Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ



H παρακάτω ανάρτηση αντιπροσωπεύει μόνον εμένα (mykoniato) και είμαι σύμφωνος 
στο να ενωθούν και οι δύο δυνάμεις ...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
(Ο μεγάλος φόβος των πολιτικών είναι να μην καταλάβει ο λαός την Δύναμη του & ενωθεί όλος μαζί)

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
(ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤEITΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ (ΚΑΤΑΛΗΨΗ) ΕΙΝΑΙ....
ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟ. ΛΑΘΟΣ!!!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!! ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!.................


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Α) Σχέδιο κατάληψης και διάρκεια κατάληψης
Β) Αιτήματα
Γ) Μήνυμα που θα λάβουν οι πολιτικοί με την κατάληψη μας
Δ) Όροι, προτάσεις και παρακλήσεις προς τους διαδηλωτές - καταληψίες
Ε) Αίτιες-λόγοι της κατάληψης
Ζ) Η επιστολή του εκπροσώπου και ιδρυτή του κινήματος
Η) Σοφίες σπουδαίων προσωπικοτήτων
Θ) Προτεινόμενα συνθήματα


Α) Σχέδιο και διάρκεια κατάληψης
Θα είμαστε έξω από την βουλή Σάββατο 5-2-2011και ώρα 12:00 έως 18:00 το απόγευμα. Στις 18:01 του Σαββάτου θα μπούμε στην βουλή και θα παραμείνουμε μέσα, μέχρι την Κυριακή 6-2-2011 έως της 23:30 το βράδυ. Οπότε 23:30 το βράδυ τις Κυριακής θα τους παραδώσουμε πάλι την βουλή, ειρηνικά πάντα.

Β) Αιτήματα (Μόνο για αρχή)
1. Δικαιοσύνη και φυλάκιση των ανθρώπων που καταχράστηκαν τα λεφτά της πατρίδας μας δηλαδή τα δικά μας (έμμεσα και άμεσα από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών).
2. Έξοδος από το χουντικό μνημόνιο (που θα εδρεύει μέχρι το 2021 στην Ελλάδα).
3. Κατάργηση του βουλευτικού ασύλου.
4. Δημόσια συγγνώμη των πολιτικών στους πολίτες (όλων των πολιτικών που κυβέρνησαν) και να μας πουν γιατί αφού υπήρχαν κι άλλες λύσεις δανείων με 1% και 2% (Κίνα - Ρωσία), διάλεξαν το χουντικό ΔΝΤ! Γιατί άραγε?
5. Δημόσια συγγνώμη από τον «πρωθυπουργό» για το ψέμα που μας είπε ότι υπάρχουν λεφτά (μόνο και μόνο, επειδή ήθελε και αυτός αλλά και η Αμερική να κάτσει στο «θρόνο»).
6. Απαιτούμε να πληρωθεί «ο λογαριασμός» της ντροπής (του χρέους) από τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους, τους πατριάρχες (άλλο η θρησκεία και άλλο η εκκλησία) τους πολιτικούς και τους κουμπάρους τους.
7. Απαιτούμε από την κυβέρνηση να οριοθετηθούν επιτέλους τα υδάτινα σύνορα μας (Αιγαίο, Καστελόριζο, Νότια Κρήτη κ.λ.π.) και να κάνει το αυτονόητο, εξόρυξη (ελληνική) του ορυκτού μας πλούτου.
8.Αφού παραδώσουμε την βουλή 6-2-2011 πάλι στα χέρια των πολιτικών, θα περιμένουμε να πραγματοποιηθούν τα αιτήματα μας. Εάν δεν πραγματοποιηθούν, θα ξανακάνουμε σύντομα πάλι κατάληψη της βουλής και την επόμενη φορά δεν θα την παραδώσουμε έτσι απλά.
9. Απαιτούμε σωστή και δωρεάν παιδεία
10. Απαιτούμε σωστό και δωρεάν σύστημα υγείας

Γ) Μήνυμα που θα λάβουν οι πολιτικοί
1. Το πρώτο μήνυμα που θα λάβουν οι πολιτικοί φεύγοντας και παραδίδοντας την βουλή, πάλι στα βρόμικα χέρια τους, είναι ότι φεύγουμε “κύριοι” και θα περιμένουμε, έως νεωτέρας να δούμε αν εισακούστηκαν τα αιτήματα μας η απλώς δεν κάνατε τίποτα όπως συνήθως, εάν ισχύει το δεύτερο (το τίποτα), θα ξανάρθουμε πάρα πολύ σύντομα, και την επόμενη φορά δεν θα την παραδώσουμε έτσι απλά την βουλή.
2. Το δεύτερο μήνυμα που θα λάβουν είναι ότι πρέπει οι πολιτικοί να φοβούνται και να σέβονται αυτούς που τους εξέλεξαν.

