Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΑΖΙ; Ε,ΣΥΝΕΤΑΙΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ;


Anti-ntp:Ε ρε ξύλο που θα φάτε όλοι μαζί....

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση από την αξιωματική αντιπολίτευση

«Πυροτέχνημα» χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ το νέο νόμο περί ευθύνης υπουργών που παρουσίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης. H αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για «προσπάθεια της κυβέρνησης να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου και να τον στρέψει μακριά από ένα κατ’ εξοχήν πράσινο σκάνδαλο. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ: 


«Αμήχανη και φοβισμένη η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σύρεται πίσω από τις εξελίξεις. Μια μέρα πριν....
την έκδοση του πορίσματος για τη “Ζίμενς”, έφερε στο Υπουργικό Συμβούλιο προσχέδιο για ένα νέο νόμο «περί ευθύνης υπουργών». Οι σκοπιμότητές της δεν κρύβονται.

Προσπαθεί να στρέψει την προσοχή του κόσμου μακριά από ένα κατ’ εξοχήν πράσινο σκάνδαλο. Προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου. Δεν τα καταφέρνει, όμως! Γιατί ουσιώδεις αλλαγές στο νόμο προϋποθέτουν Συνταγματική Αναθεώρηση και έτσι οι όποιες εξαγγελίες του Κ. Καστανίδη δεν έχουν καμία πρακτική αξία.

Σε κάθε περίπτωση, τα ζητήματα αυτά απαιτούν διακομματική συνεννόηση. Αυτό είχε δεσμευτεί και ο Πρωθυπουργός, μετά από πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, στη σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Δεκέμβριο του 2009.

Παρά τη δέσμευσή του, για ένα και πλέον χρόνο, ο Πρωθυπουργός δεν έκανε απολύτως τίποτα, παρόλο ότι του το είχε ζητήσει ξανά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από το βήμα της Βουλής. Κατόπιν αυτών, η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε χθες ότι θα καταθέσει συγκροτημένη πρόταση στις αμέσως επόμενες μέρες.

Την επομένη και μια μέρα πριν το πόρισμα για τη “Ζίμενς”, η κυβέρνηση έφερε στο Υπουργικό Συμβούλιο, εκτός Ημερησίας Διάταξης, θέμα νόμου “περί ευθύνης υπουργών”. Το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο:Το ΠΑΣΟΚ ρίχνει πυροτεχνήματα. Αποδεικνύει έτσι τις πραγματικές του σκοπιμότητες».

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκεκριμένος νομος αλλάζει με την επομενη αναθεώρηση του Συντάγματος το 2013-2017, οτιδήποτε άλλο διατυπώνεται από πολιτικούς είναι παρόλες.

Και δεύτερον υπάρχει καταδικαστική απόφαση από την Γερμανική δικαιοσύνη που κατονομάζει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ως κλεφτες εδώ και 3 χρονια.