Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Γιατί το NATO δεν βομβαρδίζει και τον κατοχικό στρατό στην Κύπρο;



του Σάββα Καλεντερίδη - Έχουν αρχίσει οι βομβαρδισμοί στη Λιβύη, υπό το πρόσχημα της προστασίας των αμάχων από το καθεστώς του Καντάφι. Το μέγεθος των ανθρωπίνων απωλειών από τις προσπάθειες του καθεστώτος του Καντάφι να ελέγξει τους εξεγερμένους και τους 'εξεγερμένους' πολίτες της Λιβύης, είναι λίγο-πολύ γνωστό. Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει καν τις.... χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους της εισβολής, τους 200 χιλιάδες πρόσφυγες της κατοχής, των οποίων την περιουσία συνεχίζουν να σφετερίζονται οι βάρβαροι Τούρκοι, στον οποίο σφετερισμό συμμετέχουν σε πολλές περιπτώσεις οι συνένοχοί τους Βρετανοί και Εβραίοι.
Σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει τη βαρβαρότητα των 40 χιλιάδων νεκρών του Κουρδιστάν, των 4.500 χιλιάδων καμένων και κατεστραμένων κουρδικών χωριών, των 5 εκατομμυρίων εκτοπισμένων Κούρδων από τις εστίες τους των 5 και 6 χιλιάδων ετών, εκτοπισμένοι από ένα βάρβαρο φύλλο που εισήλθε στην Ανατολή πρν από 950 χρόνια και καταστρέφει ακατάπαυστα λαούς και πολιτισμούς.
Η θετική στάση της ελληνικής κυβέρνησης, αν μας λογαριάζει πια κανείς, απέναντι στην επίθεση στη Λιβύη θα είχε νόημα αν στηριζόταν στη θέση ότι η διεθνής κοινότητα θα επιβάλλει έστω και αργά δικαιοσύνη, αν χρειαστεί με τον ίδιο τρόπο, αποκαθιστώντας την τάξη στην Κύπρο και το Κουρδιστάν.
Να δηλώσουν σύσσωμα λοιπόν τα κόμματα και η κυβέρνηση της Ελλάδος ότι αναμένουν από εκείνους που βομβαρδίζουν τη Λιβύη, να πράξουν το ίδιο εναντίον της Τουρκίας, που διέπραξε και συνεχίζει να διαπράτει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος στην Κύπρο και το Κουρδιστάν και είναι έτοιμη να διαταράξει την ειρήνη και τη σταθερότητα στο Αιγαίο, διατηρώντας το μεγαλύτερο στόλο αποβατικών παγκοσμίως για καθαρά επιθετική χρήση εναντίον των ελληνικών νησιών. Με άλλα, καθαρά, λόγια, για να κάνουν απόβαση και να καταλάβουν ελληνικά νησιά. 
Μήπως οι βομβαρδισμοί θα πρέπει να αρχίσουν από εκεί, με τη βύθιση αυτού του αποβατικού στόλου, που απειλεί καθημερινώς τα ελληνικά νησιά και την Ειρήνη στην περιοχή;
http://greeknation.blogspot.com/2011/03/nato.html

5 σχόλια:

Unknown είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΠΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Η τουρκία είναι ντροπή για όλη την ανθρωπότητα μόνο σφαγές και γενοκτονίες έχει να προσφέρει.
Καταδιώκει και σκοτώνει καθημερινά κούρδους, αρμένιους, ασσύριους, Χριστιανούς, αριστερούς, και όποιον αμφισβητεί το βρωμερό κεμάλ και τους νεότουρκους.
Εδώ γιατί η διεθνής κοινότητα δεν παρεμβαίνει?
Ντροπή στους προδότες "έλληνες" πολιτικούς που κατέδωσσν τον οτσαλάν, ντροπή στους επιχειρηματίες που έχουν πάρε δώσε με αυτούς τους εγληματίες γενοκτόνους.
Ντροπή στους ξεφτιλισμένους "νεοέλληνες" που κάθονται σα ζώα και παρακολουθούν τουρκικά σίριαλ, (προπαγάνδα της τουρκικής κυβέρνησης), γιουσουφάκια.
Ντροπή μας που ψηφίζουμε ανθέλληνες.

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ ΟΝΤΟΝΜΕΣ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΥΦΑΝΤΗ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ. ΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Oi πολιτικοi μας είναι oi προδότες