Δ) Όροι, προτάσεις και παρακλήσεις στους καταληψίες
1. Έχουμε ιδεολογία και πιστεύω.
2. ΟΧΙ πανό και ΟΧΙ κομματικές σημαίες.
3. Δεν θα φοράμε κουκούλες.
4. Δεν θα κρατάμε γενικώς όπλα.
5. ΟΧΙ στους βανδαλισμούς προς τα καταστήματα των συμπολιτών μας (δεν θα «χουλιγκανίσουμε» γενικώς).
6. Έχουμε όλοι έναν στόχο, την ειρηνική κατάληψη της Βουλής.
7. Θα πρέπει να είμαστε τόσοι πολλοί, έτσι ώστε, απλά και εύκολα να σπρώξουμε τα ΜΑΤ και προσπερνώντας τα, να μπούμε στην Βουλή.
8. Θερμή παράκληση σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς (πανεπιστημιακούς και μη) να διαδώσετε την πρόσκληση μας, τουλάχιστον 15 μέρες πριν την συγκέντρωση.
9. Επειδή θα είμαστε τόσοι πολλοί, ο μονός τρόπος να μας σταματήσουν θα είναι τα δακρυγόνα. Για να καταφέρουμε την κατάληψη της Βουλής, καλό θα είναι να κρατάτε αντιασφυξιογόνες μάσκες, ειδικά γι αυτούς που θα είναι στην πρώτη γραμμή (αγορά από το ιντερνέτ και από καταστήματα).
10. Θα φοράμε όλοι τα ίδια ρούχα για να δείξουμε ότι είμαστε ένα. Έχει μεγάλη σημασία να δείχνουμε ένα.
11. Θα φοράμε μαύρα γενικώς, κυρίως μαύρο χοντρό μπουφάν, συμβολικά για το πένθος, το πως κατάντησε η Ελλάδα. Όποιος θέλει (εμείς θα προτιμούσαμε όλοι) να φοράει μαύρο ανοιχτό κράνος (του ποδηλάτου ή του μοτοποδηλάτου) για αμυντικούς λόγους και γιατί «βολεύει» το ανοιχτό κράνος να μπορείς να βάλεις μαντίλι ή αντιασφυξιογόνα μάσκα. Όσο πιο προετοιμασμένοι είμαστε, τόσο πιο εύκολη θα είναι η κατάληψη. Κυρίες και κύριοι, δεν θέλουμε να σας φοβίσουμε, αλλά αν θέλουμε να κάνουμε κατάληψη της βουλής θα πρέπει να καταλάβουμε ότι θα βρούμε αντίσταση από τα ΜΑΤ. Μη φοβάστε!!! Είμαστε πιο Δυνατοί!!! Μπορούμε!!!
12. Πρόσκληση σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από όλα τα κόμματα, από όλα συνδικάτα, από όλους τους φορείς, από όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα τους νέους (από όλη την δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση).
13. Πρόσκληση σε ΟΛΟΥΣ γιατί αυτή η μέρα δεν έχει διαφορετικά χρώματα και πιστεύω, είμαστε ένα χρώμα με ένα πίστευε, μια καλύτερη, δίκαιη και δημοκρατική Ελλάδα.
14. Ελπίζω στην συγκέντρωση μας, να μαζευτούμε περισσότεροι από όσο μαζεύει μια συναυλία ή ένα ντέρμπι ποδοσφαίρου. Αναλογιστείτε, πως είναι δυνατόν να μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τόσο πιστά την αγαπημένη μας ομάδα (με 50.000 θεατές) και να μην πράξουμε ανάλογα, έστω για μια μόνο φορά, για την πατρίδα μας, για την εθνική μας οντότητα, για τα δικαιώματα μας, για την ποιότητα της ζωής μας, για το μέλλον μας, για δικαιοσύνη. Τότε κύριες και κύριοι θα είμαστε και πάλι άξιοι της μοίρας μας!

Ε) Αιτίες-λόγοι καταλήψεως
1. Οι πολιτικοί καταχράστηκαν την αφέλεια, την αμάθεια και τον απόλυτο εγωκεντρισμό μας και έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση.
2. Οι πολιτικοί προκαλούν εσκεμμένα την απόλυτη εξαθλίωση μας.
3. Οι πολιτικοί έμμεσα η άμεσα έκλεψαν η «έχασαν» τα λεφτά μας.
4. Οι πολιτικοί με όλα αυτά που έκαναν και κάνουν, καταστρέφουν τις οικογένειες μας, την αξιοπρέπεια μας και μας μηδενίζουν. Κατάντησαν τους μισούς Έλληνες καταθλιπτικούς.
5. Οι πολιτικοί, μας βλέπουν μόνο σαν νούμερα λογιστικά, δεν τους ενδιαφέρει το βιοτικό μας επίπεδο, μας θέλουν μόνο να ζούμε ίσα – ίσα για να κρατάμε το Ευρώ σταθερό. Ξεχνούν την ιστορία, τα ιδανικά, τα συναισθήματα, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό και υποβιβάζουν την νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη (που θέλουμε να πιστεύουμε ότι τελικά ξύπνησε!!!)
6. Οι πολιτικοί δεν τιμώρησαν τους εαυτούς τους για όλα αυτά που έκαναν. Δεν βλέπουμε να φυλακίζετε κανένας ένοχος και συνένοχος (αυτός που έκανε τα στραβά μάτια που για μας είναι το ίδιο ένοχος). Δεν μπήκε κανένας φυλακή και εξακολουθούν να μας κυβερνούν οι ίδιοι. Βάλαμε δηλαδή τους βιαστές μας ????????????? Δηλαδή πρέπει εμείς να τους εμπιστευτούμε την θυσία μας (οικονομία, λιτότητα) για την Ελλάδα και τα επόμενα χρόνια της ζωής μας? Λάθος!!! Δεν τους εμπιστευόμαστε πλέον!!! Χάσαμε το αυτονόητο, που λέγεται δικαιοσύνη.
7. Το ότι η Ελλάδα χρειάζεται βαθιές τομές για να φύγει η διαφθορά που μας έβαλαν στο πετσί μας, το ξέρουμε!!! Αλλά όχι με αυτούς τους προδότες και όχι με αυτόν το τρόπο π.χ. το Δημόσιο, όλοι ξέρουμε ότι το Δημόσιο είναι πάρα πολύ «μεγάλο», αλλά μην ξεχνάμε ποιος το έκανε «μεγάλο». Πρώτα λοιπόν θα παραιτηθούν όλοι οι πολιτικοί που δωροδόκησαν τους πολίτες με μια «θέση» για μια ψήφο, και μετά θα μιλήσουμε για τη λύση του προβλήματος.
8. Οι βιαστές μας με βάση την κοινή λογική, λειτουργούν πάρα πολύ σκοτεινά. Όλες οι αποφάσεις τους, δείχνουν ύποπτες, χαοτικές και καθοδηγούμενες. Ο «πρωθυπουργός μας» αποδείχτηκε ευρω-ατλαντιστής («ευρωπαίος» που κοιτάζει συνεχώς προς την δύση), δεν βλέπουμε να λειτουργεί για τα συμφέροντα της Ελλάδας, όσο ακραίο και να ακούγεται αυτό. Αυτό δείχνει όλη του η στάση!!! Θυμόμαστε όλοι και τότε που ήταν αντιπολίτευση (ο πρωθυπουργός) στο σχέδιο Ανάν με την Κύπρο, που ήταν ο μόνος που επέμενε στην εφαρμογή του. Ακόμα κι ένας χαζός αν το διάβαζε το σχέδιο, θα καταλάβαινε ότι ήταν το ξεπούλημα της Κύπρου. Τι συμβαίνει λοιπόν με αυτόν τον «κύριο» με το «αθώο» προσωπάκι???? Δεν τον εμπιστευόμαστε άλλο, ούτε αυτόν, ούτε την συμμορία του, ούτε και κανένα άλλο κόμμα, πλέον!!! Αλλά εμείς σαν πολίτες πρέπει να απαιτήσουμε την τιμωρία τους. Όποιος έφταιγε να τιμωρηθεί (ισόβια). Και μαζί με αυτούς τότε να τιμωρηθούμε και εμείς όλοι (γιατί εμείς τους ψηφίζαμε τόσα χρόνια) κάνοντας τότε και μόνο περικοπές για το καλό της Ελλάδας. Τότε και μόνο θα πληρώσουμε «κάτι», όχι όλο το χρέος που είναι τόκοι 30 ετών. Αλλά θα πληρώσουμε όσο είναι το καθαρό χρέος δηλαδή περίπου το 1/3.
9. Η πολιτική του κράτους, δεν είναι αξιοκρατική ούτε και δημοκρατική. Είναι τελείως παράλογη και αυτό μας ανησυχεί. Ξέρουμε ότι τα μικρά κράτη υπακούν τα μεγάλα αλλά όχι και έτσι, αγαπητοι συμπολίτες. Έχουμε γίνει η πόρνη της Ευρώπης και της Αμερικής!!! Λίγο σεβασμό ζητάμε τουλάχιστον για την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.
10. Δεν μπορεί να τους περάσει αυτή η προδοσία χωρίς αντίσταση και προσπάθεια. Θα είναι αδιανόητο, θα είναι ξεφτίλα. Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Θα πρέπει να τους δείξουμε (στους πολιτικούς) ότι είμαστε υπαρκτοί και ότι στο μέλλον να μας υπολογίζουν περισσότερο.
11. Έχουμε γίνει ηλίθια, άβουλα, άνανδρα, άψυχα όντα! Είμαστε πρωταθλητές στην θεωρία, μόνο στην θεωρία και απραξία. Καιρός να αλλάξει αυτό!!! Η βουλή έχει γίνει καφενείο και άνδρο προδοσίας. Καιρός να αλλάξει και αυτό!!! Καιρός είναι τα αρνιά να γίνουν λιοντάρια!!! Ποιο αναλυτικά οι αίτιες και οι λόγοι για την κατάληψη, στην επιστολή του εκπροσώπου μας!


