Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Διευθύντρια λυκείου Απαγορεύει το Μακεδονία Ξακουστή!!


Στο λύκειο Πολυκάστρου τα παιδιά του Λυκείου αποφάσισαν να παρελάσουν την αυριανή ημέρα, υπό τους ήχους του Μακεδονία Ξακουστή! Η Διευθύντρια του σχολείου όμως το απαγόρευσε. Την ίδια ώρα  τα Σκόπια χτίζουν γιγαντιαία αγάλματα με τον ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, βαπτίζουν οδούς και αεροδρόμια με το όνομά του... Η Ελλάδα από μόνη της ποινικοποιεί τον Πατριωτισμό του Έλληνα Μακεδόνα.
anti-ntp.blogspot.com


32 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Πές τι όνομά της βα ξέρουμε ποιά ειναι αυτή. Ελπίζω να έκαναν σάλο οι γωνείς ή ακόμα και τα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Και τι έγινε που το απαγόρεψε. Τα παιδία ας το τραγουδίσουν μόνα τους. Τι θα τους κάνει; Θ ατα απολύσει ;

Ανώνυμος είπε...

πως τη λενε την άτιμη...; ΟΝΟΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ , ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ...

Unknown είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΡΕ;
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ;

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά έχουν την επιλογή να το τραγουδήσουν και αν δεν της αρέσει ας διακόψει την παρέλαση η κάργια.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ας κινηθούν οι γονείς. Ενωμένοι, Όσο για τους ανώμαλους και διεστραμμένους προοδευτικούς ας τους κυνηγήσουν κάποιοι επιτέλους. Αρκετά μας έκατσαν στο σβέρκο και βλέπουμε τα χάλια μας. Όσο γι'αυτήν την τσουλοκυρία κάποια πραγματική κυρία πρέπει να την σουρομαδήσει. Εξ άλλου πουλάνε πολύ ωραίες περούκες, θα βολευτεί με μία. Τα παιδιά δεν πρέπει να το βάλουν κάτω. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. Άξια τέκνα των προγόνων τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά, μη το βάζετε κάτω και μην ακούτε τους προδότες του έθνους!! Έλληνες γεννηθήκαμε και Έλληνες θα πεθάνουμε. Και σε όσους αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΥΚΙΑΡΧΕΣΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΛΥΚΙΑΡΧΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ...ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ; ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΛΥΚΙΑΡΧΕΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

jz είπε...

Αέρα ρε παιδιά να φύγει η χολέρα που έχει πέσει πάνω στον τόπο μας. Τι ξεφτίλες καθηγητές είναι αυτοί που απαγορεύουν στα παιδιά μας να τραγουδούν πατριωτικά τραγούδια. Μην αφήσετε παιδιά μου να σας πάρουν την ελπίδα και την τιμή που έχετε μέσα σας σαν Ελληνόπουλα, κάντε αντίσταση, διεκδικείστε τα δίκια σας μόνο έτσι θα έχετε ελπίδα στην πατρίδα αυτή που σε λίγο θα ναι χώρος κι όλοι μας δεν θα είμαστε πολίτες αλλά απλώς κάτοικοι όπως και οι λαθρομετανάστες που σε μερικές δεκάδες χρόνια αυτοί θα είναι πολλοί περισσότεροι από μας και θα βγάζουν και πρωθυπουργό, Ο Τσενάϊ είναι σχεδόν έτοιμος.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΜΗΤΗ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΜΗΤΗ ΣΑΣ ΛΕΩ............

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΣΕΜΑΤΑ ..... ΚΑΠΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑ8ΗΤΗΣ ΤΟΘ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΕΚΑ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 8Α ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΦΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΟ ........ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΥΤΗΝΤΡΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΕΡ8ΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΟΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ....... ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 8ΕΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΛΟΙΠΑΜΕ ...... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Η διευθύντριά σου άσχετα με την πατατιά που έκανε με το να μην αφήσει τα παιδιά να παρελάσουν υπό τους ήχους του Μακεδονία..Ξακουστή, φαίνεται ότι δεν κάνει καλή δουλειά αφού ακόμα δεν έχεις μάθει ορθογραφία.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ι ΟΡ8ΟΓΡΑΦΙΑ Σ ΟΠΟΣ 8ΕΛΟ 8Α ΓΡΑΦΟ ΠΑΛΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Βρε το πουλάκι μου!
9:35 μ.μ. σε ξεβρακώσανε και τσινάμε;
Βρε ούστ απο 'δω που βγάζεις και γλώσσα! Χαμένε!
Αυτά που ξέρεις αλλού! Ανορθόγραφε!
Να σει είχα μπροστά μου να σου έριχνα ένα χαστούκι...

Ανώνυμος είπε...

Αχ ρε αλβανάκο, εμ τι θα έκανες; Προστατεύετε και σεις τους προστάτες σας! Ουστ!

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα έχει που ένα σωρό άσχετοι έχουν δέκα κιλά άποψη για πράγματα που δεν ξέρουν.

