Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Κάρτα πολίτη Dr. Δ. Κίμογλου


10 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Αυτός τι πράμα είναι??? Δεν είναι μόνο ο χριστιανισμός τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας. Ο χριστιανισμός είναι η επίσημη θρησκεία της χώρας και απλά έχει προσθέσει στα ήθη και στα έθιμα της χώρας. Ηθη και έθιμα υπήρχαν και πριν τον χριστιανισμό. Έχω απογοητευτεί με τους υπερασπιστές του χριστιανισμού. Αντί να βγεί κανείς και να υπερασπιστει τα πιστεύω μας με τρόπο που θα περάσει στα σοβαρά με επιχειρήματα βγαίνουν και μιλάνε σε στυλ Λουκά (ου 666). Λάθος λέει στην αρχή, απευθύνεται σε hardcore χριστιανούς το βιντεο. Εδώ θέλουν να καταλύσουν τη θρησκεία και μερικοί ασχολούνται με νούμερα. Δε θα πάμε έτσι μπροστά φιλαράκο. Την επόμενη φορά όταν φτιάξεις βίντεο κοιτα να τονίσεις και να δώσεις στον κόσμο να καταλάβει ότι επιτίθενται στο χριστιανισμό και γιατί και τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό.

Ανώνυμος είπε...

σκέτη ξεφτηλα, δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό, μα ποτέ όμως. Η δική μου λογική λέει ότι μπορείς να είσαι Έλληνας χωρίς να είσαι χριστιανός. Άλλο η φυλή (ιστορια,ηθη και έθιμα κτλ) και άλλο θρησκεία. το τι πιστεύει ο καθένας δεν είναι ανάγκη να το φωνάζει ούτε να το έχει στο μέτωπο σταμπαρισμένο για να φαίνετε. Είμαστε έλληνες παΐδια έλληνες και το μεγαλύτερο πρόβλημα του Έλληνα δεν είναι η πίστη αλλά η διχόνοια. η πίστη η ότι δίπατε την χρησιμοποιούν κάποιοι για να διχάζουν και να μας κρατούν διαλυμένους. Λοιπόν αυτή η κάρτα είναι λάθος γιατί αφαιρεί μέρος της ελευθερίας σου είναι σε μεγάλο βαθμό εισβολή στην ιδιωτικότητα μας. Δεν με νοιάζει αν η κάρτα έχει το 666 η το 666.66 η όποιον άλλο αριθμό η ουσία της κάρτας και αυτά που θέλουν να πετυχουν αυτοί που προβάλουν είναι το θέμα μας. παντού και σε χώρες ποιο οργανωμένες πχ Αυστραλία και έχω 28χρονια εμπειρία σε αυτό που λέω κυκλοφοράει μαύρο χρήμα. απλά είναι ένα 10% της οικονομίας όχι το 110% όπως είναι εδω. φορολογική συνείδηση πρέπει να αποκτήσουμε και όχι λουρί στο λαιμό όπως είναι η κάρτα του πολίτη. στεναχωριέμαι όταν βλέπω βίντεο η άρθρα σε ανεξάρτητες σελίδες που λένε και διώχνουν κάποιες αλήθειες και εκεί που τα λένε ωραία πλασάρουν την προπαγάνδα της θρησκείας, π.χ δεν θέλουν να είμαστε έλληνες ορθόδοξη η έρχεται το τέλος όπως έλεγε ο τάδε ιερομόναχος. την ελευθερία μου θέλω να σκέπτομαι σαν άνθρωπος να ζω σαν άνθρωπος να πιστεύω όπου θέλω η και πουθενά και σύγχρονος να μην απαγορεύω στον διπλανό μου τι θα πιστεύει. όμως πρέπει να ξεχωρίσει επιτέλους η θρησκεία από την εθνικότητα και δεν είναι έγκλημα. σκεφτείτε να έγραφε η ταυτότητα άθεος και να πήγαινα σε μια δουλειά για συνέντευξη δεν θα δεχόμουν ρατσισμό??? το τι πιστεύει ο καθένας πρέπει να το κρατεί κοντά συν κάρδια και στην ψυχή και όχι να το φωνάζει. το μνημόνιο και τα πολίτικα λαμόγια που ήρθαν και έκατσαν στο κεφάλι μας δεν θα φύγουν αν επανέρθει το θρήσκευμα στην ταυτότητα αλλά θα έχουν καταφέρει τον στόχο τους αν μας αφανίσουν σαν έλληνες.
με αγάπη
παντα
Νικητας

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ 1.13 ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ.
ΕΠΕΙΤΑ, ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ %.ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΗΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΘΥΜΙΑΜΑ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΟΣΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΥΠΟΒΛΗΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ.(βλ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ,Ο ΡΩΜΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΛΑΚΙΔΑΣ,Ο ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ). ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΜΙΑΡΗ ΣΦΑΡΓΙΔΑ ΤΟΥ 666 ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, Σ'ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ ΤΟΥ. ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

Β Λ Α Χ Ο Σ

Δημήτρης είπε...

Hardcore χριστιανός ο βλαχος...

Ανώνυμος είπε...

Πέστα ρε φιλε Κίμογλου .. εισαι παλικαρι .. συνεχισε

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που μιλάει στο βίντεο είναι διεθνούς φήμης ψυχολόγος, αν και μικρός σε ηλικία, δεν νομίζω να λέει μ@@ίες γιαυτό καλό είναι να ακούμε τι λέει

Ανώνυμος είπε...

Ο Κίμογλου τα "σπάει" στο βίντεο και τα χώνει άσκημα και ωμά στους ανθέλλινες.. απλά μοναδικός, αληθινός και απίστευτος

http://www.youtube.com/watch?v=Ua8UWPA91yg&feature=channel_video_title

Ανώνυμος είπε...

Ο Κίμογλου τα "σπάει" στο παρακάτω βίντεο στο youtube, και τα χώνει άσκημα και ωμά στους ανθέλλινες.. απλά μοναδικός, αληθινός και απίστευτος

http://www.youtube.com/watch?v=Ua8UWPA91yg&feature=channel_video_title

Ανώνυμος είπε...

Οι προγονοι του κιμογλου ειναι τουρκοι μονο απο το επιθετο του το καταλαβαινεις κατα αλλα αυτος το παιζει ελληναρας και αντιτουρκος.Ο κιμογλου ειναι αλλη μια αποδειξη οτι το ελληνικο εθνος ετσι οπως εχει σημερα ειναι μπασταρδοποιημενο κατα ενα μεγαλο ποσοστο.Το ελλαντα ειναι ενα μπασταρδο συννοθυλευμα απο διαφορες φυλες(ποντιοι,κριτικοι, κτλ.)Οι αρχαιοι ελληνες δεν εχουν καμια σχεση με τους σημερινους το καταλαβαινεις απο τον τροπο ζωης.

Ανώνυμος είπε...

οι προγονοι του κιμογλου ειναι τουρκοι επειδη εχει επιθετο που ληγει σε ογλου???????? εσυ με το σχολιο των 5.39... τι ναρκωτικα παιρνεις???????