Ζ) Επιστολή εκπροσώπου Άρη Κοραή

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


Γεια σας αγαπητοί συμπολίτες,

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε την επιστολή μου θα ήθελα να σας πω ότι εκπροσωπώ μια παρέα ενεργών πολιτών που δεν είναι κομματικοποιημένοι πλέον, ούτε και ασυνείδητοι, είναι απλά, σωστά πολιτικοποιημένοι. Είμαστε μια παρέα απλών δημοκρατικών πολιτών, πολύ οργισμένοι και συνάμα πολύ προβληματισμένοι για το μέλλον μας. Αποφασίσαμε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε.

Τονίζω ότι η πρόσκληση (επιστολή) δεν έχει να κάνει με κόμματα και δεν έχει να κάνει με σκοτεινούς υποκινητές. Είναι απλά μια κίνηση πολιτών αληθινή, άκρως αναγκαία και άκρως δημοκρατική. Μια κίνηση, για επιτέλους δικαιοσύνη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να ξεχάσετε για λίγο όσα σας έμαθαν οι γονείς σας, τα κόμματα, ο περίγυρος σας, τα ΜΜΕ, ότι δηλαδή σας έχει περιβάλει τόσα χρόνια επηρεάζοντας την δική σας κρίση και να σκεφτείτε τι είναι σωστό και τι λάθος. Θα ήθελα να σκεφτείτε μόνοι σας όλα αυτά τα παραπάνω και παρακάτω, να βάλετε την δική σας λογική και το δικό σας συναίσθημα να δουλέψει.

Αγαπητοί συμπολίτες είμαι ένας απλός νέος 31 ετών που είχα αλλά όνειρα και ευτυχώς ακόμα έχω. Πιστεύω ότι έχω μια εικόνα, για το τι γίνεται γύρω μου, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλη μαζί στην χώρα αυτή που επιμένουμε να τη λέμε Ελλάδα μας. Είμαι ένας νέος που πραγματικά πιστεύω ότι το ρητό ένα χελιδόνι δε φέρνει την άνοιξη είναι λάθος. Μεγάλωσα υπερήφανος για την Ελλάδα μας και τώρα μια χούφτα ανθρώπων προσπαθούν να μας κάνουν να ντρεπόμαστε για την καταγωγή μας.

Το πιο χυδαίο είναι ότι έχουν το θράσος, αυτοί οι ” Έλληνες” πολιτικοί να βγαίνουν στα πληρωμένα κανάλια τους και να μας κοιτούν κατάματα, λέγοντας μας ότι είναι αθώοι. Αυτοί οι υποκριτές λοιπόν προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα 400δις και κάτι ευρώ (παγκόσμιο ρεκόρ χρέους) τα φάγαμε μαζί. Αυτοί οι υποκριτές είναι άριστοι στο να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, αυτοί οι ελεεινοί, προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι παγκόσμιο το φαινόμενο της χρεοκοπίας. Εμείς όμως μέσα μας ξέρουμε την αλήθεια, η αλήθεια είναι ότι πάνω από 20 χρόνια τώρα, όλοι οι προδότες που εμπιστευτήκαμε το μέλλον μας, καταχράστηκαν την αμάθεια μας, των εγωκεντρισμό μας και την απόλυτη αδιαφορία μας. Πούλησαν την Ελλάδα, μαζί με τα όνειρα μας!!!

Αν κοιτάξουμε πιο βαθιά το ποιος φταίει, δυστυχώς φταίμε εμείς. Όταν λέω εμείς, εννοώ τις γενιές πάνω των 25 ετών, οι πολύ νέοι δεν φταίνε σε τίποτα. Δεν θα μετρήσουμε όμως ποιος φταίει πιο πολύ και πoιος πιο λίγο. Πρώτα από όλα φταίμε εμείς γιατί τους αφήσαμε τόσα χρόνια να δίνουν μόνο ψίχουλα στην παιδεία μας, με αποτέλεσμα να παράγει, αυτή η χώρα, ηλίθιους πολίτες, όπως ακριβώς μας θέλουν για να δρουν ελεύθεροι και ανενόχλητοι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας. Αυτό είναι το πρωταρχικό μας φταίξιμο. Φταίμε γιατί αφήσαμε τόσα χρόνια τους εαυτούς μας υποχείρια αυτών των “Ελλήνων” πολιτικών.