Η διευθύντρια το πρωί φρόντισε να γίνει μια όμορφη εθνική εορτή με ελληνικό χρώμα, εθνικούς χορούς κτλ. Η διευθύντρια μάς έβαλε το πρωί προσοχή, να τραγουδήσουμε τον Εθνικό Ύμνο. Η διευθύντρια φρόντισε να γίνει κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του στρατιώτη και ήταν εκεί παρούσα, προσοχή, πρώτη και καλύτερη. Επίσης, επειδή αναφέρθηκε κάτι για άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ακριβώς έξω από το γραφείο της διευθύντριας υπάρχει η προτομή τού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Έτσι, για να πούμε και καμιά αλήθεια μέσ’ στα τόσα ψέματα.

Πιστεύω κι εγώ πως το συγκεκριμένο άρθρο πρέπει να κατέβει καθώς θίγει μια περήφανη Ελληνίδα αλλά αυτό είναι θέμα των διαχειριστών του blog και της αυτού φερεγγυότητος.

Επίσης, "αγάμητος" είναι μάλλον αυτός, εδώ παραπάνω, που κολλάει σε κάθε μήνυμά του την λέξη "μουνί" σε πεινασμένα κεφαλαία και σπασμωδικές προτάσεις. Είναι προφανές πως ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται.

Κατά τ’ άλλα, ζήτω το έθνος μας κι η τιμημένη 25η Μαρτίου και κάτω οι συκοφάντες, που δυστυχώς, τέτοιους είχε πάντοτε το έθνος μας.

Ανώνυμος είπε...

Hhjjjjkkg

Ανώνυμος είπε...

Παιδια, αυτο δεν ισχυει..ειμαι μαθητρια του Λυκειου Πολυκαστρου και πραγματικα θλιβομαι με την ολη κατατασταση..ειναι κριμα και ντροπη να δημοσιευονται και να εκτιθονται ετσι περιοχες και σχολεια...ειναι παραπληροφορηση και τεραστιο ψεμα..η διευθυντρια μας ειναι μια αξιολογη γυναικα και μορφωμενη, εννοειται, και σας παρακαλουμε ολοι να κλεισει το θέμα εδω..αρκετα δηλαδη..αρκετα..

Ανώνυμος είπε...

osoi esxetoi sxoliazetai edw mesa kalo tha itan na kleisete to stoma sas.....den kserete gia auto milate...eimai mathitria t likeiou polikastrou k kserw t egine...oloi auta einai sikofanties k ilithiotites....kalo tha itan oloi eseis edw mesa pou tin eidate patriwtes na mathete oti eleutheria sas teleiwnei ekei pou arxizei t allou k oti xwris na kserete den mporeite na exete gnwmi k apopsi....

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε βρε αδέλφια; Μόνο οι μαθητές του Λυκείου Πολυκάστρου διαβάζουν το blog; Δεν εξηγούνται αλλιώς οι τόσες απαντήσεις!

Ανώνυμος είπε...

οχι μονο μαθητες του λυκειου που εντελει τους αφορα αλλα και ενα σωρό ασχετοι με μεγαλο στομα, καθολου πληροφορηση και μικρη κριση

Ανώνυμος είπε...

oi mathites t lykeiou eimaste autoi pou kseroume kalitera t gine apo t kathe asxeto pou mpainei edw mesa k sxoliazei...kalo tha itan na kleisete t stomata sas k na stamatisete ksafnika oloi na t paizete patriwes..kati tetoio den isxyei...einai parapliroforisi...

Ανώνυμος είπε...

opoios kserei tin alitheia as mas tin pei epitelous..ti akrivws egine..

Ανώνυμος είπε...

psemata,psemata,psemata....ma8ete epitelous OLOI SAS na min eiste pa8itikoi dektes kai na krinete auto pou diavazete prin 8i3ete tin proswpikotita mias uperoxis dieu8intrias...einai ola parapliroforisi....Eilikrina opoios anevase autin tin eidisi 8a prepei na niw8ei ntropi prwta apo ola gia ton eauto tou...kai an telika einai toso e3upnos kai tolmiros pou ekane auti tin kinisi as paradextei mprosta stous summa8ites tou poios einai...alla ti lew?! oloi tous to paizoun magkes alla telika einai apla ena skoupidi pou to mono pou mporoun na kanoun swsta einai na krivonte pisw apo to daxtulo tous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι γινεται ρε... κ εγωω απο τ πολυκαστρο ειμαι κ οι μισοι μου λενε οτι ειναι ψεμα κ οι αλλοι μισοι οτ ειν αληθεια.. ελεος.. προφανος εγινε παρεξηγηση.. δεν τ εβγαλαν ετσ τυχαια οι μαθητες απο τ μυαλο τους αλλα κ η διευθυντρια ειν μια πολυ αξιολογη γυναικαα αλλα αυτο δν συμαινει οτ επειδη ειναι καλη κ μορφομενη δν μπορει ν εκανε κατι τετιο...

