Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

OI ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !romawomenΠριν από κάποιους μήνες, όταν ολόκληρη η Ευρώπη ασχολούταν με το ζήτημα της απέλασης από την Γαλλία μεγάλου αριθμού Ρομά, αθιγγάνων, τσιγγάνων ή γύφτων (δεν ξέρουμε πώς αυτοπροσδιορίζεται η συγκεκριμένη ομάδα από την Ρουμανία), εδώ στον ΕΚ γράφαμε ότι κάτα πάσα πιθανότητα, όλοι αυτοί θα καταλήξουν στην χώρα μας, η οποία δεν έχει κανενός είδους πρόβλημα να φιλοξενεί ολους όσους δεν θέλουν οι άλλοι (βλ. συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ).
Δεν πέρασε πολύ καιρός και επιβεβαιωνόμαστε για ακόμη μια φορά. Αναδημοσιεύουμε καταγγελία, από.....
το πολύ καλό blog εγκληματικότητα (eglimatikotita.blogspot.com), σχετικά με την μαζική εγκατάσταση τέτοιων ομάδων στην Κρήτη και μάλιστα σε ... νοσοκομείο: "Επισκεφθήκαμε κάποιο γνωστό μας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΠΕΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης και είδαμε αμέτρητους λαθρομετανάστες να έχουν κυριολεκτικά εγκατασταθεί μέσα στο νοσοκομείο! Κυριολεκτικά και χωρίς υπερβολές είχαν πάρει τις πολυθρόνες και κουβέρτες του νοσοκομείου έξω στους διαδρόμους και γενικά στους κοινόχρηστους χώρους του νοσοκομείου κάνοντας δύσκολη την παραμονή των συγγενών των ασθενών. Γι αυτό το λόγο δημιουργούνται καθημερινά τριβές μεταξύ αυτών και των συγγενών των αρρώστων ή μεταξύ αυτών και των γιατρών και νοσηλευτριών.
Οι λαθρομετανάστες κατεβαίνουν στα υπόγεια που είναι τα μαγειρεία και παίρνουν φαΐ και φρούτα, πότε παρακαλώντας και πότε με τσαμπουκά και το τρώνε χωρίς να προσέχουν ούτε την καθαριότητα του νοσοκομείου! Εκεί όμως που κόντεψα να πάθω σοκ είναι όταν έμαθα ότι ανοίγουν τις ιματιοθήκες, παίρνουν πετσέτες και κάνουν και μπάνιο όχι στους θαλάμους αλλά σε κοινόχρηστα λουτρά που βρίσκονται έξω σε κάποιους διαδρόμους!!!!
Τους διώχνουν οι ελάχιστοι φύλακες του νοσοκομείου που δεν είναι υπάλληλοι του αλλά σεκιουριτάδες κάποιας εταιρείας με μισθό κάπου 550 ευρώ το μήνα. Την άλλη ώρα όμως πάλι ξαναμαζεύονται.
Μάθαμε ότι πρόκειται για τους Ρουμανόγυφτους που έδιωξε ο Σαρκοζί από τη Γαλλία (έπραξε άριστα) τους οποίους δεν πήρε πίσω η πατρίδα τους η Ρουμανία και κατέληξαν στην Ελλαδίτσα που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε κοπροδόχο της Ευρώπης!"
Τέτοιου είδους ομάδες σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚ, έχουν αρχίσει και εγκαθίστανται σε πολλές περιοχές της χώρας μας. Δεν είναι εύκολο όμως να εξακριβωθεί η προελευσή τους.
Και γιατί να μην το κάνουν, αφού στην Ελλάδα το κράτος δεν λειτουργεί! Ή μάλλον λειτουργεί μόνο όταν πρόκειται να ... πατάξει τους πατριώτες! 


Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/01/oi_20.html#ixzz1BZn7j91l

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KALOS ORISAN KALOS TOUS ALLOSSSSSSS!!!!!!!!!!!! EDO IMASTE OOOOPPPPEEEEENNNNNN