Αφήσαμε αυτούς τους ελεεινούς να μας βάλουν ταμπέλες, άλλους να μας κάνουν μπλε, άλλους πράσινους και άλλους κόκκινους. Εμείς δυστυχώς, φανατιστήκαμε και υπνωτιστήκαμε. Ξεχάσαμε ότι όλοι είμαστε Έλληνες και ότι όλοι μένουμε στο ίδιο σπίτι.Μας έκαναν να φοβόμαστε να φωνάξουμε για την εργατιά, γιατί θα μας αποκαλούσαν κομμούνια, μας έκαναν να φοβόμαστε να φωνάξουμε ζήτω η ΕΛΛΑΣ γιατί θα μας έλεγαν φασίστες. Μας έφαγαν δυστυχώς αυτές οι ταμπέλες στην Ελλάδα. Φταίμε γιατί τους αφήσαμε να μας αποβλακώσουν, φταίμε γιατί τους αφήσαμε να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα αυτονόητα και να χάσουμε την έννοια της λέξης δικαιοσύνης. Τους αφήσαμε να μας μεταλλάξουν την ψυχή και την σκέψη, που κάποτε ήταν η κορυφαία του κόσμου. Απίστευτο πως καταντήσαμε έτσι!!!!

Παίζουν με το μυαλό μας, μας μπερδεύουν και χάνουμε την ουσία δηλαδή το ποιος φταίει π.χ. δεν μας φταίνε οι λαθρομετανάστες, φταίνε αυτοί που τους αφήσαν να μπουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας χωρίς καν τόσα χρόνια να έχουν κάνει (οι πολιτικοί) διακρατικές συμφωνίες για να μπορούν να τους στέλνουν πίσω στις πατρίδες τους!!! Τυχαίο? Δεν νομίζω. Δεν έχουμε καμία σχέση δυστυχώς, με τον Έλληνα που διαβάζουν όλοι οι καθηγητές στους μαθητές τους, σε όλα τα σημεία της ανθρωπότητας. Απίστευτο πως αφήσαμε αυτούς τους τιποτένιους προδότες τόσα χρόνια να μας μεταλλάξουν τόσο μα τόσο πολύ!!! Η πολιτική σκηνή είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας, πρέπει να το παραδεχτούμε, και να αλλάξουμε!!!

Να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που μας διακατέχει και να αντισταθούμε!!! Αντίσταση δεν είναι ούτε αριστερή, ούτε δεξιά, αλλά είναι καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Επιτέλους!!! Έχουμε πιάσει πάτο, ήρθε η ώρα της επαγρύπνησης!!!!!

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι, ότι οι ίδιοι οι βιαστές μας (οι πολιτικοί), βγάζουν σκληρούς νόμους και σύναμμα αθωώνουν τους εαυτούς τους. Οι κλέφτες, οι υποκριτές και οι τιποτένιοι μας κατάντησαν άβουλα όντα, που το μόνο που μας κάνουμε είναι να μένουμε στην θεωρία και να λέμε, τι να κάνω εγώ!!! Αν δεν κάνεις εσύ και εσύ και εσύ και εγώ, ποιος θα κάνει τότε? Ο θεός? Εμείς τελικά πρέπει να κάνουμε κάτι. Αυτοί που πήγαν τελικά να κλέψουν το μέλλον μας και την ελπίδα μας, οι ίδιοι τώρα μας κάνουν και μαθήματα καλού πολίτη. Απίστευτο!!!! Αυτή η αδικία πρέπει να τελειώσει κάποτε, πρέπει να το τελειώνουμε. Η αλαζονεία μας, οι ταμπέλες και ο ρουσφετολογικός τρόπος που ψηφίζαμε, δημιούργησε τέρατα στην βουλή μας.

Ήρθε η ώρα να μην φοβόμαστε, να ξυπνήσουμε και αυτά τα τέρατα, τους καρεκλοκενταύρους να τους ξηλώσουμε. Αφήσαμε τους πολιτικούς (μια χούφτα ανθρώπων, υπάλληλοι μας, στην ουσία) να μας κάνουν, να τους φοβόμαστε!!! Λάθος μας!!! Ο πολιτικός πρέπει να φοβάται τον λαό (που τον εκλέγει) και όχι το αντίθετο. Πάνω από είκοσι χρόνια το σχέδιο αυτών των «Ελλήνων» ήταν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα (όσο ακραίο και ασύλληπτο και εάν σας φαίνεται). Αγαπητοί συμπολίτες, πιστεύει κάνεις ότι οι πολιτικοί που κυβερνούσαν τόσα χρόνια (που έχει βγάλει ο καθένας τους από δυο πανεπιστήμια), δεν κατάλαβαν ότι «χάνονται» τα λεφτά???? Η’ μήπως πιστεύει κανείς ότι οι πολιτικοί στο εξωτερικό που μας δάνειζαν (που έχει βγάλει ο καθένας τους από τρία πανεπιστήμια) δεν καταλάβαιναν τόσα χρόνια ότι κάπου «χάνονται» τα λεφτά. Απλά, ήταν συνεργοί στο έγκλημα, το ένα χέρι νίβει το άλλο. Είκοσι χρόνια η γραμμή των πολιτικών μας δινόταν από την παγκόσμια τράπεζα και την ευρωπαϊκή τράπεζα. Το σχέδιο τους, ήταν η χρεοκοπία της Ελλάδος.

