Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Παπανδρέου: Θα κατέρρεαν οι τράπεζες αν κάναμε αναδιάρθρωση



Anti-ntp: Δεν υπαρχουν ελληνικές τράπεζες εκτός της ΑΤΕ, που μαζι με το ΤΤ και το ταμειο παρακαταθηκών και δανειων θα επιβιωναν. Η Εθνική από το 1971 ανηκει στο INTERALPHA GROUP και οι μετοχοι της τραπεζης της ελλαδος είναι αγνωστοι (μαντεψτε ποιοί). Οσο για τους Κωστοπουλο Σαλλα Λατση, ας προσεχαν. Ειναι υπευθυνοι για τη σημερινη κατασταση. Δεν καταλαβαινω γιατι ενα μπακσλικο μπορει να πεσει εξω και οι τραπεζες όχι. Οποιος κανει λαθος στον καπιταλισμο, πεθαινει...

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θα ....οδηγούσε πιθανότατα στην κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Stern.

«Η αναδιάρθρωση θα οδηγούσε πιθανότατα σε κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου στο πλαίσιο συνέντευξης που θα φιλοξενηθεί στο αυριανό τεύχος του Stern, προδημοσίευση της οποίας μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς.

Σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα, ο κ. Παπανδρέου υπεραμύνθηκε της δανειακής στήριξης που παρέχεται στην Ελλάδα, λέγοντας ότι θα υπάρξει όφελος από τη διαδικασία αυτή και για τους Γερμανούς φορολογουμένους.

Όχι, για τους Έλληνες πολίτες o πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν έδωσε εχέγγυα πως θα έχουν κάποιο όφελος...

http://kostasxan.blogspot.com/2011/03/blog-post_2723.html

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουν λαμβάνειν από την διάσωση των τραπεζών. Ισα ίσα που τελικά τα χρήματα που έσωσαν τους κλέφτες ανοίκουν στους νοικοκύρηδες.
Προσωπικά στ'αρχίδια μου αν κατέρρεαν οι τράπεζες.
Η αιτιολόγηση του "κυρίου" Παπανδρέου έχει να κάνει με τον φόβο των τραπεζιτών και της κυβέρνησης, σε περίπτωση κατάρευσης του συστήματος. Ξέρουν αυτοί οι κύριοι ότι θα έχουν το τέλος του Τσαουσέσκου, και γι'αυτό τρέμουν την οργή του λαού.
Γι'αυτό προσπαθούν απελπισμένα να μας πείσουν να συμμορφωθούμε προς τας υποδείξεις.
Να το πω πιό απλά, βγαίνουν και από πάνω.Ή αλλιώς, φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης.
Οπως το λέει ο αρθογράφος είναι. Αφού μια επιχείρηση ρίχνει κανόνι γιατί να μην ρίξει και η τράπεζα?
Αλλά είναι όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι: To big to fail.
Και μιά που αναφέρθηκε και το όνομα του κ. Σάλλα, να θυμίσω ότι όποτε κάποια κυβέρνηση του πασοκ είχε πρόβλημα, πάντα ο Σάλλας εξαγόραζε, αγόραζε, συγχώνευε, ή έβλεπε το χρηματιστήριο στις 7000 μονάδες.
Ελπίζω οι πιό παλιοί να τα θυμούνται αυτά.

Modestus είπε...

Γιωργάκη παλιομπινέ πάρε δρόμο τώρα αρχι-ηλίθιε! Στον κοσμάκη να δώσεις τα λεφτά για να κυκλοφορήσει το χρήμα και η οικονομία και όχι στα golden boys. Παλιοαλήτη!

Ανώνυμος είπε...

΄Οταν τα κόμματα χρηματοδοτούνται από τις τράπεζες,ευνόητο είναι τα αφεντικά τους εξυπηρετούν και όχι το λαό που αυτές καταδυναστεύουν.Μόνο αν υπάρξει ποτέ, λέω άν,πολιτικός με βαριά Α@@ και τις κρατικοποιήσει θα γλυτώσει ο κοσμάκης.Διαφορτικά στ΄αρχ........και μας ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΝΕΪΚΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΙΑ ΤΟΥ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΦΕΛΗΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΟΛΙΟΣ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

12¨39 συμφωνώ και επαυξάνω. Μόνο ηλίθιος που δεν είναι!!

Alex the Ripper είπε...

12:39

+1

ολα πανε βασει σχεδιου. δεν ειναι θεμα ηλιθιοτητας.

προσωπικα παρακαλαω να καταρευσει το κολοσυστημα τους και να Χρεωκοπισουμε, θα πεινασουμε λιγο αλλα θα ξυπνησουν και οι μεχρι τωρα βολεμενοι και σιγουρα μετα θα ερθουν καλυτερες μερες.