Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Κωλοτούμπα δεν σε πιστεύει ΚΑΝΕΝΑΣ πιά.



Μας κορόιδεψες στο παρελθόν αλλά προδόθηκε ο ρόλος σου, από τις πράξεις και τα λόγια σου. Η στήριξή σου στο μνημόνιο και η χλιαρή(μαζί με την ανύπαρκτη ΝΔ)στάση σου στον λαθρονόμο του Ραγκούση, πρόδοσε τον σκοτεινό σου ρόλο ως "κυματοθραύστη" του Ελληνικού Πατριωτικού-Εθνικιστικού φρονήματος. 

αναγνώστης

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_5172.html
ks

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς μας πούλησε κι αυτός!!! Βαλβίδα ασφαλείας ήταν!

Ανώνυμος είπε...

touba touba ταραρα toyba toyba ταραραρααα

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΣΠΙΘΑΤΟΥΜΠΑ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕ:::;;;;;;;ΠΕΡΙΕΡΓΟΠΕΝΙΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Xrysi Avgi?? XAXAXAXAXA!!!!

Gia ta panigiria.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ(ΟΥΤΕ ΤΑ 3)ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΠΟΥ 3 ΕΝΝΟΩ %.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.ΕΣΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΦΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΣΕ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ.ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

**ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.ΕΣΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΦΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.**

Όπως τα λες είναι , ο Μιχαλολιάκος μαζί με τον Χατζηπαρασκευά είναι μεγάλοι απατεώνες και ρουφιάνοι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!!

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφέρη προχώρα.Άστους.Εσύ την δουλειά σου και αυτοί την δική τους.

Ανώνυμος είπε...

9.07 ο neotaksiti kolotouba σε εκφράζει ρε ελληνόφωνε? μπας και θες το βιντεο που λεει το φοβερο : "η μαζι με την νεα ταξη η τελιωμενοι!"
http://www.youtube.com/watch?v=-FBfp00NeiE

Ανώνυμος είπε...

χαχα είστε για γέλια ρε μην πω χρυσαυγίτες τσιράκια του πράκτορα των μπατσων.αληθεια σας υποστηρίζει ο Πλεύρης?σας υποστηρίζει ο Περίανδρος?τα πρωην στελεχη? ΟΧΙ.λιγοτερες ψηφους απτο βεργη θα παιρνετε μια ζωη ρε παρτε το χαμπαρι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ??
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΡΕΜΜΕΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ...ΔΕΚΑΝΙΚΙ TOY JEFFRY!!!!! ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ !!!!!
ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ.
ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΒΙΣΤΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΡΕΜΜΕΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΨΑΡΙ Ο ΛΑΟΣ.....(ΣΕ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΟΥ).
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟ.

Ο ΠΤΥΩΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

karatzaferh proxora...eisai h monoi sosibia lembos pou mporei na sosh thn ellada mas...!!!!

Ανώνυμος είπε...

φίλε αν κάτσεις και παρακολουθήσεις λίγο καρατζαφέρη χωρίς όμως τις παρωπίδες και την προπαγάνδα των μμε και μπλογκς θα καταλάβεις ότι συμφωνείς μαζί του στο 80-90%.όπως η πλειοψηφία των Ελλήνων.εκτός αν δεν σαρέσει η λέξη Εθνος ή αν είσαι μπολσεβίκος.συνεπώς δεν αξίζει γιαούρτωμα

Ανώνυμος είπε...

Αι-σιχτιρ ψωνιο τουρκαλβανε ασε μας ησυχους....βλαμμενε........

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτοί οι δήθεν "προοδευτικοί" και "δημοκράτες" πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους γιατί ειναι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση της πατρίδας.Θέλω να πιστεύω πως κάθε Έλληνας που αγαπά την πατρίδα οφείλει να βλέπει τα πράγματα υπεύθυνα και χωρίς παρωπίδες Πρέπει να επικροτούμε στάσεις και πολιτικές από που και αν προέρχονται και όχι να παρασυρόμαστε από τους δήθεν και του εντεταλμένους .Μακάρι και άλλος να έλεγε αυτά που λέει ο Καρατζαφέρης και οι βουλευτές του.

Ανώνυμος είπε...

Άν όλα τα υπόλοιπα κόμματα, εκτός ΠΑΣΟΚ ήθελαν να κάνου κάτι για την πατρίδα, μπορούσαν να παρετηθούν΄ ώστε να πέσει η κυβέρνηση. Η καρέκλα όμως είναι γλυκιά!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΡΟΪΔΙΛΙΚΙ..ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ.. ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΛΑΟΤΙΑΝΟΙ..

Ανώνυμος είπε...

εξω ......... απο την παραγκα

Ανώνυμος είπε...

Εξω οι προδοτες απο τη χωρα. Καρατζαφερη, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΟΥ ΑΝΑΧΩΜΑ ΕΣΒΗΣΕ ΕΘΝΙΚΕ ΜΕΙΟΔΟΤΗ. ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.