εξυπνους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ??

Ανώνυμος είπε...

o pios sostos ine o 12:35, imaste zoa distihos.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΧΡΟΝΩΝ. ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ. Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ(ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ) ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

*ΤΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

πουτσα να έχει μαζέψει ο καμινέτο μέσα στις στοές δεν λέγετε

Ανώνυμος είπε...

Άλλο βρωμόσκυλο νεοταξίτικο και δαύτο!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ

Ανώνυμος είπε...

kolo koumouni einai kai aytos ola ta koumounia athea eine k.oma k.outon e.ellhnon koumoynia tha pate gi sapounia

Ανώνυμος είπε...

12:22 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΦΑΣ? ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ... ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΛΕΩ.... ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ... ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ? ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΞΕΒΡΑΚΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ? ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ......

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ.ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Oraia na kai ena kalo pou proekipse apo to MPATSOK, terma oi parelaseis kai oi proseuxes...amin kai pote...oi protes axristes kai oi deuteres evraikes...epistrofi stis rizes mas

Ανώνυμος είπε...

Προς 9:10

Αγόρι μου δεν τα πάς καλά με το άλλο φύλλο ε?

Δυσκολίες?

Γι'αυτό το'ρίξες στον μηδενισμό ε?

Φένεται .... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Klassikos fasistakos... ta ermineuei ola me to mikos tous peous tou ... kai istera les oti ego exo provlima....

Ανώνυμος είπε...

καταστρεψανε την ελληνικη γλωσσα και παιδεια,τωρα ηρθε η ωρα να καταργησουν τα ηθη και τα εθιμα μας.ομως δεν θα τους περασει,ο ελληνας ειναι ολα αυτα που που πανε να καταργησουν.το συγουρο ειναι οτι θα μας βρουν μπροστα τους.

Ανώνυμος είπε...

otan sta katargisane ta ethima ta xristianakia gia na epivlithoun sto 12theo ellinas paremeines (leme tora)...etsi kai tora ellinas tha parameineis

Ανώνυμος είπε...

9:40και9:47 ελληνες δεν ειστε?βγαλτε το σκασμο για να δουμε τι θα κανουμε για την ελλαδα.τα πραγματα ειναι σκουρα και μας εχουν στριμωξει αγρια.χριστιανοι και μη ειμαστε ολοι ελληνες και μην ξεχνατε ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

exeis dikio....distixos oi ellines afosionontai perissotero stin polosi para stin antimetopisi koinon exthron...

Ανώνυμος είπε...

9:55 εληνιδα ειμαι και ειναι τιμη μου και καμαρι μου.μ'αυτα τα γκρικλις δεν ξερω αν εισαι ελληνας γι'αυτο γραφε ελληνικα σε παρακαλω.

Ανώνυμος είπε...

oraia ta kritiria sou...ksexasa to pane kai oi aman? nomizeis ta greeklish einai pou tha se odigisoun stin pagosmiopoisi kai oxi i ellipsi ellinikis paideias sou...sinexise to paixnidi tous esi kai distixos i ipoloipi pleiopsifia tou ellinikou laou na apoprosanatolizeste se malakies....

Ανώνυμος είπε...

Αφού έχεις πρόβλημα με τον εαυτό σου βρε αγόρι μου 10:25.

Λύσε τα βασικά σου θέματα και μετά ασχολήσου και με τα κοινά.

Άντε μαναράκι μου σε παρακαλώ θερμά.

Θα δείς πως όλα τα ξεκαθαρίσουν μετά.

Ανώνυμος είπε...

koita ego sou eipa esto kai me auton ton aploiko tropo kai poli simpiesmena mia apopsi, genikeumeni isos alla apopsi...esi analonesai se mia anousia prosopiki epithesi...den peirazei se voithaei na prosvalleis tous allous sto na gemizeis tin kenotita sou kai na exeis tin pseudaisthisi oti kati les....

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι προσωπική η επίθεση 10:39.

Είναι επίθεση στην συνομωσία του μηδενισμού και όχι στα αθώα θύματα της.

Η ένωση των Έλληνικων δυνάμεων είναι όντως το ζητούμενο.

Φιλικούς χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ..........
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

10:25 δεν βλεπω τους αμαν και δεν παιζω κανενα παιχνιδι.τα γκρικλις για εμενα σημαινουν ελειψη ελληνικης παιδειας και ειναι ανθελληνικα. συγνωμη αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.ειμαι η 10:19 o 10:31 μπηκε σφηνα.και κατι αλλο πολλα ατομα προτιμουν τα γκριγκλις για να αποφυγουν τα ορθογραφικα λαθη.εγω για να γραψω ενα μικρο κειμενακι παιδευομαι αρκετα, επειδη ειμαι δισλεξικη, και προσπαθω οσο μπορω.με τα παραπανω σχολια μου δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω κανεναν και σου ζητω συγνωμη αν το εκανα.εμενα αυτο που με νοιαζει πανω απ'ολα ειναι η ελλαδα μας και πως θα ξεφυγουμε απ'αυτο το τερατωδες παγκοσμιο παιχνιδι που παιζεται εις βαρος μας (παγκοσμιοποιηση).