Φανταστείτε την Ελλάδα σαν μια επιχείρηση δική σας που πηγαίνει στην τράπεζα (20 χρόνια) αλλά εσείς σαν αφελής έχετε εξουσιοδοτήσει ένα διεφθαρμένο λογιστή (πολιτικό) για τα οικονομικά σας. Ο λογιστής σας είναι τσιράκι της τράπεζας (των τοκογλύφων) και συνωμοτεί για τα προσωπικά του συμφέροντα και φυσικά για του αφεντικού του, την τράπεζα (Παγκόσμια-Ευρωπαϊκή τράπεζα). Παίρνει λοιπόν ο λογιστής σας τεράστια δάνεια για 20 χρόνια από την τράπεζα. Τα λεφτά όμως της επιχείρηση σας, ο λογιστής τα κλέβει η’ τα “χάνει”. Χωρίς να το καταλάβεις, η επιχείρηση σου φτάνει στα πρόθυρα χρεοκοπίας και για να επιζήσεις και να αντεπεξέλθεις συνεχίζεις να δανείζεσαι και να ξανά δανείζεσαι πολλαπλασιάζοντας το χρέος σου (τους τόκους χρόνων) προς την τράπεζα. Το αποτέλεσμα είναι ότι απλά κάποια στιγμή ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ και αναγκαστικά θα σου πάρουν (ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ) ότι έχεις βάλει ΥΠΟΘΗΚΗ! Στην περίπτωση μας τώρα την ΕΛΛΑΔΑ! Έχει λοιπόν στηθεί μια πλεκτάνη με την τράπεζα. Ο νταβατζής που λειτουργεί για τα συμφέροντα της τράπεζα και εναντίον σου, είναι το Δ.Ν.Τ.

Τώρα μερικοί θα σκεφτείτε .. τι σας λέω!? Γιατί όλη αυτή η πλεκτάνη? Γιατί φίλοι μου, πρώτον, με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται πόλεμος και δεύτερον, γιατί η Ελλάδα είναι το καλύτερο φιλέτο της Ευρώπης (διάφορα κοιτάσματα, γεωγραφική θέση, κτλ). Αυτή η πλεκτάνη λειτουργεί ως εξής, εξαθλιώνουν οικονομικά τους πολίτες, μετατρέποντας τους σε πολίτες αδιάφορους φέρνοντας τους στο σημείο κάποια στιγμή να πουν, ‘’Ας έρθουν οι ξένοι να μας σώσουν, αφού εμείς δεν είμαστε ικανοί, ‘’Ας μοιραστούμε τα πετρέλαια μας και το Αιγαίο με τους Τούρκους και με τους Αμερικανούς, να φάμε και εμείς κάτι τις’’. Κάνουν τους λαούς (οι πολιτικοί) να ξεχνούν τα αυτονόητα, ακόμα και την εθνική τους υπόσταση, τους μεταλλάσσουν, και είναι πολύ καλοί σε αυτό. Το κάνουν με τέτοιο καλλιτεχνικό τρόπο που δεν φαίνεται προδοσία αλλά αναγκαίο κακό.

Δυστυχώς τίποτα στην πολιτική δεν είναι ότι φαίνεται. Το απίστευτο είναι κάποιοι «Έλληνες» πολίτες ακόμα φιλούν και προσκυνούν τους βιαστές τους. Απίστευτο πως κάποιοι άνθρωποι έχουν μάθει να φιλούν το χέρι αυτού που τους κλέβει! Κάποτε ήμασταν Έλληνες και δεν μπορούσε κανείς να μας κοροϊδέψει. Τώρα, τι είμαστε!? Είμαστε στα πρόθυρα της πείνας, είμαστε έτοιμοι να χάσουμε τα πάντα, ότι κερδίσαμε τόσα χρόνια με τόσο κόπο (αξίες, ιδανικά, ταυτότητα, εργασία, περιουσίες) και καθόμαστε σαν άβουλα όντα!!! Χωρίς να κάνουμε τίποτα για αυτό!? ΤΙΠΟΤΑ!!! Γιατί, τι πάθαμε? Ξέρω φίλοι μου, ότι η δυστυχία είναι εύκολη, ίσως μας βολεύει! Μας βολεύει να λέμε, ‘’τι να κάνω εγώ μόνος μου?’’, ‘’έτσι μας τα έφερε η μοίρα, ‘’ δεν γίνεται τίποτα, και πολλά τέτοια. Η ευτυχία όμως φίλοι μου, θέλει θυσίες και αγώνα! Όχι μοιρολατρία και κλάψα! Έχουμε οικονομική χούντα και εμείς καθόμαστε σαν τις κότες και σαν τους άβουλους δούλους και κλαίμε σαν κακές γριές την μοίρα μας. Την μοίρα μας όμως την φτιάχνουμε μονή μας. Τι περιμένουμε? Την Αγία Φώτιση? Ας ξυπνήσουμε επιτέλους από τον λήθαργο που μας έβαλαν. Ας αφήσουμε το τηλεκοντρόλ, το iphone, το playstation, το τάβλι, το Cosmopolitan, την αθλητική εφημερίδα, το φραπέ και ας βγούμε από το καβούκι μας! ΤΕΛΟΣ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ!!!!!

Μας καλεί η ιστορία να κάνουμε κάτι για τους πιο νέους από εμάς αλλά και για εμάς, όπως έκαναν οι νέοι του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου. Τι θα πούμε στους νέους αύριο και μεθαύριο? Ότι δεν κάναμε τίποτα και ότι απλά, καθόμασταν και βλέπαμε Big Brother, MasterChef και απολαμβάναμε το φραπέ μας σαν να μην συνέβαινε τίποτα?! ΤΕΛΟΣ η θεωρία!!!!Μόνο με την θεωρία δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα, ΠΡΑΞΕΙΣ λοιπόν. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Ας τους δώσουμε ένα μάθημα ότι πρέπει τελικά να μας φοβούνται και όχι το αντίθετο. Όλοι μαζί, χωρίς διακρίσεις, με γυμνά χέρια, μπορούμε αν συγκεντρωθούμε χιλιάδες, ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!! Πιστέψετε το, γίνεται. Ο λαός, εμείς, έχουμε πολύ δύναμη αλλά δεν το ξέρουμε, πίστη θέλει! Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είπε κάποτε ότι η πίστη είναι να κάνει κανείς το πρώτο βήμα ακόμα και όταν δεν βλέπει ολόκληρη την σκάλα. Έτσι και εμείς, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ!!! ΚΑΤΑΛΗΨΗ λοιπόν της Βουλής! Δεν είναι ακραίο αλλά αναγκαίο. Όλα γίνονται αν είμαστε ενωμένοι. Σας περιμένουμε και εμείς στην συγκέντρωση αλλά και η ιστορία.

