Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Σφακιανάκης: «Αν τον πατριώτη τον λές φασίστα, εγώ είμαι ο μεγαλύτερος!»



Ο Σφακιανάκης τα λέει έξω απ τα δόντια.
“Αν τον πατριώτη τον λες φασίστα, εγώ είμαι ο μεγαλύτερος..
Εσύ που είσαι άπατρις, τι είσαι το μέγιστο τίποτα ;;

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Ν ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ
ΧΩΣΤΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΑ.
ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...?

Priapos

Ανώνυμος είπε...

χωσε νοτη αρχοντα.και για αυτουσ που δε ξερουνε.επειδη ξερω πολλα για τον νοταρο εχει βοηθησει πολυ πολυ κοσμο.ειναι ανθρωπος και οχι νουμερο.χωσε νοτη γιατι η πατρις περναει δυσκολες ωρες...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΝΟΤΗ ΠΕΣΤΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟΧΑΥΝΟΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Οι περισωτεροι νεορωμιοι καλητεχνες μουγκα στη στρουγκα! Μεγαλε ΕΛΛΗΝΑ ΑΕΤΕ σθμβολο των προπατορων μας ορμα τους σκουληκανθρωπους [απατριδες ]περιουσιους καιτοπικους προδωτες. ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

τα εχει πει στα τραγουδια του στις ελλαδας τους κορφους θα φωλιαζουν ηγετες προδοτες

Ανώνυμος είπε...

Από θεωρία του καναπέ μια χαρά... Δεν τον είδα σε καμιά συγκέντρωση...
Λέμε δυο μεγάλα λόγια για να ψαρώσει ο κόσμος, εξάλλου βολεμένοι με δις είμαστε...
Ο χορτάτος τον πεινασμένο ΠΟΤΕ δεν θα τον νοιώσει... Δυστυχώς.

Modestus είπε...

Λογικό να πει κάτι τέτοιο όντας δωδεκαθεϊστής, όπως δηλώνει και ο ίδιος. Θα ήταν κουφό να μη δεν δήλωνε πατριώτης.

Χρήστος είπε...

Οσοι μιλατε αρνητικα για τον Νοτη απλα να σας πω οτι ο καλλιτεχνης τουτος τα λεει και φωναζει απο το 1992. Οποτε καποιοι που ασχολουνται 2-3 χρονακια να μην μιλανε.. Πατριωτης ειναι ο Νοτης και οχι απατρις. δυστηχως ειναι πολλοι φιλοι που εχουν την ταση να κατακρινουν το παραμικρο.. εχουν μια γραμμη και την ακολουθουν στα τυφλα. λυπαμαι πολυ που το βλεπω αυτο διοτι ειχα σε υποληψη τις ανασρτησεις του site.

Ανώνυμος είπε...

ο νότης είναι πολύ μεγάλος πατριώτης και ιδιαίτερα των χρόνων του Βυζαντίου!χωχωχω!
άντε στη βίλλα σου ρε χαμένε, να λατρεύσεις τις φωνές από το υπερπέραν
πατριώτες του γλυκού νερού...

Ανώνυμος είπε...

η πατρίδα μας είναι χριστιανική ρε νότη! δεν σου το είπαν; εξακολουθείς να είσαι πατριώτης;

Νίκος είπε...

Ποιοι είστε εσείς που νομίζετε ότι είστε περισσότερο πατριώτες απ'τον διπλανό σας; Δε βλέπετε ότι έχετε πέσει στην παγίδα της νέας τάξης, όταν ένας βγαίνει και λέει ότι είναι Έλληνας και εσείς τον κράζετε; Η Ελλάς μάς ενώνει!

Χρήστος είπε...

Μπραβο Νικο.. Και για καποιους οι οποιοι θεωρουν τους εαυτους τους περισσοτερο πατριωτες ή χριστιανους απο καποιους αλλους απλα να σας πω πως στη διδασκαλια της ορθοδοξιας και στον λογο του θεου διδασκομαστε να δεχομαστε τον αλλον ετσι οπως ειναι και ομορφο τροπο να εκφραζουμε τις θεσεις μας και οχι να κατακρινουμε οτιδηποτε παει κοντρα στα δικα μας πιστευω. τωρα αν καποιοι δεν το δεχονται αυτο και εχουν δημιουργησει δικες τους αιρεσεις ειναι διαφορετικο. μην κρινετε για να μην κριθειτε.
Ο νοης αγαπαει την πατριδα του και το εχει αποδειξει 18 χρονια τωρα. θα σας αρεσε να σας κοροιδευουν γι.αυτα που εσεις πιστευετε? αλλα βεβαια απο τον καναπε και το πληκτρολογιο ειναι ολα ευκολα και επιχειρηματα μηδεν..

