Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ"!...



Μιλούσε ο αναλυτής και έλεγε ότι θα πρέπει να καταγγείλουμε την δανειακή σύμβαση που έχουμε με τη Τρόικα. Τα έπαιξε ο Χασαπόπουλος και άρχισε στις πονηριές τύπου "αυτό δεν γίνεται", "πως θα γίνει" και τέτοια! Μέχρι και οΑναγνωστάκης τα πήρε και του τα "έχωσε": "άφησε τον άνθρωπο να μιλήσει, επιτέλους"!  Κάποιος ...
έπρεπε να του τα πει...

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Jordan είναι γνωστό πασοκικό φερέφωνο.
Ευτυχώς που η κυβέρνηση έχει κάτι τέτοια υποκείμενα και καταφέρνει ακόμα να διαδίδει ψεύδη.
Αλλά ο κόσμος ξυπνάει ρε.
Ιορδάνη, έχεις κρατήσει θέση στο ελικόπτερο?
Ακούω τον κινητήρα να παίρνει μπρος.

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΜΕΤΑ. ΑΕΡΑ; ΘΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Η ΖΗΜΕΝΣ, Ο ΚΑΠΙΤΑΛΑΣ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ, ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΚΤΛ;;; ΑΦΟΥ Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΝΔ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ; ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

Modestus είπε...

Όχι ρε ανώνυμε 12:20 να κατεβάσουμε τα βρακιά να μας γαμίσουν κιόλας! Τι λες ρε; Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ προσωπικά ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ ψήφισα ποτέ, ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι, ούτε με βόλεψαν ποτέ πουθενά. Άμα δεν θες να είσαι ηλίθιος τράβα και διάβασε τι έκανε ο Μεταξάς για να γλυτώσει την Ελλάδα από τα χρέη και πάνω στην απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου στηρίχθηκε και ο Κίχνερ στην Αργεντινή και γλύτωσε την χώρα.
Εννοείται ότι πρέπει και εμείς να κάνουμε την κάθαρση μας χώνοντας φυλακή όσους τα έφαγαν. Επίσης μη ξεχνάς ότι μεγάλο μέρος του λεγόμενου χρέους είναι από πανωτόκια κοινώς οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν θέλουν απλά το κεφάλαιο που δάνεισαν αλλά τα τριπλά και τετραπλά πλέον.
Από όπου και να το πιάσεις βρωμάει το πράμα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12.34 έχεις απόλυτο δίκιο.
Αυτό έπρεπε να έχει γίνει από την αρχή. Απόλυτη άρνηση του χρέους, φυλάκη στα κάθε είδους γιωργάκια και κωστάκια, και δήμευση των περιουσιών.
Μιά επιπλέον πρόταση που έχω, είναι άμεση ενεργοποίηση των μηχανισμών παραγωγής τροφής καθαρά από ντόπιους, απέλαση ΟΛΩΝ των λαθρο ή μη μεταναστών, και χρήση όλου του πλεονάζοντος εργατικού δυναμικού σε γεωργία, κτηνοτροφία, και βιομηχανία.
Τέλος να βρούμε τρόπο να χειριστούμε τον τουρισμό ως πολύτιμο αγαθό.
Δεν φτιάχεις θεμέλια όταν βασίζεσαι στο πότε θα γίνει εξέγερση στην Τυνησία, πόλεμος την Λιβύη, ή επίθεση του ΡΚΚ στην Τουρκία.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΕΣ .
12 34 ΚΑΙ 12 56.
ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 1936 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ , ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ "ΠΛΑΤΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΠΛΑΤΕΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΑΦ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΤΗΝ ΖΗΤΑΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ" ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.
ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΠΑΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΑΣ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΝΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ+

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...



..........ΕΥΖΩΝ..........

Ανώνυμος είπε...