Όπως είπε και ο Μολιέρο “δεν είμαστε υπόλογοι μόνο για αυτά που κάνουμε αλλά και για αυτά που δεν κάνουμε”. Μην μας παραμυθιάζουν ότι το ΔΝΤ ήρθε σαν αναγκαίο κακό και σαν σωτήρας, ήρθε για σκοτεινούς σκοπούς, που αναφέραμε πιο πάνω. Ραντεβού λοιπόν στις 5 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12.00 έξω από την Βουλή των Ελλήνων. Ότι σας γράφουμε τα πιστεύουμε 100%. Όσοι έχετε ενδοιασμούς για το λόγο αυτής της πρόσκλησης δημιουργώντας διάφορα σενάρια στο μυαλό σας (που δεν μπορούμε να φανταστούμε), ελάτε στις 12.00 (από όλα τα μέρη της Ελλάδας) έξω από την Βουλή, περιμένετε μια- δυο ώρες (να δείτε αν μαζευτεί κόσμος) δεν έχετε να χάσετε τίποτα απολύτως, μόνο να κερδίσετε! ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ????!!!!!!

Δεν το παίζω ούτε πιστεύω ότι είμαι σπουδαίος Έλληνας απλά λέω τα αυτονόητα που δυστυχώς έχουμε ξεχάσει σε αυτή την χώρα. Προωθήσετε την επιστολή σε όλους τους φίλους και συμπολίτες σας!!! Αφήσετε το φόβο και ελάτε να προσπαθήσουμε να ξαναβρούμε τα χαμένα ιδανικά και την χαμένη ελπίδα! Ελάτε να τους αποδείξουμε ότι είμαστε υπαρκτοί και όχι ανύπαρκτοι.


Με εκτίμηση,
Άρης Κοραής

Η) Σοφίες σπουδαίων ανθρώπων
1. Η πίστη είναι η δύναμη της ζωής (Λεων Τολστόι)

2. Ο αμοιβαίος φόβος είναι η μόνη αιτία που παρακινεί σε πιστή συμμαχία (Θουκυδίδης)

3. Αληθινή ατομική ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς οικονομική σιγουριά και ανεξαρτησία, οι πεινασμένοι και οι άνεργοι συγκροτούν το υλικό από το οποίο γίνονται δικτατορίες (Φράνκλιν Ρούσβελτ)

4. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου δημιουργεί την μοίρα του (Ηράκλειτος)

5. Ο ήσυχος πολίτης είναι άχρηστος πολίτης (Περικλής)

6. Αν κάπου στην υφήλιο κάποιος συνάνθρωπος μας υποφέρει και αδικείται, τότε πρέπει να συμπάσχουμε και να πολεμούμε για αυτό (Τσε Γκεβάρα)

7. Το να βλέπεις ποιο είναι το σωστό και να μην το κάνεις, είναι δειλία (Κομφούκιος)

8. Οι πολιτείες ευτυχούν όταν οι άδικοι τιμωρούνται (Πλάτων)

9. Εκείνος μόνο που αγωνίζεται είναι αυτός που μπορεί να λυτρωθεί (Γκαίτε)

10. Ποιο πέρα είναι ένα σπίτι που καίγεται κι ύστερα ένα άλλο, και ύστερα το δικό σου(Γιάννης Ρίτσος)

11. Δεν είμαστε υπόλογοι μόνο για αυτά που κάνουμε αλλά και για αυτά που δεν κάνουμε(Μολιέρος)

12. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου, αποτελούν πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας (Σύνταγμα της Ελλάδος, άρθρο 1 παράγραφος 1)

13. Όταν τα πράγματα αλλάζουν, αλλάζει η στάση μας απέναντι στα πράγματα(Ελευθέριος Βενιζέλος)

14. Το έμφραγμα, ο καρκίνος, η λέπρα!? Φοβάμαι μια άλλη ασθένεια, την ασημαντότητα(Αλαιν Μποσκε)
15. Ελευθερία χωρίς δικαιοσύνη είναι καθαρά ληστεία (Αδαμάντιος Κοραής)

16. Δεν αρέσει να παριστάνω τον πολύ Έλληνα. Θέλω να είμαι όσο είμαι. Καιρός η έννοια «Έλληνας» να δώσει την θέση της στην έννοια «άνθρωπος» (Μάνος Χατζηδάκης)

17. Αν θέλεις να μάθεις τι γεύση έχει το αχλάδι, πρέπει να το γευτείς ο ίδιος. Αν θέλεις να μάθεις την θεωρία και την μέθοδο της επανάστασης, πρέπει να συμμετάσχεις σε μια. Κάθε πραγματική γνώση πηγάζει από την εμπειρία (Μάο Τσετουνγκ)

18. Να αγαπάς την ευθύνη, να λες, εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν σωθεί, εγώ φταίω (Νίκος Καζαντζάκης)

19. Υπάρχουν δυο είδη τηλεόρασης, η έξυπνη τηλεόραση, που δημιουργεί πολίτες δύσκολους να κυβερνηθούν, και η χαζή τηλεόραση, που δημιουργεί πολίτες εύκολους να κυβερνηθούν (Ζαν Γκενετ)

20. Οι Έλληνες (με την ποιοτική διάσταση της λέξης) μειώνονται επικινδύνως, όπως μειώνονται και οι άνθρωποι (επίσης με την ποιοτική έννοια ) γενικώς, καθώς το σύστημα αδειάζει συστηματικά τον «εσω-κόσμο», υποκαθιστώντας τον με «προϊόντα»(Μίκης Θεοδωράκης)

21. Η μεγαλύτερη δόξα της ζωής δεν είναι να μην πέφτεις ποτέ, αλλά να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις (Νέλσον Μαντέλα)

22. Μια ζωή χωρίς σκέψη και αντίδραση δεν αξίζει να την ζει κανείς (Σωκράτης)

23. Κανείς δεν γεννήθηκε ανώτερος από τον άλλον (Σοφοκλής)

24. Πρέπει να έχεις συνηθίσει να ζεις στα βουνά για να βλέπεις επάνω και από τον εαυτό σου, την ελεεινή φλυαρία της καθημερινής πολιτικής και των εγωισμό των λαών(Φρίντριχ Νίτσε)


Θ) Προτεινόμενα συνθήματα (αν σας εκφράζουν μάθετέ τα για να είμαστε όλοι μια φωνή

1. Ξεφτίλες!!! Αλήτες!!! Κυβερνήτες!!!
Προδότες!!! Αλήτες!!! Κυβερνήτες!!!
Κλέφτες!!! Αλήτες!!! Κυβερνήτες!!!
Ντροπή σας!!! Αλήτες!!! Κυβερνήτες!!!

