Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ...


.. ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑ!

Συνάδελφοι της Πρωτοπορίας.

Αφού είπατε ΟΧΙ, γιατί εξυμνείτε τον ''μεγάλο'' Νίκο Αναστασιάδη;
Σήμερα σας παρουσιάζω ένα.....
μυστικό έγγραφο από τες συνομιλίες.Δείτε πως μοιράζουν την Κύπρο μας.Δείτε πως μοιράζουν τα υπουργεία.Η Κύπρος δεν είναι χωράφι.Έγγραφο πως μοιράζουν τα υπουργεία στα Ε/Κ και στα Τ/Κ κόμματα.ΑΚΕΛ 8,την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω 7,ΔΗΚΟ 5,ΕΔΕΚ 2.Τα υπουργεία πάρτε τα όλα,κάντε τα ότι θέλετε.Εμείς θέλουμε πίσω τη Κερύνεια,το Βαρώσι, τη Μόρφου, το σπίτι μου.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩ.

Σας αφιερώνω ένα μέρος από το ποίημα του Θεοδόση Πιερίδη.Όλους σας. ''Μόνο ένας Έλληνας να μείνει,μόνο ένας σε αυτήν εδώ την πλάση ολόκληρη,πάντα θα πολεμά.Και μην ελπίζεις πως τη γη μου θα την κάνεις δική σου.ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ, ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ, ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!

Την επόμενη Κυριακή ο φοιτητής θα σας απαντήσει.Την επόμενη Κυριακή θα βγει έξω απτη κάλπη και θα σας πει. Ομοσπονδιακοί ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

11 σχόλια:

Unknown είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ!!!!!!ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΜΕ,ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΑΝΘΕΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΣΠΟΡΟ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ!!!!ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.....
ΥΠΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!! ΕΛΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ,ΜΗΠΩΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΟΥΜΕ,ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ !!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΑ 'ΔΙΚΑ ΜΑΣ' ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ(ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ)ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΜΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΚΥΠΡΙΟ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

Και οι δικοί μας φοιτητές είναι επαναστάτες δεν τους βλέπετε;; Πως παλεύουν για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών;; Των Σκοπιανών, των γιαλαντζί Μακεδώνων; Εμείς όμως που δεν τους ρημάζουμε στο ξύλο δεν φταίμε;;;Οργάνωση θέλει.
Μπράβο στα παιδιά της Κύπρου μας.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο δάκρυα συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας!!!Εύγε!!

Ανώνυμος είπε...

Οι δικοί μας φοιτητές μόνο για τους λαθρο ενδιαφέρονται. Με τη λέξη πατρίδα έχουν ένα μικρό προβληματάκι καθώς είναι "προοδευτικά" τα παιδιά... Μπράβο στους Κύπριους αδελφούς μας. Τουλάχιστον ας αγωνίζονται αυτοί σαν γνήσιοι Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ SIDE ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΜΑΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΗ

Unknown είπε...

ΜΠΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