Ο αναλυτής, ο 12,20, ο 12,34 με τα 300 λαμόγια να προσέλθουν στην Σουηδική Ακαδημία για να παραλάβουν το νόμπελ οικονομίας. Συγχαρητήρια. Βρήκαν τη λύση. Όλοι στο Σύνταγμα να γιορτάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΠΟΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΞΩ ΑΠΤΟ ΜΕΓΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ.ΑΚΟΥΩ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω ποτε δεν ημουν αριστεροστροφος ως ο κ Καζακης, ομως στις αποψεις του βλεπω την μοναδικη λυση του προβληματος. Ετσι κ αλλιως οτι αλλο να γινη τα νταβαντζιλικια ειναι αδυνατον να τα πληρωσουμε. παρ ολες τις δυσκολιες, το μη χειρον βελτιστον. Αποψις μου.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ 1,35 που δεν σου αρεσαν τα λεγομενα των προηγουμενων τι προτεινεις?
Να πληρωνουμε τοκους στις τραπεζες μεχρι να εξαφανιστουμε απο τον χαρτη?

Ραντεβου στο γαμωκαναλο το MUGA να γινει της πουτανας!

Ανώνυμος είπε...

Τα νόμπελ τα δίνουν σε κάτι τύπους σαν τον Φρίντμαν. Εσύ που δεν θεωρείς τίποτα τυχαίο ψάξε να βρεις ποιος ήταν και πόσο βοήθησαν οι θεωρίες του τις εθνικές οικονομίες να καταρρεύσουν.
Αντε γιατί μερικοί νομίζουν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1.35.
Οι ειρωνίες δεν θα μας σώσουν. Εδώ βλέπεις κάθε ένας από εμάς έχει να προτείνει κάτι.
Οταν θα φτάσεις στο αμήν, όπως και εμείς βέβαια, η λύση θα είναι μία και την ξέρεις.
Εδώ γίνονται προτάσεις για να αποφύγουμε την βίαιη λύση αυτής της τραγωδίας.
Φιλικά.

Ανώνυμος είπε...

Exei kai allo dedikasmeno tou Correa sto Equador! Kai 3erete pio einai to prwto gegonos arnisis xreous, me tin tautoxroni anakuri3i tou se apex8es:
http://en.wikipedia.org/wiki/Odious_debt
1927 Ameriki ;-)

Modestus είπε...

Φυσικά είναι αναπόφευκτο να έχουμε και ηλίθιους να διαβάζουν τα posts. Πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις ανθρώπους που αντί να εκθέσουν την άποψη τους ειρωνεύονται τους υπόλοιπους. Όχι δεν χρειάζομαι Νόμπελ οικονομίας για να καταλάβω το αυτονόητο. Ότι ουσιαστικά εκείνο που τρέμουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και τραπεζίτες είναι ουσιαστικά η άρνηση χρέους. Ούτε bank runs ούτε άλλου είδους εκβιασμοί τους πτοούν να κάνουν αυτά που κάνουν. Άλλα μάλλον αυτοί που ειρωνεύονται δεν έχουν νιώσει στο πετσί τους τι πάει να πει να σου πέρνουν το σπίτι ή να σου κάνουν κατάσχεση γιατί καθυστέρησες 1-2 δόσεις. Ελπίζω να μην έρθετε σε ανάγκη φίλοι μου πραγματικά.

Καλόπιστος είπε...

Ρε παλικάρια μου μην ασχολείστε με προβακάτορες,δεν είμαστε μόνο πατριώτες που επισκεπτόμεθα το blog,πρώτοι απ'όλους το κάνουν οι μασόνοι και τα τσιράκια των κομμάτων.Είμαστε πολλοί οι πατριώτες και κάνουν το παν για να σπέρνουν την διχόνοια ανάμεσά μας.Εγώ χαίρομαι κι ελπίζω γιατί η γενιά του ίντερνετ δεν είναι τα κοιμισμένα παιδάκια αποχαυνωμένα από την πολύ TV.Το πείραμα αυτό απέτυχε...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ
ΡΕ ΕΡΧΕΤΕ ΠΑΣΧΑ
ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