2. Λαέ!!! Δυνατά!!! με Τσαμπουκά!!!
Λαέ!!! Μπορείς!!! να Αναστηθείς!!!
Λαέ!!! Θυμήσου!!! την Ψυχή σου!!!

3. Πολιτικοί Φυλακή!!!
Πολιτικοί στο Κελί!!!
Πολιτικοί στο Σκαμνί!!!

4. Φέρτε!!! Πίσω!!! τα Λεφτά!!!
Φέρτε!!! Πίσω!!! τα Όνειρα!!!
Φέρτε!!! Πίσω!!! τα Ιδανικά!!!

5. Μακριά!!! Τα μέτρα!!! Απ’ τη φτωχιά!!!
Μακριά!!! Τα μέτρα!!! Απ’ τη νέα γενιά!!!
Μακριά!!! Τα μέτρα!!! Απ’ τα γερατιά!!!

6. Ο λαός!!! Απαιτεί !!! Σεβασμό!!!
Ο λαός!!! Απαιτεί !!! Πολιτισμό!!!
Ο λαός!!! Απαιτεί !!! Δυναμισμό!!!

7. Η Ελλάδα!!! Δεν Πουλιέται!!!
Η Ελλάδα!!! Δεν Φοβάται!!!
Η Ελλάδα!!! Δεν Κοιμάται!!!

8. Δημοκρατία!!! Ισον!!! Ελευθερία!!!
Δημοκρατία!!! Ισον!!! Αξιοκρατία!!!
Δημοκρατία!!! Ισον!!! Ισονομία!!!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

http://lalipouli.blogspot.com/

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιθανολογω οτι ενδεχομενως οι πολιτικοι δεν θα αντιληφθουν τιποτε απο την καταληψη της βουλης, μιας και σπανιως πηγαινουν εκει.

Ανώνυμος είπε...

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/01/5_9328.html

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία, πραγματικά ωραία σχέδιο του να σπρώξουν πολλοί, για να ξεπεράσουν τα ΜΑΤ. Μου αρέσει η παρουσίαση, το ειρηνικό πνεύμα κλπ. Πολύ ωραία. Μπράβο!

Μόνο που ξεχνάτε μια μικρούλα, τόση δα λεπτομέρεια:

Η συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών Ελλήνων, ξέρει μόνο να σπρώχνει σωστά όταν αφοδεύει στην τουαλέτα...
Και αυτό ακόμα, είναι αμφισβητήσιμο...

Οι περισσότεροι Έλληνες όχι μόνο κοιμούνται, αλλά είναι πεθαμένοι. Θα κάτσουν στην καρεκλίτσα τους, περιμένοντας οι άλλοι να τους λύσουν το πρόβλημά τους. Μην ανησυχείτε, θα παρακολουθήσουν για λίγο στην TV. Μέχρι βέβαια να αρχίσει να παίζει το Big Brother, ή κανένα τούρκικο σήριαλ, οπότε θα αλλάξουν και κανάλι. Και πού και πού, όταν έχει διαφημήσεις στην τηλεόραση, θα τρέχουν να "σπρώξουν" λίγο και στην τουαλέτα... Έτσι για να βοηθούν και ψυχολογικά την κατάσταση. Τουλάχιστον έτσι, θα πιστεύουν ότι βάλανε και αυτοί το σκατ... συγνώμη, το πετραδάκι τους.

Αυτά λοιπόν, μην ελπίζετε στον Έλληνα, κοιμάται τώρα. Ή κάνει διάλειμμα. Ή πίνει καφέ. Ή απλά με το να μην παράγει ΤΙΠΟΤΑ. Ξανακαλέστε σε λίγο... Τώρα είναι απασχολημένος, μην διακόπτετε. Μπορεί τα παιδιά του να είναι καλύτερα σε καμιά γενιά...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,
Ούτε ΜΕ, ούτε ΧΩΡΙΣ προβοκάτσια μπορεί ο λαός αυτός να ξεσηκωθεί και να πετύχει πραγματικά. ΠΟΥ είναι όλοι αυτοί που μιλάνε, και μέχρι πριν λίγο τους ψήφιζαν, ξέροντας πολύ καλά ότι είτε ΑΧΡΗΣΤΟΙ είναι αυτοί που ψηφίζουν, είτε ηλίθιοι, είτε προδότες.

Πού είναι αυτοί, που υποκρίνονταν στον εαυτό τους και τους άλλους ότι όλα είναι καλά τόσα χρόνια?

ΠΟΥ?

Πολύ απλά, είναι σπιτάκι τους, όπου τρώνε, χέζουν και κοιμούνται. Γιατί, που νομίζατε ότι είναι? Μήπως εργαζόντουσαν για να μεγαλουργήσει η Έλλάς? Ή έκτιζαν,έφτιαξαν ή έστω, πούλησαν κάτι για να υπάρξει εθνικό εισόδημα? Όχι βέβαια, ο Έλληνας, είναι και πολύ "cool", και πολύ "φιλόσοφος" για να εργάζεται.. Αυτά είναι για τους μαλ.. συγνώμη, ηλίθιους.

Εξ άλλου, έχει την Ιστορία του, θα έπρεπε να μας πληρώσουν και μόνο γι' αυτήν έτσι δεν είναι? Εμείς οι Έλληνες δεν χρειάζεται να παράγουμε τίποτα πλέον, τα ξέρουμε και τα "έχουμε" όλα πια, έτσι δεν είναι?

Όποιος νομίζει ότι χωρίς να χυθεί το ΔΙΚΟ ΜΑΣ αίμα λύνεται το πρόβλημά μας, κάνει μεγάλο λάθος. Ο Ένδοξοι Έλληνες του παρελθόντος δεν φοβόντουσαν κανένα. Οι Έλληνες του σήμερα, φοβούνται μην δεν μπορούν να βγουν το βράδυ για καφέ... Η μπορεί να φοβούνται το κρύο τον χειμώνα και άλλα συναφή. Μέχρι εκεί πάει η ψυχή του και το σθένος του. Για παρακάτω, δεν καταλαβαίνει καν τι σημασία έχει.

