Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

H Αυστραλία ζήτησε από τους μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν τη χώρα;



Γράφει ο Δημήτρης Μ. - Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd “πρότεινε” στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα. Η κυβέρνηση της… Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς. Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών.
Τα λόγια του ήταν τα εξής:
’Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους.... αρέσει!Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.
Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.

Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!
Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.
Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που απαιτούμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.
Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε!
Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!‘’
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΞΕΦΤΕΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΧΕΣΑ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, Ο ΑΘΕΟΣ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΝΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ;
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ! 
http://greeknation.blogspot.com/2011/03/h_22.html

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΕΝΟΝΤΑΙ. ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΔΝΕΥ. ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ;
ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ...ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε την εντύπωση πως και οι "δικοί μας" δεν θα μπορούσαν να πουν το ίδιο;; Απλώς δεν θέλουν. Το σχέδιο εδώ είναι να καταστραφή ίσως η μοναδική χώρα στον κόσμο που υπάρχει με τον πιο αμυγή πληθυσμό, βάση μελετών πανεπιστημίων. Στάνφορτ και Παβίας Ιταλίας΄Αποτελέσματα; 98% είμαστε Έλληνες, απόγονοι των αρχαίων!Κι όπως όλοι πια έχουμε καταλάβει οι "άνθρωποι" αυτοί εξυπηρετούν τα ξένα συμφέροντα, αφού και οι ίδιοι δεν είναι Έλληνες. Άρα είναι σχέδιο και δεν πρόκειται να γίνει κάτι διαφορετικό, εκτός κι αν πάρουμε την πατρίδα μας εμείς στα χέρια μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Όσο για τους αλληλέγγυους καταλάβαμε και αυτοί πια συμφέροντα εξυπηρετούν!! Να συνεχίσουμε να τους χαιρόμαστε. Μπράβο και σε μας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΩΝ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΕΠΑΡΕΣ (1800 Ευρώ το λεπτό είναι αυτά), ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΞΟΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

παιδιά καταρχήν δεν είναι ο kevin rudd πρωθυπουργός. ήταν πρωθυπουργός από 03/12/07 - 24/06/2010. σήμερα είναι στην θέση του η κυρία julia gillard. όσο για αν το είπε η όχι ο κύριος rudd δεν το είπε το είπε μέσον ηλεκτρονικής επιστολής ο πρώην πρωθυπουργός john howard αφού είχε τελειώσει την θητεία του. και για όσους ξέρουν και ξέρω γιατί εκεί ήμουν και τα είδα και τα άκουσα εννοούσε ότι όποιοι έρχονται στην Αυστραλία για να μηνούν και θέλουν να περάσουν τα δικά τους ήθη και έθιμα στους υπολοίπους με βίαιο τρόπο τότε καλύτερα να φύγουν. δηλαδή με λίγα λόγια δεν μπορεί να σέβομαι τα πιστεύω σου και εσύ να καταπατάς τα δικά μου. όταν σε μια χώρα βρίσκονται άλλες εθνικότητες πρέπει να της σεβαστούμε, να της αφήσουμε να γιορτάσουν της εθνικές γιορτές, να μιλούν και να μαθαίνουν την γλώσσα τους, να πιστεύουν εκεί που πιστεύουν. εγώ που μεγάλωσα στην Αυστραλία έκανα μαθήματα ελληνικών στο ημερήσιο δημόσιο σχολειό της χωράς, και μια φορά την εβδομάδα είχα και μάθημα θρησκευτικών. δεν γίνετε σήμερα να μην βρίσκω δουλεία στην ρόδο που μένω, να είναι μαζί με όλους τους μαστόρους βοηθοί άτομα άλλων εθνικοτήτων, στο δημόσιο να σκάβουν τους δρόμους κτλ και μετά να θέλουμε να τους πετάξουμε έξω από την Ελλάδα. και επειδή μάλλον σας κούρασα και συγγνώμη ένα φιλαράκι μου είχε πει για τις ανησυχίες του ότι το παιδί του μουσουλμάνου που θα γεννηθεί άδω θα έχει τα ιδία δικαιώματα με τον Έλληνα και αυτό τον πειράζει. λοιπόν και εγώ γεννήθηκε έξω και έχω τα ιδία δικαιώματα με τον αυστραλό και ο φίλος μου μετανάστευσε στην Αυστραλία και απέκτησε υπηκοότητα και ίσια δικαιώματα., έτσι είναι φαντάσου να μην μας άφηναν να έχουμε εκκλησιές η σχολειά θα μας άρεσε?

Ανώνυμος είπε...

9¨53 Όταν μετανάστευσες εσύ στην Αυστραλία πως μπήκες στην χώρα; Πήδησες από το παράθυρο ή πήγες νόμιμα, περνώντας από γιατρούς, με δουλειά να σε περιμένει και κάποιον να εγγυηθεί για σένα σε περίπτωση που ήσουν δολοφόνος, βιαστής, εμπ.ναρκ κλπ;;; Γιατί συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα;; Εξ άλλου η Αυστραλία, όπως και η Αμερική είναι χώρες που δημιουργήθηκαν από ένα συννοθήλευμα λαών και εθνών. Η Ελλάδα είναι ένα κράτος με αμυγή πληθυσμό εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εξ ου και οι λαθροέποικοι. Επιτέλους σταματήστε την προπαγάνδα υπέρ της παγκοσμιοποίησης. Θα φάτε το κεφάλι σας μαζί με το δικό μας. Κι εμείς δεν σας φταίμε σε τίποτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν πήγαν οι γονείς μου στην Αυστραλία πέρασαν από γιατρούς. Η μητέρα μου είχε ένα χαλασμένο δόντι. Της είπαν πως έπρεπε να το φτιάξει για να φύγουμε!!!Συνειδητοποιήται τι σας λέω;; Ένα σάπιο δόντι. Τι ζημιά θα μπορούσε να τους κάνει;; Κι όμως...