Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μίκη…Δε μας τα Λές Καλά….


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MALISTA. TI NA PEI KANEIS...OLA GINONDE STO ONOMA TOU SOSIALISMOU,TOU FILELEYTHERISMOU,TOU KOMOUNISMOU,...TELIKA STO ONOMA TIS ELLAS TI THA GINEI RE PAIDIA; GAMW TIS IDEOLOGIES TOUS,KAI TA KOMMATA TOUS!! KANENAS PATRIOTIS REEEEEEEEEEEEE...!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πριν πολλά χρόνια ο πατέρας μου, μου ανάφερε για κάποιον γείτονά τους (Πολύγωνο-Γκύζη), που την εποχή της χούντας τον πήγαν στο τμήμα για να τον "ανακρίνουν" ως ύποπτο αριστερό, περνώντας λοιπόν από το ένα "εξεταστήριο" στο άλλο πέρασαν έξω από το γραφείο του δοιηκητή,μέσα σε αυτό προς εκπληξή, του πρόλαβε να δεί τον κύριο δοιηκητή με τον κύριο Μίκη να συνομιλούν ήρεμα και ωραία, με όσα ακουγώντουσαν τα χρόνια εκείνα αυτό ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να το χωνέψει, πώς ήταν δυνατόν ένας αριστερός επαναστάτης να συνομιλεί με τους βασανιστές του σε τέτοιο φιλικό κλίμα? Όταν βγήκε το είπε στη γειτονιά και τις υποψίες του για τον ύπουλο ρόλο του Μίκη, μα τον έβγαλαν τρελό...ίσως να ήταν...ή δεν ήταν!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι πατεράδες μας δεν χειροκροτούσαν την άφιξη του καραμανλή;
εμείς και οι πατεράδες μας δεν ψηφίζαμε όλα τα χρόνια ΠΑΣΟΚ & ΝΔ;

Τουλάχιστον αυτός φαίνεται να μετανοεί και τα ξερνάει όλα... Και δημιουργησε τη ΣΠΙΘΑ για την αφύπνηση του κόσμου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

θανατοσ στουσ προδοτεσ

Ανώνυμος είπε...

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό....Για φαντάσου φίλε 6:35 τι θα γινόταν ο Μίκης έλεγε ότι αυτός έφερε ουσιαστικά τον Καραμανλή...

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια ερώτηση.
Με ποια ιδιότητα κάλεσαν τον Μίκη στην Ουάσινγκτον οι υπεύθυνοι αξιωματικοί των ΗΠΑ;Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει;
Υποπτεύομαι το γιατί...
Ευχαριστούμε κ.Θεοδωράκη για την λύση που προσφέρατε στους Έλληνες.Εγώ πάντως είδα καύχημα στον λόγο του και όχι μετάνοια για την διαμεσολάβησή του.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ; ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ; ΕΝΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΝΤΡΩΠΟΙ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΡΑΪΤ; ΔΑΤΣ ΟΛ,ΚΑΙ ΗΡΤΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΓΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΑΛΛΙΑ Η ΑΜΑΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ ΣΤΟΕΣ ΜΑΣΩΝΩΝ,ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΣΗΚΟΥΑΝΑ,ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΗΡΩΕΣ ΠΡΩΤΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΠΡΩΤΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΙΔΙΟ;ΟΡΑΪΤ; ΔΑΤΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΜΑΖΕΥΕ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΝΑΝΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.ΟΚΕΥ; ΤΩΡΑ ΜΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ,ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ,ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ,ΛΟΥΪΖΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ.ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΕΣΑ,ΟΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.ΟRGANOSI-PARKING-POLY KALH SERVICE ORAIT;

Eleutheros Skeptomenos Anthrwpos είπε...

Εδώ---> http://en-gnosi.blogspot.com/2011/03/blog-post_8689.html

Ανώνυμος είπε...

Εμείς παιδιά μυαλό δεν βάζουμε. Ένας όρθωσε το ανάστημά του, έχει την παγκόσμια αναγνώριση, κι εμείς πάμε να τον φάμε κι αυτόν.
Εν τω μεταξύ οι δωσίλογοι προχωράνε σε ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ πώληση όλης της Ελλάδας μέσα σε μήνες, δουλευοντάς μας τους μ.... ότι σώζουν την πατρίδα. Ας πάμε σε αυτοοργάνωση για ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, μην τα περιμένουμε όλα από το Μίκη. Ας ακούσουμε δίπλα τον Καζάκη και τους άλλους της Συμβουλευτικής της Σπίθας και ας δώσουμε τη μάχη στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Μέρες μας μείνανε !

Ανώνυμος είπε...

Το λάθος είναι ότι δεν μεταφερόμαστε στο timing. Σε φωνάζουνε οι Αμερικάνοι γιατί είσαι από όλο τον κόσμο αποδεκτός να σε συμβουλευτούνε πως θα γίνει αναίμακτη μετάβαση από τη χούντα, δεν πας ? Τι κάνει ο πατριώτης ?
Σε καλεί ο διοικητής της φυλακής σου να μιλήσει μαζί σου για να κοκορευτεί το βράδυ στη γκ...: ξέρεις με ποιον μίλαγα ? εσύ δεν πας ? μήπως το παίζουμε τζάμπα μάγκες ? εδώ κυκλοφορεί ανάμεσά μας λεύτερος ο καταδότης του Οτσαλαν, ο δημιουργός των γκρίζων ζωνών και τη βγάζει μ' ένα γιαούρτι κι εσείς μιλάτε για αντριλίκι ? Ας σηκωθούμε παιδιά, μας πήρανε φαλάγγι οι πουλημένοι.