Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣΑλλαξτε το κανάλι όταν παίζουν τουρκικές σαπουνόπερες. Τα προδοτικά ΜΜΕ μεταδίδουν σκόπιμα αυτά τα σίριαλ με την καθοδήγηση τις προδοτικής κυβέρνησης ΓΑΠ << ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ >> Ο απώτερος σκοπός του είναι να εμφανίσουν τους τούρκους στα μάτια των ΕΛΛΗΝΩΝ τηλεθεατών σαν έναν πολιτισμένο λαό που είναι κοντά στα δικά μας πρότυπα και ότι τάχα οι......
δυο λαοί δεν έχουν διαφορές....
.... Ολο αυτό είναι ένα σχέδιο το όποιο σκοπό έχει να κοιμίσει τον λαό και να μπορέσουν έτσι να περάσουν με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις τα προδοτικά σχεδια που εξυφαίνονται στο παρασκήνιο, μέσω της μυστικής διπλωματίας που διεξάγει με τους τούρκους ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΑΠ. Τα σχεδία τους δεν πρόκειται να περάσουν, όσο και να προσπαθούν να κάνουν τον λαό να ξεχάσει μέσω των προδοτικών ΜΜΕ που παίζουν τον βρώμικο ρολό τους, καθοδηγούμενα από την κυβέρνηση του ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΠ και από τις μυστικές υπηρεσίες άλλων επικυρίαρχων χωρών. Ο λαός μας και να θέλει δεν μπορεί να ξεχάσει τις θηριωδίες των τούρκων και το ασίγαστο μισός που τρέφουν για εμάς, οι πληγές μας αιμορραγούν και πονάνε ακόμα. Αντίθετα με τους προδότες πολιτικούς που διέλυσαν αυτή την χωρά, ο λαός δεν ξεχνά και δεν θέλει να ξεχάσει. Οι τούρκοι ούτε ήταν ούτε πρόκειται ποτέ να γίνουν φίλοι μας .Πείτε όχι σε οτιδήποτε τουρκικό, μην παρακολουθείτε τα σίριαλ που προβάλονται και εάν θέλουν τα παιδιά σας να τα παρακολουθήσουν εξηγήστε τους με επιχειρήματα γιατί δεν πρέπει να τα παρακολουθούν. Μην αφήνετε τα βρώμικα και προδοτικά ΜΜΕ να διαπαιδαγωγούν τα παιδιά σας.Το δικαίωμα της διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας δεν το εκχωρούμε σε κανένα..

lalipouli.blogspot.com

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oxi apla na allazoume kanali na tin kleinoume telios tin tileorasi!

Eleos me tis toyrkikes saboures pou mas pasaroun me to zori.

Prosopika dn blepo polu tileorasi gt exo internet kai parakoloutho sobarotera pragmata alla oses fores anoigo tin tv pefto pano se kati tourkiko h mesimeriano .!

ELEOS