Ανώνυμος είπε...

Ας πιστεύει ο καθένας οτι θέλει, Φθάνει να είναι Έλληνας. Η πίστη είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Σταματήστε να φαγώνεστε η πατρίδα βρίσκεται υπό κατοχή και χρειάζεται όλα τα παιδιά της και τα πλανημένα από τον Χριστιανισμό και τα πλανημένα από την πατρώα 'θρησκεία'Οι πρόγονοί μας δεν είχαν θρησκεία με την σημερινή έννοια. Δόγμα, ιερά κείμενα και εξ αποκαλύψεως αλήθειες. Η θρησκεία, η επιστήμη, η έρευνα, η τέχνη,(βλ.αγάλματα) ο ορθός λόγος (λογική) αυτά ήταν όλα ένα. Πολλοί δεν μπορούν να το καταλάβουν ακριβώς επειδή σήμερα η έννοια θρησκεία έχει αλλάξει. Μαζέψτε τα μυαλά σας και μην βοηθάτε τους εχθρούς μας που θέλουν να σπείρουν την διχόνοια. Όποιος το κάνει απομονώστε τον. Χωρίς ελεύθερη πατρίδα δεν έχουμε την θρησκεία που μας ανεβάζει την ψυχή, όποια κι αν είναι. Ο κατακτητής θα επιβάλει αυτό που θέλει. Ελεύθερη πατρίδα==ελεύθερη πίστη, σκέψη, πράξη!!! Όσο για τον Νότη, αξίζει τον θαυμασμό, μόνο και μόνο γιατί έχει το θάρρος της γνώμης του. Όπως έχετε καταλάβει στο θέμα 'θρησκεία' συμφωνώ μαζί του. Όσο για το θέμα πατρίδα είμαι κι εγώ το ίδιο με αυτόν φασίστας αν όχι περισσότερο!! Μπράβο του!!!! Καλή λευτεριά στην πατρίδα!!!

Ανώνυμος είπε...

12¨43 Αν πιστεύεις πως οι πρόγονοί σου άκουγαν φωνές από το υπερπέραν, καταλαβαίνουμε όλοι γιατί η Ελλάδα έφθασε εδώ που έφθασε. Ασχολήσου , με την Αγία Γραφή σου, καλά κάνεις και δικαίωμά σου. Καλό θα ήταν όμως να ασχοληθείς και λίγο με τους προγόνους σου, τους οποίους όλη η υφήλιος θαυμάζει μέχρι σήμερα. Αριστοτέλη, Σωκράτη, Πλάτων κτλ. Ίσως ανοίξει το μυαλό σου και η σκέψη σου. Μη ξεχνάς πως όλη η υφήλιος μελετάει τους δικούς σου προγόνους!!Αυτό και μόνο θα έπρεπε να το σέβεσαι κι όχι να το μέμφεσαι!! Αν δεν είμαστε περήφανοι για αυτούς, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας. Χρήζει ψυχολογικής έρευνας το γιατί οι Έλληνες είμαστε ο μοναδικός λαός στον κόσμο που μισεί τον εαυτό του, τους προγόνους του και τους απογόνους του!!!

Ανώνυμος είπε...

1978-2011:Οργανωμένη ΕΠΙΤΥΧΗΣ εκστρατεία κατάλυσις ηθών-εθίμων-θεσμών-ιερών κ οσίων από ανθελληνικά κέντρα συνεργούντων πολιτικών και εκκλησιαστικών αρχών και ΜΜΕ:Εξιδανίκευση της αρπαχτής,εύκολου κέρδους κ ζωής, μίζας,απατεωνιάς κλπ.Χλευασμός τιμιότητας,αρχαιοελληνικών ιδανικών-αρετών καθώς κ (με σύμπραξη παπάδων) Χριστιανικών αξιών:αποτέλεσμα ο Έλληνας ο μοναδικός παγκοσμίως που δεν πιστεύει σε Θεό,παρά στο χρήμα,τομάρι,υλικά αγαθά:απάνθρωπος ή υπάνθρωπος.Δυστυχώς τα κατάφεραν.Άπιστος:εγωϊστής,φίλαυτος,άπατρις.Χειρότερος από μουσουλμάνος.Γ'αυτό φτάσαμε εδώ.(Εν μέροι δίκηο Πάγκαλου ότι όλοι μαζί τα φάγαμε: άλλος πολύ,άλλος λίγο).ΑΛΛΑ μας ενώνει η Ελλάδα.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΟΤΗ ΑΡΧΗΓΕ!ΓΡΑΨΕ ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠραγμάτων.ΝΟΤΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ !!!!!