Ανώνυμος είπε...

h alh8eia einai pws men zhthsame na parelasoume me auto to tragoudi alla to eipame panw sthn plaka kai sto xavale!tipota parapanw!h dieu8intria mas dn to arnh8hke,apla mas simvoulepse na to afhsoume mias pou htan teleutaia mera dokimastikwn kai epikratouse enas panikos!!ola ta ipoloipa einai sikofanties kai paraplhroforhseis!dn mas apagorepse tpt,dn to zhthsame,apla to protiname kai pisteuw pws kalitera pou dn parelasame me to tragoudi dioti dn hmastan swsta proetoimasmenoi mias pou 8a htan apofash teleutaias stigmhs!

Ανώνυμος είπε...

osoi pisteuoun auta ta pragmata 8a prepei n 3eroun pws einai elafromialoi kai xazoi!!o ka8enas pisteuei oti diavasei...shmasia exei pws ma8htes tou likeiou autou sxoliazoun kai ta diapseudoun ola!!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχας, οσοι από εσας εχουν αποδεχτει την εκδοχη αυτου του ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΥ ο οποιος θεωρησε ότι η συγκεκριμενη καθηγητρια ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ να ακουστει η Μακεδονια κατά τη δειαρκεια της παρελασης, καντε ένα παγωμενο ωτουζ και μετα καντε σχολιο!Και οσοι ζητανε το ονομα της,παρακαλουνται να εξοπληστουν καταλληλα για να μαζεψουν τους ποταμους αιμματος ετσι ώστε να μην σκοτωθει κανενας ανθρωπος!
Η εν λογω καθηγητρια και διευθυντρια του ΕΠΑΛ Πολυκαστρου είναι ένα εξαιρετικο ατομο,το οποιο σεβεται τους μαθητες,αφουγκραζεται τους προβληματισμους τους και δινει ολο της τον εαυτο ετσι ώστε να επελθει ριζικη αλλαγη στην εικονα του Λυκειου.Ειναι ένα ατομο που γνωριζα πολύ πιο πριν από τα 3 χρονια της φοιτησης μου στο εν λογω σχολειο και προκειται για ένα ατομο με καινοτομες ιδεες και τεραστιο ταλεντο τοσο στην διδαχη οσο και σε θεματα τα οποια αφορουν το σχολειο γενικοτερα και δεν περιοριζονται αποκλειστικα την εκπαιδευτικη διαδικασια!Προκειται για ένα ατομο με εξαιρετη προσωπικοτητα και καθολα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, το οποιο ουδεποτε θα εκανε κατι τοσο αισχρο!Ειμαι σιγουρος πως πολλα ατομα ενστερνιζονται την συγκεκριμενη αποψη,παρολα αυτά, επειδη πολλοι ασχετοι με το θεμα μπορει να θεωρησουν ότι με την επικληση στο ηθος της διευθυντριας επηρεαζεται η αντικειμενικοτητα του θεματος, υπαρχει και ένα άλλο επειχηρημα από τη μερια μου..
Ενα ΝΟΗΜΩΝ ον το οποιο διαβασε την αποψη(που αναθεμα με αν αυτό το ατομο χαιρει αυτης της ικανοτητας)του παραπανω μαθητη θα επρεπε να ειχε καταλαβει ότι δεν μπορουσε να είναι τιποτα παρα ένα ΑΣΥΣΤΟΛΟ και ΑΒΑΣΙΜΟ….ΨΕΜΑ!Σκεφτειτε καταρχας λογικα!Υπηρχε ποτε περιπτωση μια εκπαιδευτικος και μαλιστα διευθηντρια να θεσει σε κινδυνο τοσο την θεση της οσο και την φημη της βαζοντας μπροστα τις αποψεις και τα πιστευω της σε ένα τετοιο θεμα και αν μη τι άλλο να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ να ακουστει τον εν λογω κομματι?ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?Τι σας εχει φταιξει η γυναικα?Επειδη ένα ακκαλιεργητο και κακοβουλο ον το οποιο δεν εχει κατά πως φαινεται ΖΩΗ (η πιθανοτατα εταιροκατευθυνεται,ποτε δεν ξερεις)θελει να ριξει λασπη σε μια εξαιρετη διευθυντρια και εκπαιδευτικο, υποστηριζετεκατι τετοιο?Τωρα θα μου πειτε, «που να ξερουμε εμεις, απλως ακουσαμε ένα βαρβατο γεγονος και αποφασισαμε να ξεσκονισουμε το δικανο!» .ΠΡΟΒΑΤΙΑ!Κανετε ακριβως ότι κανουν και οι Σκοπιανοι!Γινεστε φερεφωνα, ανδρεικελα μιας αβασιμης θεωριας, μιας διεστραβλωμενης παρουσιασης της πραγματικοτητας και θεωρωντας ότι εχει προσβληθει η εθνικη σας ταυτοτητα και ειστε ετοιμοι για επανασταση!Γινεστε αυτό που σιχαινεστε και επικρινετε!ΠΡΩΤΑ εξεταζουμε ενδελεχως το θεμα που πραγματευομαστε και στη συνεχεια ασκουμε κριτικη!Αυτο γινεται από καλλιεργημενα και ΠΟΛΙΤΣΜΕΝΑ ατομα!
Αυτά από μενα.Βεσερεμος
Και για τον κυριο η την κυρια με το φλεγματικο Βρετανικο χιουμορ..GAL