Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

H πλατεία Βικτωρίας εγκαταλείφθηκε.


Τον Ιούλιο του 2010 έκλεισε ο σταθμός του ηλεκτρικού. Συγχρόνως η πλατεία καταλείφθηκε από ορδές αλλοδαπών... που μεταφέρθηκαν από τις περιοχές του Αγιου Παντελεήμονα και της πλατείας Αττικής από όπου είχαν διωχθεί από τους κατοίκους μετά από την επί σειρά ετών κατάληψη των δημοσίων χώρων.
Η εγκληματικότητα στην περιοχή ανθεί και η βρώμα δεν περιγράφεται. οι επιχειρηματίες είναι σε απόγνωση. Πρόσφατα μάλιστα ο δήμος ζητάει και....


αυξημένα τέλÎ! · για τις "φοβερές" υπηρεσίες που τους παρέχει. Ποιός θα πάει να πιει τον καφέ του με θέα τις όχθες του Γάγγη και τις τριτοκοσμικές συνοικίες του Αφγανιστάν, Πακιστάν και Μπαγκλαντές; Τα τραπεζοκαθίσματα έφυγαν από την πλατεία για να κινούνται ελεύθερα οι πολίτες και όχι για να αφήσουμε χώρο στις μπούρκες, την αλητεία και την βρωμιά. Να προσθέσουμε και το πλήθος των παράνομων καταστημάτων των αλλοδαπών που λειτουργούν, τα οποία ξεπλένουν αβέρτα μαύρο χρήμα από παρανομίες.
Το παραεμπόριο στην ΑΣΟΕΕ, τον ΟΤΕ και εδώ και κάτι μήνες και επί της Μαυροματαίων βρίσκεται σε πλήρη άνθηση και κανείς δεν ασχολείται. Να βγει ο δήμος και το Κράτος να απαντήσουν τα πεζοδρόμια σε ποιόν επιτέλους ανήκουν να ξέρουμε και εμείς που τα πληρώνουμε. Και ερωτώ επίσης. Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ;
Το υπουργείο στέλνει κάθε ημέρα τρεις αστυνομικούς οι οποίοι κάθονται σε μια γωνία της πλατείας χωρίς να μπορούν να κάνουν ούτε έναν απλό έλεγχο χαρτιών. "Δεν έχουμε τέτοιες εντολές", "και να τους παμε μέσα θα τους αφήσουν" μας λένε όταν τους ρωτάμε. Και ξαναρωτώ.
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ; ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΡΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΚΕΤΟ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΣ ΓΚΕΤΟ; Να επιληφθούν άμεσα οι υπεύθυνοι, γιατί ο κόσμος(κάτοικοι, εργαζόμενοι, επιχειρηματίες) δεν αντέχει άλλο.

http://hellasxg.blogspot.com/2011/03/h_23.html

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα κρατήσει για όσο καιρό δεν οργανονώμαστε και δεν παίρνουμε την πατρίδα μας στα δικά μας χέρια, αλλά την αφήνουμε στα χέρια ανθρώπων που την μισούν και θέλουν να την εξαφανίσουν μαζί με τους ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥς κατοίκους της ώστε να φέρουν άλλους. Γιατί δεν ξεσηκώνονται όλοι οι καταστηματάρχες να πιέσουν΄ΟΛΟΥς τους εμπορικούς συλλόγους της χώρας να αναλάβοιυν δράση;; ΟΛΟΙ μαζί μπορούν να αρνηθούν να πληρώσουν φόρους στο κράτος αν δεν κυνηγήσει τους λαθρο και το παρεμπόριο. Τι κάνουν οι εμπορικοί σύλλογοι;; Κοιμούνται;;

Ανώνυμος είπε...

Αρθρογράφε πολύ καλό. Που να βρείς όμως άκρη; Μήπως πρέπει να έλθει κάποια νέα τρώικα και για την αλητεία αυτή;

Ανώνυμος είπε...

φιλε τον 4:16
για στα λόγια σου αυτό που είπες είναι πιστεύω η καλύτερη και πιο δυναμική λύσει ώστε τα κωθώνια που μας φέρανε και κρατάνε τους κάθε λογής παρανομους εποικιστές και δολοφόνους το μονο που τους κάνει να τρέμουν εκτος από μια "ενομενι" ένοπλοι επανάσταση κατά το "λαθρον" είναι οι πιο σημαντική "μη πληρωμή κανενός φόρου" στα λαμόγια τώρα που ο κώλος τους έχει "ανηξει" για λεφτά για να πληρώνουν τους άλλους αλήτες και να "περιθαλπτουνε" δωρεάν τους "λαθρους" ενώ εμείς πληρώνουμε, και ξανά πληρώνουμε για να μας δει ένας γιατρός στα κρατικά νοσοκομεία. θυμάμαι πριν 20 χρονια που είχα έλθει στην πλατεία βικτωρίας με την γυναικα μου τη όμορφα που ήτανε .με τα παιδιά να παίζουν στην πλατεία και ο κόσμος τουρίστες και έλληνες να πίνουν το καφεδάκι τους με την ασφάλεια και την ησυχία τους

Ανώνυμος είπε...

10:21!!! ραί φοίλαι τη χάλια οίνε αφτά; νωμηζοις ώτι αν γράφοις αίτσει; μπωρή να καταλαύοι κανοις τείπωτα;
κάναι μεία χάρι στων αιαφτό σου! κε σαι ώλους μας κε μιν ξαναγράψοις τήπωτα! μ'αραίσοι που βάζοις κε τώνους! ....οίσαι αίλαιως!!!

Ανώνυμος είπε...

11¨43 Πού έμαθες Ελληνικά αγόρι μου;; Στην Αλβανία;; Άντε να γυρίσεις από κει που ήρθες αλλιώς να μάθεις να γράφεις σωστά Ελληνικά!!!

Ανώνυμος είπε...

11:44 ......o 10:21 το ξεκινησε!!!