ΤΙ? Έκλεισε το σουβλατζίδικο της γωνίας? Επανάσταση, πάμε ΟΛΟΙ σε άλλο ΤΩΡΑ!

ΤΙ? Ξεπούλησαν την πατρίδα? Συγνώμη, τι σημαίνει "πατρίδα"? και εδώ που τα λέμε, τι σημαίνει ξεπούλησαν? Και για ποιους μιλάμε?

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ 5, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ 6 ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ 7,8,9, ΚΛΠ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

ΑΝ ΑΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΑΙΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΑΙΜΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ (ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ), ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ένα τεράστιο Μπράβο σε όλο αυτό.Μόνο έτσι πρέπει να το χειριστούμε .Θα είμαι σίγουρα εκεί με όσους φίλους καταφέρω να μαζέψω. Δεν περιμένω πολλά διότι πιστευω οτι θα βάλουν τους δικούς τους να προκαλέσουν επεισόδια με σκοπό να βρούν πάτημα να μας βιάσουν αλλα σίγουρα είναι μοναδική ευκαιρία για κάτι τέτοιο.Γιαυτο Δεν πρέπει να ανεχτούμε και κανένα επεισόδιο απο άτομα της δήθεν πλευρά μας...Οι ιδιοι να τους πιάνουμε και να τους παραδίδουμε στα σώματα ασφαλείας..και ας ειναι δικοί τους.
Φακίνος Δημήτριος.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Πόσο επικίνδυνα "αγαθοί" είστε ορισμένοι δυστυχώς.

ΔΕΝ υπάρχει κίνηση που ξεκίνησε από τον "κανένα".
Ο "κανένας" που αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα έχει ήδη φίλους κ γνωστούς κ συναγωνιστές, έχει αγωνιστεί ήδη σε μικρά θέματα, και έχει αποκτήσει ήδη εμπειρία.
Η οποία θα ήταν χρήσιμη σε έναν μεγαλύτερο-ευρύτερο αγώνα.

ΠΟΙΟΣ καλεί στη συγκεκριμένη συγκέντρωση με τα μαύρα κράνη, και τα μαύρα μπουφάν και τις αντιασφυξιογόνες μάσκες;
Ο "κανένας";
Δεν ήταν καν ένας γνωστός blogger αυτός που έκανε το όλο εγχείρημα;;;

Πως είναι δυνατόν να πέφτετε τόσο εύκολα στις παγίδες των ασφαλιτών και των πρακτόρων ξένων ή εγχώριων Υπηρεσιών ορισμένοι;


Η κίνηση για την υποτιθέμενη κατάληψη της Βουλής είναι καραμπινάτη προβοκάτσια.
Πρέπει να σταματήσει ΑΜΕΣΑ η δημοσίευσή της.


Αντιθέτως, η κίνηση ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη έχει πρόσωπο.
Ξεκίνησε από έναν ευλαβή κληρικό, τον π. Σαράντη Σαράντο, στηρίχτηκε στην πορεία από πλήθους άλλους γνωστούς για το ήθος τους μητροπολίτες (Κονίτσης, Πειραιώς, Αιτωλίας κλπ κλπ), όλοι τους εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την νέα κάρτα (ως πρόδρομο της επόμενης κάρτας που θα έχει το τσιπάκι, μέχρι κάποια στιγμή-όταν θα αρχίσουν να κλέβουν τις κάρτες, το τσιπάκι να εμφυτευθεί, και να συμβούν όσα περιγράφονται στην Αποκάλυψη).


Συναγωνιστές ΠΡΟΣΟΧΗ
ΜΗΝ στηρίζετε τους προβοκάτορες.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, π.χ.:

Όχι:
Μην υποστηρίζετε τους προβοκάτορες,

Αλλά αντί γι αυτό να λέμε:
Υποστηρίζετε τους Χ, Υ...

Ή ακόμα καλύτερα:
Κάνουμε το Χ ή Υ, ΤΩΡΑ!!!

Στην εποχή μας, που τίποτα δεν γίνεται, τίποτα δεν αλλάζει, καλό είναι να προσβλέπουμε σε αυτά που θέλουμε να γίνουν και να κάνουμε παρά σε αυτά που θέλουμε να αποφύγουμε.

Αφήστε τους προβοκάτορες και τους προδότες να κάνουν αυτά που κάνουν. Εμείς πρέπει να έχουμε το δικό μας σχέδιο και να προσβλέπουμε ΜΟΝΟ σε αυτό.

Αν επικεντρωθούμε στην αντίσταση των προβοκατόρων τότε απλά χάνουμε τον στόχο μας.

Ο στόχος είναι η δίωξη των προδοτών, η επαναφορά αληθινής δημοκρατίας και πολιτεύματος, και το να μεγαλουργήσει η Ελλάδα μας.

Σε αυτά λοιπόν να δουλεύουμε και να εκφραζόμαστε. Όλα τα άλλα είναι χάσιμο χρόνου και κουτσομπολιό.

Εδώ δεν μιλάμε για μια διαμάχη τύπου Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός, ασ αφήσουμε αυτά για τους αργόσχολους που τους αρέσουν οι έριδες και οι σαχλό-βλακώδεις ασχολίες.

Το θέμα δεν είναι να ενημερωνόμαστε μόνο, το ΦΛΕΓΟΝ ζήτημα είναι να γίνει πραγματικότητα το ποθητό.

Αν αυτό γίνει μέσω κάποιας προβοκατόρικης αρχικής κίνησης, ή μέσω μιας κίνησης με ονοματεπώνυμο, δεν έχει σημασία. Αν ξέρουμε τι θέλουμε και είμαστε αποφασισμένοι, τότε όποιο γεγονός και να γίνει, εμείς θα προσπελάσουμε προς τον στόχο, αγνοώντας τους άλλους που απλά "παίζουν".

Ο "Ανώνυμος"

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

ARIS O IDRYTHS THS DYNAMHS TOY POLITH ALLAKSAME HMEROMHNIA APO 5 SE 20 FEB GIA NA BOULOSOYN OI ALITHINOI PROVOKATORES TA STOMATA TOYS !!!POY MAS KATHGOROYSAN ADIKA !!!!!!!!!EIMASTE ALITHINOI !!!!!!STIRIKSTE !!!!!!!!!!
PIO POLLA MAS ENONOYN PARA MAS XORIZOYN !!!!!!