Ανώνυμος είπε...

Συγγνωμη που ρωταω αλλα εχει δικαιωμα ενας δημαρχος να επιβαλλει τετοιες αποψεις ή διαταγες καλυτερα; ή ο μπατσος τις προαλλες στο γηπεδο που ελεγε του φιλαθλου να κατεβασει την ελληνικη σημαια; στην τελικη το εχει καποιος αυτο το δικαιωμα;

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα και δεν εχουν τετοιο δικαιωμα.Το θεμα ειναι αν εμεις γνωριζουμε ποια ειναι τα δικαιωματα μας και αν τα γνωριζουμε, ξερουμε να τα υπερασπιστουμε;

Ανώνυμος είπε...

Filtati dislektiki, kata tin gnomi mou paizeis to paixnidi diairei kai vasileue...an esi authaireta les oti ta greeklish einai digma anthelinismou etsi kai ego sou leo oti opoios den kserei istoria kai den tin exei meletisei eis vathos einai episis anthellin. Sinepos an den anikeis sto 0,5% pou spoudazei istoria kai sto allo 0,5% pou tin diavazei eite apo hobby eite apo agapi stous progonous tote elafria tin kardia dilono (opos kai esi diloses gia mena)oti eisai kai esi stin katigoria ekeinon pou den agapane tin patrida tous me to poli aplo sillogistiko oti an tin agapousane tha tin kserane kalitera...sostos?.tha kano mia teleutaia prospatheia an kai tsampa tha to kano...i glossa einai deigma politismou...oso pio aneptigmenos o politismos toso pio aneptugmeni einai kai i glossa...gia auto kai oi arxaioi ellines eixane anaptiksei se tetoio vathmo auto to ergaleio:logo tou politismou tous. H seira loipon exei os eksis...prota erxetai o politismos kai aporroia autou einai i glossa kai oxi to anapodo.ean loipon edo pou eimaste kai ekei pou tha pame, ginoume ipoanaptiktoi (eidi eimaste) tha einai apolitos logiko na ipovathmisoume (peraitero) stin ipothetiki auti poreia kai tin glossa mas. Me to na tin kratisoume texnientos se ena ipsilo epipedo den veltioneis to politistiko sou epipedo. Tha sai san enas protogonos pou milaei arxaia ellinika gia na sto po pio parastatika...les kai me ta arxaia ellinika tha anakalipsei pio grigora tin fotia...Ean pragmatika endiaferesai gia tin glossa koita na veltioseis tin paideia sou (san xora ennoo kai oxi prosopika) kai tipota allo. Mia tetoia paidagogiki othisi tha othisei tous neous stin anazitisi ton pleon eksezitimenon lekseon kai ekfraseon prokeimenou na sindialextoun. Me to na kratas tipolatrika kai ethimotipika tis lekseis kai tous tropous grafis, polonontas parallila kai to klima legontas oti mono osoi grafoune me enan sigekrimeno tropo einai ellines ktl to mono pou tha katafereis einai na eisai enas agroikos antaksios ton papoua pou exei ena poliploko leksilogio to opoio xrisimopoiei gia na vrisei tous dimosious ipallilous, na parakalaei tous voleutes gia rousfetia, na tragoudaei tous stixous tis kathe kalomoiras, na tsakonetai me deksious kai aristerous ktl ktl...ean auto to mellon se ekfrazei pao paso....ego thelo kati kalitero

Ανώνυμος είπε...

Μετεφρασετο τωρα και στα ελληνικα,δεν θα μου βγουν εμενα τα ματια μ'αυτα τα ορνιθοσκαλισματα.

Ανώνυμος είπε...

MAS EXETE PRIXEI TA PAPARIA OI PSEYTOXRISTIANOI-PSEYTOMOUSOULMANOI KTL POU XRIAZESTE NA KANETE TIN PROSEFXI SAS DIMOSIA THEA GIA NA PIASEI .... IPOKRITES... VROMIARIDES ... AMA PISTEYETE PRAGMATIKA SE KATI ANOTERO MPORITE NA KLISTITE STO DOMATIO SAS MONOI SAS KAI NA KANETE TIN PROSEYXI SAS SEMNA KAI TAPINA ZWAKIA ;)

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 3.01
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΛΙΕΣΑΙ.ΤΑ ΞΕΝΙΚΑ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ.ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες είναι αγράμματοι, ανορθόγραφοι και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην τους διαβάζουμε.

Ανώνυμος είπε...

ρε 3:01 μ.μ. δεν το διαβασα γιατι εκτος απο το οτι ειναι κουραστικο΄ και μονο που γραφεις με γκρικλις καταλαβα οτι δεν εχεις τελειωσει ουτε το δημοτικο . Εισαι πανω στο δεντρο και τρως μπανανες (παγκοσμιοποιησης)...χαχαχαχαχαχα

killajew είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.